Şimdi Ara

BEDAVA SMS 'MSN MESSENGER' ERİCSSON NOKIA MOTOROLA SAMSUNG (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.245
Cevap
2
Favori
405.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi ne diyebilirimki süper gerçekten muhteşem program v3i de denendi ve muhteşem çalışıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: prescott_pcl

Programı Microsoft Mobie 2003se ye kurdum. program gayet güzel çalışıyor. arayüzüde güzel. hızlı bide. PPC de screenshot alan bi program bulsam ss de kocaktım da bulamadım.

www.s m a r t t u r k.info da bulabilirsin
  • Sergen_Baba unuttun beni :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sungar

Sergen_Baba unuttun beni :(

he yaw unutmuşum
    dur eklicem az sonra
  • merhaba arkadaşlar nasılsınız bu mig33 programı çok güzel herkeze tavsiye ederim ben k700i kuyllanıcısıyım arkadaşlar size bir açıklamam var ben bir site açtım bu sitenin içinde müzik dinleyebilir resim arşivine bakabilir spor -gazete haberlerine bakabilirsiniz ve aynı onda soru cözerek eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz ve ve ve benim şiirlerim ben şiir yazıyorum bu şiirerime bu sitede yer verdim herkezi bekliyorum siteme site adresi : kanka296.sitemynet.com yanlız başında www yok okeyy herkeze ii eğlenceler şimdiden kanka296
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkanoo

merhaba arkadaşlar nasılsınız bu mig33 programı çok güzel herkeze tavsiye ederim ben k700i kuyllanıcısıyım arkadaşlar size bir açıklamam var ben bir site açtım bu sitenin içinde müzik dinleyebilir resim arşivine bakabilir spor -gazete haberlerine bakabilirsiniz ve aynı onda soru cözerek eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz ve ve ve benim şiirlerim ben şiir yazıyorum bu şiirerime bu sitede yer verdim herkezi bekliyorum siteme site adresi : kanka296.sitemynet.com yanlız başında www yok okeyy herkeze ii eğlenceler şimdiden kanka296

ee kardeş bu ne alaka
    reklam kokan hareketler bunlar

• Ya ben bunu v3i'de kullanmıştım şimdi K750'de kullanamıyorum çünklü kullanıcı adımı hatırlamıyorum. Yeni kaydolmak istediğimde de 1 saat bekliyo ama yanıt gelmiyor. Çünkü aynı numaramı veriyorum kayıt içn.

Kullanıcı adımı nasıl öğrenebilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

Ya ben bunu v3i'de kullanmıştım şimdi K750'de kullanamıyorum çünklü kullanıcı adımı hatırlamıyorum. Yeni kaydolmak istediğimde de 1 saat bekliyo ama yanıt gelmiyor. Çünkü aynı numaramı veriyorum kayıt içn.

Kullanıcı adımı nasıl öğrenebilirim.

hoikdonk username hatırlatma diye bi bölüm yok

contact@mig33.com adamlara mail at senin mailine gönderirler usernameyi.

• Peki aynı numarayla yeni bir kullanıcı adı alamıyor muyuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

Peki aynı numarayla yeni bir kullanıcı adı alamıyor muyuz?

hayır alamıyrsun.
    ya farklı bino ile kayıt ol yada adamlara var olan kullanıc adımı değişmek istediğini ve maille bildrilmesini iste yada sana kullanıcı adını mail atmalarını söyle ama ingilizce yaz
  • En iyisi başka numarayla kaydolayım.

Sağol.
  • segen baba nasılsın baba yaa bu samsung lar için biraz daha açıklamalı yaparmısın bende sgh e730 varda yapamadık bizim kinde şebeke ayarları flann yok bir bakarsan sevinirim şididen teşekkurler
  • merhaba gül güzeli ben mig33 kullanıcısıyım k700i de kullanoyorum senin telefonun ne ve tam olarak ne yapıyorsun ne olmuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkanoo

merhaba gül güzeli ben mig33 kullanıcısıyım k700i de kullanoyorum senin telefonun ne ve tam olarak ne yapıyorsun ne olmuyor

hoca ne yazdın yaw anlayamadım ama
    pilotmu oldun naptın???
  • Bilgiler için tesekkurler
  • ya bende sony ericsson var tüm ayarları yaptım proyu indirdim her şey tamam username passwordda girdim fakat o enter code gelmedi sms ile ne zaman geliyor bu kod lütfen yardım
  • armegedon pm attım
  • quote:

Orjinalden alıntı: @armagedon@

ya bende sony ericsson var tüm ayarları yaptım proyu indirdim her şey tamam username passwordda girdim fakat o enter code gelmedi sms ile ne zaman geliyor bu kod lütfen yardım

code gelmesiyde programa giriş yaptığın zaman resend me activation code var burdan tekrar alabilrisin tekrar gelmezse adamlara mail atman gerekecek (contact@mig33.com)
    yada o kof olmadan da kullanabilirisin çok kasmak istemezsen.

• arkadaşlar ben msnye girmeyi başardım
    fakat adresi başka girecem nasıl yapıcaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: @armagedon@

arkadaşlar ben msnye girmeyi başardım
    fakat adresi başka girecem nasıl yapıcaz

başka bi msn adresmi kullanmak istiosun?
    ım bölümünden msn de edit msn de yeni adresi yap login ol

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.