Şimdi Ara

BEDAVA UMD ÇANTASI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende 2 hafta önce siteye üye oldum. dün umd çantam gelmiş. çanta geçekten çok güzel
  • sitede sorun mu var
  • az önce girdim sitede bir problem görükmüyor
  • Bende dün kayit oldum!Hadi bakalim gelecek insallah
  • ben kayıt oldum 20 gün içinde geldi küçük kullanışlı bişi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Daywalkerr

walla ben yaptım oldu. bu arada 2 günlüğüne tatildeydim pmleri cvplayamadım.ogg seni ekledim msn e

ya dostum senin msd de nick ne ben seni neden göremiyorum?
  • Valla ben eBay den almıştım vakti zamanında 3$ a. Siyah. Çok şık 5 adet UMD alabiliyor içine. Hoş bişi. Piyasada bulamayanlara duyurulur izmir de bit pazarında bile var 15 ytl ye.
  • süpermiş yaa ben de kayıt oluyorum şimdi 15 gün sora teşekkürlerimi iletcem
  • bende yolladım bekliorm hayırlısı
  • Ah benim PSP 1000 im var ...bize yok yani çanta...ama ben zaten kullanamıyorum ki ...firmaware 2.0 ı olan dünyada kimse yok çünki.nereden bulabileceğimi bilen kimse de yok...
  • bana da geldi :D
  • ben de buradan görüp bugün kayıt oldum
    bakalım umarım bana da gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tori -- 28 Temmuz 2006; 23:34:40 >
  • aynen inşallah gelir banada
  • quote:

Orjinalden alıntı: omerimus

Ah benim PSP 1000 im var ...bize yok yani çanta...ama ben zaten kullanamıyorum ki ...firmaware 2.0 ı olan dünyada kimse yok çünki.nereden bulabileceğimi bilen kimse de yok...

hocam orda pspnin özellikleriyle biraz oynayarak yazıosun, yoksa benimki de olmuodu. sallama bilgiler girip alıosun, ki ben de öle aldım.
  • zamanında bana da göndermşlerdi. çok küçük olduğundan olsa gerek kaybettim neyse ki içinde umd faln yoktu
  • zaten çantanın içi dolu olsaydı bir servet kaybederdin 5 x 70 = 350 ytl neredeyse bir psp fiyatı
  • ya arkadaşlar ben giriyorum bişey çıkmıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: pascalonur

arkadaşlar başka bir forumda bir arkadaşwww.yorupsp.com adresine kayıt yaptırıp hediye umd çantası kazanmıştı. Bende aynı kaydı yaptım banada 15 gün içinde çok güzel bir umd çantası hediye gönderdiler. sizde bu siteye kayıt yaptırın sanırım her kayıt yaptırana gönderiyorlar. Arkadaşların dediğine göre bazen film yada hem film hem umd çantası gönderiyorlarmış. kayıt yaptırmak için psp nizin bataryasının altında bulunan seri numarası ve yine burada yazan ürün modeli gerekiyor. takıldığınız bir nokta olursa yine yardımcı olmaya çalışırım.

walla kardeş sayende PSP çantamız oldu. çok saol yani. çok güzelde bi çanta...

• sağol pascal onur senin sayende benimde artık bir umd çantam olucak bana lazımdı teşkkürler
  • BEN BU UMD CANTASINA SINIR OOLUYORUM ICINE OYUN KOYUYOSUN SONRA O KUCUCUK SEYI KAYBEDIYOSUN VE TUM OYUNLARINI KAYBEDIYOSUN!!!!!!!!!!!!BENIM YAPTIGIM GIBI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zawvma -- 1 Eylül 2006; 17:00:28 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.