Şimdi Ara

Bedelli Askerlik Yerleri Açıklandı - Takvim ve Merak Edilenler (Tek Başlık) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
2
Favori
4.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar celp dönemleri tamamen talebe göre değişiyor. Birçok kişiye istediği ay çıkmış. Talebin yoğun olduğu ayın kotası dolunca rasgele bir aya atıyor. Değişiklik ekranından yapacağınız değişiklik de yine kotaya göre veriliyor.

Değişiklikleri yapabildiniz mi ekrandan son durumunuz nedir?

• kimin nerede yapacağı neye göre belirleniyor? yapacağımız mesleğe göre her şubeye bölerek mi gönderiyorlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi processustransversus23 -- 26 Ocak 2025; 18:8:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kkerimarslan K kullanıcısına yanıt

Ekranlar 10 subatta acilacak diger aylar icin dedi bana askerlik subesi. Agustos cikti bana, firsat olursa nisan mayis yapmayi dusunuyorum.

• Arkadaşlar sistem açılmış e devlet üzerinden yeni ay tercihlerinizi yapabilirsiniz hayırlı olsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben mayıs olan ayı Eylül olarak değiştirdim sistem açık kontenjanli ayları gösteriyor o aylar içinden seçim yapabilirsiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ben temmuzda gidicem ama daha erkene almak istiyorum e-devletten şimdi baktım en erken haziran gösteriyor acaba beklesem mart nisan ya da mayıs ayları kontejan açılma durumu olur mu?

• SeniorMostPopuler S kullanıcısına yanıt

Ben de bunu merak ediyorum, beklesek nisan mayis gelir mi acaba?

• ardaalisahin kullanıcısına yanıt
    Az önce askerlik şubesini aradım sistemlerin açılması 10 şubatta olacakmış bize gelen bilgi bu yönde dedi celp değişikliğini o tarihte değiştirmeyi deneyin dediler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SeniorMostPopuler S kullanıcısına yanıt

Bana da oyle dediler ayni sekilde, bekleyelim bakalim hocam.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.