Ukraynaya özel kampanya yapmışlar. nekadar süre vs bilmiyorum ama 1 üyelik aldım. premium yazıyor kullanıcı kısmında. isteyen alsın. Vpn ile ukrayna yapmayı unutmayın yoksa olmaz diye biliyorum. |
Bedava Premium VPN Hotspotshield
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ukraynaya vpn nasil yapabiliriz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Adguard vpn:
Adguard vpn için 3GB kotalı trial hesap: https://moag.techtanic.pw/adguardvpn
-
teşekkürler
-
sagol hocam
-
fırsat için teşekkürler ama tam olarak nasıl alınıyor anlayamadım
-
Ukrayna vpn ile giriyorsun siteye. Hesap aciyorsun. Sonra otomatik premium profilde gorunuyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Uğraşmaya değmezmiş. Teşekkürler.
-
-
Zamanında bende oradan 10 hesap yedekledim kaydettim evet 3 GB diyor ama ne azalıyordu ne artıyordu çözemedim ama geçtiğimiz hafta telefon değiştirdim aynı hesabı girdim 13 GB olmuş :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 7 Nisan 2022; 14:51:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
''bedava vpn yalnizca fare kapaninda olur''
-
elinşizde diğer oncekı actıgım konulardakı vvpn lerden bırı varsa ukranıa secbılırsınız hocam. yoksa ucretsız bısy bıkac gunlugu bedava oluor ındıreblılrsınz.
-
ukrayna vpn ile uye olup hesaba gırıs yapın premıum oldugunuzu gorursunuz
-
Ben tarayicida cyberghost kullaniyorum eklenti olarak neredeyse 4-5 yildir ve sinirsiz. Herhangi bir kisitlama da yok hani acinca yine ayni hizda internetim devam ediyor. Sadece tarayici icin, chrome, onerebilirim.
-
1 aylık veriyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim. Faydalandım. İlk defa premium vpn sahibi oldum. Farklı e postalarla birkaç tane almaya gerek var mı sizce ? Ekstra bi faydası olur mu ?
-
Aynen şimdi farkettim. ! ay sonra sona eriyor, mayısta.
-
hocam mrb.. bunun süresi düşükmüş daha önce başka vpn lerin full sürümlerini daha uzun süreli olanlarını paylaştım umarım faydalanmışınızdır.
faydalanamadıysanız ilerileyen zamanda gene fırsatlar denk gelirse ve sizden önce ben görmüşsem burada paylaşırım, sizde faydalnırsınız.
-
Ayrıca ilk defa premium vpn sahibi oldum demeniz ve 1 ay olması kötü oldu.üzüldüm.
size başka konumdaki kampanya bitti ama kendime aldıgım birkac uyelıkten bırını hedıye edıyım deneyın ısınıze yararsa ne mutlu bize.
özelden atıyorum
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
''bedava vpn yalnizca fare kapaninda olur'' |
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X