Şimdi Ara

SİZ OLSAYDINIZ HANGİ STAJI TERCİH EDERDİNİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

SİZ OLSAYDINIZ HANGİ STAJI TERCİH EDERDİNİZ?

(En Son Oy Tarihi: 13.7.2023)
Giriş
  • -Mühendislik Stajını yapacağım yer fazla küçük ve sistemleri daha oturmamış. 1 Aylık stajdan sonra belli olurmuş alacağım ücret.

-Commercial [Uluslararası Ticaret] Stajında sırayla commercial alanındaki bütün departmanlarda staj yapacağımı ve ileride daha kapsamlı olan yönetici yetiştirme programına alınabilme olasılığımın olduğunu söylediler. Daha ücret konuşmadık. Danimarka ortağı bir firma

GİRENLERİN ÇOK AZI ANKETTE OY KULLANMIŞ, ÜZÜCÜ:(

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinifinsessizii -- 3 Haziran 2023; 15:22:26 >

• Elma, armut, portakal?

Mühendislik seçtim.
  • Hepsine bakmak lazım o yüzden ticari ilişkiler. Ama mühendissen mühendislik stajı daha mantıklı
  • Econbender kullanıcısına yanıt

hocam mat mühüm. O firma sırayla commercial alanındaki bütün departmanlarda staj yapacağımı ve ileride daha kapsamlı olan yönetici yetiştirme programına alınabilme olasılığımın olduğunu söylediler. Daha ücret konuşmadık ama. Sormaya çekindim mülakatta daha kesinleşmeden. Danimarka ortağı bir firma. İlgi çekici geldi ama ücreti kaç olacak o da etkili bir parametre. Şimdi işe girsem en az 8500tl alacakken maddi açıdan beleşe staj yapmak koyar sanki

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt

hocam ya ben genel olarak böyleyim nedense. Tercihteyken de tıpla müh arasında kalmıştım. İlgi alanlarım ve yeteneklerim tam olarak ayrışmadı sanırım ya da geniş bir ilgi alanım var

• :D cevap çok bariz
  • bounlukizaraniyor kullanıcısına yanıt

sizce hangisi hocam:)

• YUKARIIII

• Hocam hangi okul mat müh
  • hvl00 kullanıcısına yanıt

Ytü hocam

• Sinifinsessizii kullanıcısına yanıt
    Siz complex analysis dersi alıyorsunuz değil mi
  • kaçıncı yılındasın

Hocam öğrenebilirseniz maaşı öğrenin, öğrenenezseniz de hiçbiri üzmez. Ama hiçbiri ben şahsi olarak ik önermem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Econbender -- 3 Haziran 2023; 7:14:28 >
  • hvl00 kullanıcısına yanıt

Analysis 1 ve 2 aldım, o ders seneye

• oguz uygun kullanıcısına yanıt

1 hocam sektörü görmek için yapıcam

neden ikyı önermiyorsunuz hocam

• 1.sınıf olarak staj bulmak kolay mı? öyleyse ben de bir başvurayım.yazı değerlendirmiş olurum.

Şahsen ilgimi çekmiyor ve ikcıların tavırlarından ve çoğu firmada ik uzmanı olarak çalışan kişilerin niteliksizliğinden (bazı firmalar torpille aldığı akrabasını zartını zurtunu buraya atıyor) soğuğum. Onun dışında 1. sınıfta neden olmasın. Kendim econcu olduğum için ticaret dedim ama sizin de zevkinize bağlı.

Not: ikcılar çok para veriyorsa ancak düşünülebilir ki vermezler çünkü ikcılar genelde en düşük maaşı alır şirketlerde de.

• somyx kullanıcısına yanıt

Hocam stajların çoğu kapandı ama halen açıksa Geometry Venture var finansal piyasalar için düşünülebilir. Ama onun için de start-up, angel investor falan gibi kavramları bilmeniz ve excelde iyi olmanız lazım. Onun dışında olumsuz da olsa bir dönüş alırsınız.

Denizaşırı, finans101 falan açılır mı bu yaz bilmiyorum ama onlara bakabilirsiniz. Intertech "Firsttech" diye bir staj düzenlemişti yazın düzenlerse ona da bakabilirsiniz. Halen alım yapıyorlarsa lojistik firmalarına bakın (İngilizceniz fena değilse). Ya da teknokent şirketlerini deneyebilirsiniz.

Ceng için it departmanlarında birkaç ilan buldum şansımı deneyeceğim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.