Slm arkadaşlar, şu sıralar bir kursa başvurdum. MEB ve İTO nun işbirliği ile mesleki eğitime yönelik olan bu kurs üstelik ücretsiz. 44 farlı branşta eğitim verilecekmiş. Ben de Bilgisayar Teknik Servis branşını seçtim. Yaklaşık 6 ay sürecekmiş, herkese tavsiye ederim. Aşağıdaki linkten gerekli bilgileri alabilirsiniz.
Şile Bezi Dokumacılığı Bilgisayar Destekli Kalıp Hazırlama Tek.(Assyst-Gerber-Tetra-Cad.Sis.) Elektrik Tesisatçılığı Elektrikli Ev Aletleri Akımı ve Onarımı PLC ve Otomasyon Sistemi Görüntü ve Güvenlik Sistemleri Doğalgaz Tesisatçısı Klima ve Soğutma Tesisatçısı Yakıcı Cihaz Bakım Onarım Tesisatçısı Doğalgaz Sekreterliği Kamu ve Özel Sektör Sekreterliği Amatör Denizcilik Temel Elektrik ve Elektronik Takı Tasarımı ve İmalatı Makine İmalatçılığı Bilgisayar Destekli Endüstriyel Modelcilik PVC Doğrama Auto-Cad Photo-Shop Elektro Statik Toz Boyacılığı Tornacılık Masaüstü Yayıncılık Ofset Baskı Operatörlüğü Cilt ve Serigrafi Operatörlüğü Ayakkabı Üretimi ve Modelcilik Kaynakçılık Oto Elekotromekaniği Güvenlik Sistemleri Endüstriyel Bakım Onarım Oto Kaporta Oto Boya Restorasyon (Restorasyon Bölümü) Talaşlı İmalat ve Kamine Teknolojisi Oksigaz Kaynağı, Elektrik Ark Kaynağı ve İleri Kaynak Tek. Hidrolik-Pnömatik Eğitim Mikroişlemciler-İkrokonirolür Bilgisayar Teknik Servisi Ağ İşletmenliği Bilgisayar Destekli Grafik Tasarım Giysi Tasarım CNC Tezgah Operatörü CAD-CAM Operatörü Bilgisayar Destekli Makine Ressamlığı Elektrik Elektronik Teknolojisi
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
diğer iller için geçerli değil sanırım bu kurs=?
bilgilendirme için teşekkürler..............
quote:
Orijinalden alıntı: narsess
diğer iller için geçerli değil sanırım bu kurs=?
bilgilendirme için teşekkürler..............
Projenin uygulama esasları : 1)Eğitim İstanbul İli sınırları içinde yapılacaktır. Ç.kale de yok
quote:
Orijinalden alıntı: pc-system1
Projenin uygulama esasları : 1)Eğitim İstanbul İli sınırları içinde yapılacaktır. Ç.kale de yok
Alıntıları Göster
Resimdeki bıyıklılar ders verecekse hiçbir şey öğrenemezsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: M.Bison
Resimdeki bıyıklılar ders verecekse hiçbir şey öğrenemezsiniz.
Alıntıları Göster
Saol kardeşim kesinlikle katılacağım.Bilgisayar Destekli Grafik Tasarım eğitimini seçeceğim.bilgi almak mebi aradım 1'den sonra tekrar arayın dediler.
quote:
Orijinalden alıntı: hasanswf2
Saol kardeşim kesinlikle katılacağım.Bilgisayar Destekli Grafik Tasarım eğitimini seçeceğim.bilgi almak mebi aradım 1'den sonra tekrar arayın dediler.
Alıntıları Göster
herkese tavsiye ederim yararlı bi kurs olacak
quote:
Orijinalden alıntı: pc-system1
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: pc-system1
Kursa ihtiyacın var mı ki ? Açılır dostum, Çanakkaleye de açılır
Katıldım ama uzak yerdekilere çağırdılar gitmedim bazı arkadaşlar gitti memnunlar ben bağcılardakinin açılmasını bekliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: (SAYDAM)
Katıldım ama uzak yerdekilere çağırdılar gitmedim bazı arkadaşlar gitti memnunlar ben bağcılardakinin açılmasını bekliyorum.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: (SAYDAM)
Bende gidersem Bağcılara gidecem
CAD/CAM bağcılarda olacakmı bilgin varmı, yoksa bazı bölümler diğer llçelerde mi açılıyor?
quote:
Orijinalden alıntı: :::SpyNet:::
quote:
CAD/CAM bağcılarda olacakmı bilgin varmı, yoksa bazı bölümler diğer llçelerde mi açılıyor?
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: :::SpyNet:::
quote:
Açılırmı bilmem ama, benim bildiğim kurslar talebe göre açılıyor. Yani 15-20 kişinin (1 dersliği dolduracak kadar) başvurması halinde o bölüm açılabiliyor