Şimdi Ara

Bedelli Askerlik Bedelini Ödedim Ama E-devlet Askerliğim Güncel mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba herkese. Bedelli askerlik ücretini ödedim cuma günü. Bugün de kontrol ettiğimde sayfayı, sınıflandırma bekleniyor diyor. Aşağıda bedelli askerlik hakkınız bulunmaktadır diyor dilerseniz yararlanabilirsiniz şeklinde.

Askerlik hizmet tercihinizi görüntülemek, güncellemek veya iptal etmek için tıklayın dediği ekrana tıkladım. Orada askerlik bedelini ödediniz yazıyor.

Sayfa mi güncel değil yoksa artık ödeme sonrası çıkan ekran bu mu ? Yani sistemde bir sıkıntı mı var yoksa olması gereken bu şekilde mi ?

• En altta bedeli ödediniz sınıflandırma bekleniyor denmiş.

Muhtemelen 22 ocağa sınıflandırma açıklanır, hangi birliğe hangi tarihte gideceğiniz belli olur.

Diyelim çıkan tarih sizin programınıza uymadı, Sevk tarihinden 10 gün öncesine kadar edevlet üzerinden celp değişikliği yapabilirsiniz. Max 3 değişiklik hakkınız var.
  • a-f-h A kullanıcısına yanıt

Ben de ona istinaden yazdım. İlk sayfada bedelli askerlik hakkınız devam etmektedir isterseniz başvurabilirsiniz diyor. Kafam karıştı. Galiba güncel sayfa bu şekilde. Daha önceki başvuru videolarına baktım. Her birinde bir güncelleme gelmiş. Benimkiler de geçen seneye göre farklı.

• Marstyson M kullanıcısına yanıt

Er yerin açıklandı ondan sonramı bedelliye başvurdun

• Adrianomakakula A kullanıcısına yanıt

Yok hayır. Tecil vardı. Direkt yoklama başvurusu yaptım. Sonra hekime gittim. Daha sonra hizmet başvurusu yaptım. Sonra parayı ödedim

• Marstyson M kullanıcısına yanıt

Normalde altta bedelliyi iptal etmek istiyorsanız veya güncellemek istiyorsanız gibi şeyler yazması lazım bedelli faydanlanmak istiyorsanız yazısı bedelliye başvurmadan önce yazması lazım halen resimdeki gibimi yazıyor ? Ve Bedelli sınıflandırma işlemlerini tamamladınız bekleniyor yazması lazım ilk başta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adrianomakakula -- 29 Aralık 2024; 11:6:13 >
  • Adrianomakakula A kullanıcısına yanıt

Başka bir platformda haftasonu başvurunca burasının güncel olmadığını pazartesi düzeldiğini yazmışlar. Hala aynı bendeki ekran

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.