Şimdi Ara

Bedava Rapid Hesabı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi anlatacaklarimi tek tek bir bir yapmanizi istiyorum ok...asagidaki vermis oldugum linke tikla!

Link:http://www.freerapidaccount.com/free/?r=55417

linke tikladik karsimiza yeni bir sayfa acildi bu sayfa rapidsharenin üyelik sayfasi..sayfayi sag kenardaki cubuktan tut asaya indir! karsimiza bu secenekler cikti..

sizlerinde bildigi gibi paylasimlarda sürekli rapidshare.com sitesi kullaniliyor onun icin kac aylik üye olmak istiyorsaniz o kadar üyelik seciyoruz yani 1 aylik yada 3 aylik paketlerden birisini seciyoruz 1 aylik üyelik icin 5 kisi 3 aylik üyelik icin 12 kisi üye olmalidir! neyse simdi yukardaki secenelerden kac aylik üye olmak istedigimizi sectik ve yine ayni sayfada Email adress yazan yere mail adresimizi yazdik onun altina normal bir sifre yazdik yalniz dikkat edin bu yazdigimiz sifre üyelikteki kullanacagimiz sifredir! I agree to the Terms of Service yazan yerdeki kutucugu isaretledik ve Register dedik...simdi baska bir sayfaya gectik ve buradaki bilgileride yazdik bu bilgileride yazdiktan sonra yine register e tikladik...yine baska bir sayfaya gectik bu sayfada ise size bir link verilecek ve size verilen bu linki 12 kisi kullanarak üye olacak...12 kisi üye olduktan sonra hayirli olsun üyeliginiz aktif edilecektir...

• e şimdi seninde üyeliklerin aktif mi referans numaranla girdik ya hani
  • peki üye ettikten sonra hemen aktif oluyormu ?

eyvallah saol eger yontem oluyorsa güzelbir paylaşım

ben senin referansından üye oldum
  • yok hocam hemn aktif olmuyo ben topladm üye ama not complate yazıyo yanlarında
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blackblue

yok hocam hemn aktif olmuyo ben topladm üye ama not complate yazıyo yanlarında

zannedersem bütün üye ettigin kişiler emaillerine girip activasyon mailleri felan geliyor

yada kandırmaca olabilir tam bende anlamadım
  • teşekkürler...kullanıcam bunu...
  • yalan dolan arkadaşlar boşa uğraşmayın..
  • evet yalan dolanmış.Boşuna uğraşmışım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.