Şimdi Ara

YKS 5 ayda 20 k

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Yks'ye bugün itibariyle 154 gün kaldı. Kalan sürede 20 k hedefliyorum şuan tyt netim 50 - 45 geliyor , ayt hiç çözmedim malesef. Whywoulntun tüm programları satın aldım ondan ilerlicem az biraz 30 günlük tyt programında 20.güne kadar geldim sonrasında saldım keşke salmasaydım şuan çok farklı olurdu diyorum. kendime güveniyorum kaynaklarım her şeyim var . Pazartesi başlıyor olucağım gün gün yazmayı planlıyorum hadi bakalım LETS GO!

• Neden pazartesi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim. Belki bana kızacaksın ama hayal satmak istemem. Maalesef kazanamazsın. Kendini kandırma. Yardım istiyorsan hemen şuan tyt bırak ve önümüzdeki 5 ayda sadece ayt çalış. Son 1 ay sadece deneme. Tyt eksiklerini haftanın belli bir günü seç ve sadece o gün çalış tytye. Haftanın 1 günü kesinlikle derse bakma. Okul dersi dahi olsa.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Desicion kullanıcısına yanıt

Son cümlede kesinlikle haklısın ben off day vermeyi bıraktım kafayı yakmama az kaldı

• İstersen instamı verebilirim. Sormak istediğin soru olursa sorabilirsin. Off day çok önemli. Bende vermiyordum. Hesaplama yapıyordum. "Off day versem toplam 28 pazar günü derse bakmayacağım ama bakarsam nereden baksan 1 ay ders çalışmıcam. Bu çok fazla. Off vermeden çalışayım diyordum." Vermediğinde çalışmada isteksizlik oluyor. Mental olarak çok çöküyorsun. Senin kontrol etmen gereken en önemli şey mentalin. Mentalden daha önemli olan şeyde disiplindir. Fu*k your motivation. I need discipline.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desicion -- 6 Ocak 2024; 10:32:15 >
  • whywouldn* denen motoboy'u biz eyup b süvarileri pek hoş karşılamayız

Haklısınız hocam ama benim konuların bitmesine az kaldı 20 güne falan bitiyor ondan sonra vermeye başlayacam off dayi. İnsta kullanmıyorum maalesef ama çok teşekkür ederim. Siz kaç k yapmistiniz ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YKS İLK 30.000
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben hatırlamıyorum ama iyi yapmamıştım. Bende bu sene dgs 'ye hazırlanıyorum :)

• istanbulda değilim knk knk pazar günü olucam evde

knk arkadaşlarım var 100 k ya giren 7 8 saatle yapan ben neden olmasın. 1 buçuk ay tyt kalan sürede ayt zaten 3 ayda konuları bitiyor ful deneme sonrası

kolay gelsin knk iyi çalışmalar bas

• Hocam şöyle bir şey var 3 ayda bitirdiğin ayt konuları seni 70 nete taşımayabilir, özellikle ayt mat bence çok uzun süre çalışılmalı konuların oturması ve işlem yeteneği için.

• YKS 5 ayda 20 k
    Benim eskiden açtığım konuydu ve bir adam şöyle söylemişti. "Siz günde 10 saat çalışmayı kolay mı sanıyorsunuz?" Adam haklı çıktı. Gerçekten kolay değil.

• şimdiye kadar günde 5 saat çalışmamış adamın günde 10 saat hedeflemesi yanlış bir şey. ben günde yaklasık 4 5 saat çalışabiliyorum kotam bu. 5 saatten sonra sandalyede oturamayacak kadar belim ağrıyor. yatarak çalışayım desem uykum geliyor. eğer ayt fokuslanırsan 20k yapabilirsin 1 ayt neti 2.5tyt netine eşit. uyku süreni olabildiğinde kısa tut 7 saati geçirme 6 saatin altına düşme. vücudun yeterince uykusunu almamış gibi hissedebilir ama sınav süreci bitene kadar bu süre yeterli. ben haftanın bir günü off vermiyorum sebebi şu zaten haftada bir veya birkaç kez bir şeyler çıkıyor ya babamlarla çarşıya falan gidiyoruz ya arkadaşlarımla buluşuyorum bunları toplayınca yeterince off day sayılıyor. fırsat bulduğun her saniye çalış. özellikle ayt netlerini çok yüksek tut.

ayt: you look lonely, i can fix that.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YKS2024Hedef15000 -- 6 Ocak 2024; 11:45:59 >
  • knk geçen yıl 12 saatlere kadar çıktığım oldu fakat hepsinde bıraktım kendimebu kadar güvenmesem demem zaten

• Aytye henüz başlamamış biri olarak 5 ayda 80k için şuraya mesajımı bırakıyorum YKS 5 ayda 20 k .

• mrcomposer kullanıcısına yanıt

bassss YKS 5 ayda 20 k 

• Bir gün 12 saat çalışıp bir iki hafta yarım yamalak gitmektense her gün düzenli 7 saat çalışmayı tercih ederim

• taklayageldik T kullanıcısına yanıt

kalan zamanda 7 saatlik çalışmayla konular biter ama yeteri kadar deneme çözme imkanı olucağını sanmıyorum

knk bu dediğin şey say için mi kazanamazsın yoksa arkadaş ea ise durum değişebilir mi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.