Şimdi Ara

Bedava uncharted nathan drake collection?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu haftasonu psnden uncharted natham drake collection alıcam.Oyunu ben primary olarak indiircem Oyunun secondary hakkını bedavaya forumdan bir kişiye verebilirim.Çekilişyapmayı düşünüyorum.İstiyorsanız yorum yqpmanız yeterli.Kandırmaca yok ciddiyim zaten ciddi olmasam konuyu buaraya değil konu dışına açardım.Secondary hakkı boş boş duracağına birinin işine yarasın.Niye satmıyorsun derseniz paraya ihtiyacım yok ve aynı zamanda sosyalist adama para istemek yakışmaz.Oyunu secondary hakkını bedavaya çekilişle veriyorum.Aynı kardeşlik yapar gibi ama karşılığında birşey istemiyorum.
    Çekiliş 29 nisan cumartesi günü saat 20.00 da sona ericek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cübbeli mehmet -- 26 Nisan 2016; 0:54:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cübbeli mehmet kullanıcısına yanıt
    ps4 aldım, ilk gün bozuldu eğer verirsen alırım.ŞUan yok yüklemesemde gelicek umarım.

beni yazarsan sevınrım zaten oyunumda yok.
  • Benide yazarsan sevinirim hocam. Bu arada kime çıkarsa çıksın bitirdikten sonra oda aynı şekilde başkasına verirse ücretsiz olarak güzel olur.

• Kotam bitmeden çıkar inş kolay gelsin

• şansımızı deneyelim pek olmasada!
  • @fromhellhound (fakirinsan)nickli arkadasa verilsin. Celilis olacaksa hakkimi arkadasa veriyorum. Adam bismillah dedi ps4 u ariza yapri. Birde oyunu hic yok zaten.

• Hadi bakalim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Katılmak istiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şansımızı deneyelim bakalım.
  • Bana çıkarsa hakkımı @fromhellhound(Fakirinsan8)'e vermek istiyorum yazın benide çekilişe

• quote:

Orijinalden alıntı: cübbeli mehmet

Arkadaşlar bu haftasonu psnden uncharted natham drake collection alıcam.Oyunu ben primary olarak indiircem Oyunun secondary hakkını bedavaya forumdan bir kişiye verebilirim.Çekilişyapmayı düşünüyorum.İstiyorsanız yorum yqpmanız yeterli.Kandırmaca yok ciddiyim zaten ciddi olmasam konuyu buaraya değil konu dışına açardım.Secondary hakkı boş boş duracağına birinin işine yarasın.Niye satmıyorsun derseniz paraya ihtiyacım yok ve aynı zamanda sosyalist adama para istemek yakışmaz.Oyunu secondary hakkını bedavaya çekilişle veriyorum.Aynı kardeşlik yapar gibi ama karşılığında birşey istemiyorum.
    Çekiliş 29 nisan cumartesi günü saat 20.00 da sona ericek.

Cekilise katilmak istiyorum

• Benide yazın hocam

• Bende katılayım. Ay sonu gelmeden çekiliş olursa iyi olur malum akk
  • katılmak isterim oynayamamıştım.
  • şansımı deneyeyim,teşekkürler.
  • Bende bu oyunu almak istiyordum madem cumartesi günü, yapılacak çekiliş belki ben olurum talihli
  • Yaz beni de başkan
  • Yaz üstad.
  • çekilişe katılmak istiyorum
  • Ben de katilayim

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.