Şimdi Ara

BEDAVA! TEKNİK KURS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • acaba hangi saatler arasında olur kurs! İngilizce kursum var onun çakışmaz inşallah! :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: ed@

acaba hangi saatler arasında olur kurs! İngilizce kursum var onun çakışmaz inşallah! :(

Kurs başladığında hangi saatler arasında olacağını söylüyorlar uymassa kabul etmiyorsan sonraki açılacak olan kurslar için tekrar değerlendiriyorlar. Mesela ben bazı yerlere çağrıldım saatleri de farklı farklıydı ama uzak olduğu için gitmedim.
  • Meslek lisesi(kayıt yeri) tranvay durağına yakınmı?

yarın bir kayıt olalım
  • Takı tasarımı ve İmalatı'na gitsem nasıl olur acaba.Bayanların arasında yapamam.Bu işte acaypi para var ayrıca.
  • bu kurs ne zaman başlıyor ve nerde
  • quote:

Orjinalden alıntı: gurayyildiz*

bu kurs ne zaman başlıyor ve nerde

Aşağıdaki linkten detaylı bilgi alabilirsin Güray
    http://istanbul.meb.gov.tr/duyurular/duyuru_2007/metinler/08062007.htm
  • Beleşe adam çalıştırma olayı olmasın bu:Beadava kurs diye amelelik yapmayalım....
  • Bağcılarda sadece doğalgaz bölümü faliyette

Yarın bi gidip tekrar sorayım, ağ işletmenliğinine bakacam
  • arkadaslar ılkokul dıplomamı ıstıyolar benım varda okulda kaldı yaaa okulda konyada ben ist deyım nasıl olcak sımdı bı aydınlatın basvuran arkadaslar dıploma kesın ıstıyolarmı
  • Sadece istanbulda olması kötü olmuş
  • konyaya gıtmem gerekıyıomukı dıplomayı almam ıcın yoksa arasam okulu ordaan gonderırlermı fax olayı hanı bılen arklar yazarsa sevınırım pc teknık servısıne gırmek ıstıyorum cunku dıploma ısterlerse g.. gıbı ortada kalırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: _alesta_

konyaya gıtmem gerekıyıomukı dıplomayı almam ıcın yoksa arasam okulu ordaan gonderırlermı fax olayı hanı bılen arklar yazarsa sevınırım pc teknık servısıne gırmek ıstıyorum cunku dıploma ısterlerse g.. gıbı ortada kalırım

diploma fotokopisi(fax olur sanırım)

ikametgah,nufus süreti (muhtarlık)

adli sicil belgesi
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • cvp ıcın cok saol umarım faxlarlar hayırlısı artık
    quote:

Orjinalden alıntı: :::SpyNet:::

quote:

Orjinalden alıntı: _alesta_

konyaya gıtmem gerekıyıomukı dıplomayı almam ıcın yoksa arasam okulu ordaan gonderırlermı fax olayı hanı bılen arklar yazarsa sevınırım pc teknık servısıne gırmek ıstıyorum cunku dıploma ısterlerse g.. gıbı ortada kalırım

diploma fotokopisi(fax olur sanırım)

ikametgah,nufus süreti (muhtarlık)

adli sicil belgesi

• bu kurs tam olarak ne zaman başlıyo ben yaz okulundayım da ayrıca bağcılardakine gidebilirim orası daha yakın olur heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: senamss

bu kurs tam olarak ne zaman başlıyo ben yaz okulundayım da ayrıca bağcılardakine gidebilirim orası daha yakın olur heralde

Yakında açılacak dediler bugün ,kayıt yaptırdım bağcılardakine

3 tercih hakkın var ,açılmayan olursa diğerine
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.