Şimdi Ara

BEDAVA SMS 'MSN MESSENGER' ERİCSSON NOKIA MOTOROLA SAMSUNG (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.245
Cevap
2
Favori
405.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar söylediklerinizi yaptım migg3 girdikten sonra isim ve şifreyi de tamamladıktan sonra eror veriyor ve NEW REGİSTRATİON FAİLED.PASSWORD ...
    yazızı çıkıyor bu ne demek oluyor acil bir şekilde yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enteresanes -- 26 Mayıs 2006; 17:48:02 >
  • önce adam gibi mesaj yazmayı öğren

orda password den sonra ne yazıyor o önemli..büyük ihtimalle password wrong falandır..gelen mesaja bi daha bak tekrar yaz şifreyi oraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tracy -- 26 Mayıs 2006; 18:40:40 >
  • mesaj gelmediki yaa
  • ya beyler msn e girince profil resmi olarak da mig 33 çıkıyo onu nasıl değiştircez...
    k.png dosyasını değiştirdim sadece arkaplan değişti varmı onu yapan?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ylokmaci

ya beyler msn e girince profil resmi olarak da mig 33 çıkıyo onu nasıl değiştircez...
    k.png dosyasını değiştirdim sadece arkaplan değişti varmı onu yapan?

hiçbi şekilde değiştiremiyorsun mig33 serverindan default olarak geliyor
  • hmm ok sergen baba eyw
  • quote:

Orjinalden alıntı: enteresanes

arkadaşlar söylediklerinizi yaptım migg3 girdikten sonra isim ve şifreyi de tamamladıktan sonra eror veriyor ve NEW REGİSTRATİON FAİLED.PASSWORD ...
    yazızı çıkıyor bu ne demek oluyor acil bir şekilde yardımcı olursanız sevinirim

neyi zorladınki arkadaşım agileyi yüklesene wap.agilemobile.comdan
  • sergen baba kızmazsanız size bişi soracağım önerdiğiniz gibi angilemessenger programını yükledim fakat ingilizce olduğu için anlamıyorum nasıl kayıt olunması gerektiğini bilmiyorum karşıma çıkan menüden msn tıklıyorum msn pasword ve şifre diyor yazıyorum daha sonra yazılar çıkıyo menüler çıkıyo anlamıyorum bana detaylı bi şekilde anlatırsanız çok sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: enteresanes

sergen baba kızmazsanız size bişi soracağım önerdiğiniz gibi angilemessenger programını yükledim fakat ingilizce olduğu için anlamıyorum nasıl kayıt olunması gerektiğini bilmiyorum karşıma çıkan menüden msn tıklıyorum msn pasword ve şifre diyor yazıyorum daha sonra yazılar çıkıyo menüler çıkıyo anlamıyorum bana detaylı bi şekilde anlatırsanız çok sevinirim

bunuda anlatırım ama sen bi 6600 topiğine sor elinde telfon olan birisi san birebir yarıdmcı olsun.
  • .baglandıktan sonra msn seçeneğini tıklıyorsun.giriyorsun ilk açılışta msn listendeki onlıne kişileri görmek için menüden other ım seçenegini tıkla burdan

msn başka birşey yapmana gerek yok artık msn desin sorun yok yazışma yapabilirsin.gönderdiğin iletiler hemen bilgisayara anında geliyor eş zamanlı bu

ayarları yaptıktan sonra baglanman ve msne girmen sadece 30 sn sonra sorunsuz kullanıyorsun. on lıne olanlarıda görüyorsun ot her ım

seçeneginden.msni seç onlıne olanları görürsün onlara msj atabilirsin. bu ayarları birkez yapıyorsun .daha sonra girdiğinde direk msn bilgisayardaki gibi

msn hiç bir sorun yok arkadaşım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 28 Mayıs 2006; 15:56:56 >
  • sergen_baba mısın amca mısın bilmiyorum, ayrıca senin işin gücün yokmu?
    oturmuş burada millete ince ince proğramı anlatıyorsun, herkese cevap yazıyorsun.

sana çok ama çok teşekkür ediyorum. emeklerin, uğraşıların, yardımların ve her şey için.

mig33 ü dün gördüm indirdim ve motorola v360 cep telefonuma, bilgisayardan usb kablo ile yükledim.
    girdim ve kullanıcı adı, şifre ve cep tel. girdim "send" dedim.
    (arkadaşların burada kullanacakları username ve şifre MSN KULLANICI ADI VE ŞİFRE DEĞİL.... sanırım forumdaki arkadaşların çoğu bu hatayı yapıyor) daha sonra aktivasyon kodu cep tel. SMS olarak geldi ve bu numarayı tekrar uygulamalardan açtığım proğrama aktivasyon kodu olarak girdim ve başardım.
    msn yi tıkladım ve süper bir şekilde girdim. yeğenimle bir kaç yazışmamız oldu. yani süper süper süper.
    ancaaaak bağlantı ayarlarımı kontrol etmedim. belki türkcell wap olarak bağlanmış olabilirim, ama akşam değiştireceğim. ücreti fazla gittiyse de faturada görürüz.
    Tekrar sergen_babaya teşekkür ediyorum.
    arkadaşlar lütfen baştan okumaya başlayın, hemen hemen bütün sorunlar için cevap yazmış arkadaşımız.
    gereksiz yere aynı sorularla forumu ve sergen_baba yı sıkmayalım, yormayalım.

• Herkese Saygılar....
    Bişey Danışmam Gerekiyo Yoksa Ya Kafayı Kırıcam Yada Telefonu :)
    2 Gün Önce Samsung D820 Aldım... Mig33'ü Yükledim Ancak 1 Kere Kazara Online Olabildim :(
    Hadi Anlamayan Bi Tipte Diilim Ama Bütün Ayarları Yapmama Rağmen Sürekli Bağlantı Hatası Veriyo...
    Sergen_Baba Bu İşlerin Piiri Sensin Anlaşılan...
    Bi Yardımcı Olursan Sevinirim :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasanu7

sergen_baba mısın amca mısın bilmiyorum, ayrıca senin işin gücün yokmu?
    oturmuş burada millete ince ince proğramı anlatıyorsun, herkese cevap yazıyorsun.

sana çok ama çok teşekkür ediyorum. emeklerin, uğraşıların, yardımların ve her şey için.

mig33 ü dün gördüm indirdim ve motorola v360 cep telefonuma, bilgisayardan usb kablo ile yükledim.
    girdim ve kullanıcı adı, şifre ve cep tel. girdim "send" dedim.
    (arkadaşların burada kullanacakları username ve şifre MSN KULLANICI ADI VE ŞİFRE DEĞİL.... sanırım forumdaki arkadaşların çoğu bu hatayı yapıyor) daha sonra aktivasyon kodu cep tel. SMS olarak geldi ve bu numarayı tekrar uygulamalardan açtığım proğrama aktivasyon kodu olarak girdim ve başardım.
    msn yi tıkladım ve süper bir şekilde girdim. yeğenimle bir kaç yazışmamız oldu. yani süper süper süper.
    ancaaaak bağlantı ayarlarımı kontrol etmedim. belki türkcell wap olarak bağlanmış olabilirim, ama akşam değiştireceğim. ücreti fazla gittiyse de faturada görürüz.
    Tekrar sergen_babaya teşekkür ediyorum.
    arkadaşlar lütfen baştan okumaya başlayın, hemen hemen bütün sorunlar için cevap yazmış arkadaşımız.
    gereksiz yere aynı sorularla forumu ve sergen_baba yı sıkmayalım, yormayalım.

sağol tşk ederinm dostum..
    işim var ama nete girdiğim zaman milete elimden geliğdince cvp yazıyorum ..
    topic epey faydalı oldu herkeste msn oldu neredeyse.
    baba flnda değilim amcada deilim

• quote:

Orjinalden alıntı: Sungar

Herkese Saygılar....
    2 Gün Önce Samsung D820 Aldım... Mig33'ü Yükledim Ancak 1 Kere Kazara Online Olabildim :(
    Hadi Anlamayan Bi Tipte Diilim Ama Bütün Ayarları Yapmama Rağmen Sürekli Bağlantı Hatası Veriyo...

slm dostum öcnelikle hat kontörlü fln sa kontör yüklediysen bi kere kapat aç dene..
    sen yine her ihtimale karşı kapatıp aça dene...
    server hatasımı alıyorsun yoksa başka bi hata tam olarak yazarmısın hatayı.. bi bakalım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sergen_baba

quote:

Herkese Saygılar....

slm dostum öcnelikle hat kontörlü fln sa kontör yüklediysen bi kere kapat aç dene..
    server hatasımı alıyorsun yoksa başka bi hata tam olarak yazarmısın hatayı.. bi bakalım...

valla genelde verdiği hata "unable to connect server" oluyor...
    program ilk bağanırken "soket bilgisi" ve "http" diye iki şeyi göndereyimmi diye soruyor
    ikisinede evet diyorum olmuyo, birine hayır diyorum olmuyo :)
    çeşitli kombinasyonlar türettim artık :)
    ama gerçekten az kaldı ikimizden birinin patlamasına :)
    kontör patlatmaktan fıtık oldum :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sungar -- 30 Mayıs 2006; 4:46:31 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sergen_baba

quote:

Herkese Saygılar....

valla genelde verdiği hata "unable to connect server" oluyor...
    program ilk bağanırken "soket bilgisi" ve "http" diye iki şeyi göndereyimmi diye soruyor
    ikisinede evet diyorum olmuyo, birine hayır diyorum olmuyo :)
    çeşitli kombinasyonlar türettim artık :)
    ama gerçekten az kaldı ikimizden birinin patlamasına :)
    kontör patlatmaktan fıtık oldum :P

msn pm at yapalım ayarlarını

• şunu bi +1903 yapayım millete lazım olur geri gitmiş epey..
    up
  • Bu programın EMSNden ne farkı var.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MurMur -- 3 Haziran 2006; 16:11:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkpower

Bu programın EMSNden ne farkı var.

bi sürü özelliği var
    stabil çalııyor sorunsuz
    kullanımı çok çok kolay

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.