bu oyunu çok merak ediyorum...internetten indirsem oynayabilir miyim bedava yoksa illa para mı ödeyeceğim bunu bilmek istiyorum...bedava oynanabilecek serverlar var mı??
Free oynayacaksan(ki hiç oynama)parasız .Normali paralı ayda 20ytl gibi birşey internetten indiribilirmisin???hmmm...sanmıyorum.
Crazynow o kadarda küçümseme free serverları hem Oyunu bilmeyen adam bence freelerde temeli öğrenip başlamalı. İndirme olayına gelirsek o kadar uğraşacağına al 5 Ytl ye bi korsan :D
Torrentlerde falan rahat bulursun da bence ya çok iyi bi free server bulman lazım ya da hiç free'ye bulaşmaman! Kötü bir serverda oynarsan oyundan soğuyabilirsin!
quote:
Orjinalden alıntı: Proud2BeTurk
Crazynow o kadarda küçümseme free serverları hem Oyunu bilmeyen adam bence freelerde temeli öğrenip başlamalı. İndirme olayına gelirsek o kadar uğraşacağına al 5 Ytl ye bi korsan :D
Adım Crazywow
quote:
Orjinalden alıntı: Majere
Torrentlerde falan rahat bulursun da bence ya çok iyi bi free server bulman lazım ya da hiç free'ye bulaşmaman! Kötü bir serverda oynarsan oyundan soğuyabilirsin!
+1
indiririm o sorun değil...double agent,dark messiah vb 8 gb lık oyunları indirdim
çok iyi free serverlar sizler bilirsiniz..bir insin yine görüşelim sizle
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme