Şimdi Ara

BEDELLİ ASKERLİK ERTELENEBİLİYOR MU? ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ama babam ameliyat oldu bypass ve kalp kapagi değişimi bana muhtac benden başka bakacak kimsesi yok en erken 2 aya iyileşecek

Benim muhakkak bunu ertelemem lazım ama e devlette celp sevk değiştir diyorum ayni sayfaya geri atıyor

Ne yapmam lazım biri Allah için yardim etsin vaktim de yok fazla arastiramiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hemen bağlı olduğun askerlik şubesine gidip durumu bildir kardeşim yarın ilk işin o olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk fırsatta askerlik şubesine gidip durumunu açıkla. Orada duran adamlarda insan sonuçta sana kesin yardımcı olacaklardır.

• Ben de değiştirecektim değiştiremiyorum yoklama tamamlandığı için şubeye gitmek gerekiyormuş. Arayıp öğrenmek lazım.

Edit: Değiştirebildim şimdi, az önce yanlış yere bakıyordum herhalde. Tekrar dene sen de reis olmazsa başka tarayıcıdan falan yap en kötü şubeyi ara yarın bilgi iste.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Ferrum. -- 17 Kasım 2024; 22:53:7 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İlk iş askerlik şubesine git onlar sana hangi evrakların lazım olduğunu daha iyi açıklarlar. Bakaya kalma deniyor buna. Yani bir sonraki celple gidiyorsun

• .Ferrum. kullanıcısına yanıt
    android uygulamasindan denedim olmadi eve gecince bakayim simdi gene hastanedeyiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ödemeyi geçen yıl yani 2024 ocaktan önce yaptıysan bu yıl kesin gidiyorsun yani mecbursun. Seneye sarkıtamıyorsun bu yıl içinde sadece aralık kaldığı için en geç aralıktaki celpte gitmek zorundasın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ozturk.b O kullanıcısına yanıt

Önceki yıl ödeme yapan sonraki yıl gider. Ocak 2024'ten önce ödediyse bu yıl herhangi bir ayda gitmesi gerekiyor bu yıl içinde sadece aralık ayı kaldığı için aralıkta gitmek zorunda yani 2025'e ötelenmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izayoi -- 18 Kasım 2024; 12:17:29 >
  • izayoi kullanıcısına yanıt
    Gitmezsem ne olur? İdari para cezası vs mi var

Babama bakacak dünyada 1 tane başka insan yok en az 6 7 hafta lazim bana

• Kaçak durumuna düşüp para cezası var diye biliyorum en geç aralık celbinde gidilmesi gerekiyor hocam

@a-f-h hocamız da fikrini paylaşırsa seviniriz

Geçmiş olsun inşallah çözüm bulursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izayoi -- 18 Kasım 2024; 12:34:47 >
    Hocam hapis de yatsam çarem yok ki şuan bile hastanedeyim babam yürüyemiyor eve yemek alamaz yiyemez ilaclarini bile takip edemez

Ben zaten 1 senelik yapmayı düşünüyordum bu olaylar çıkınca bedelliye gectim 1 senelik yapsam amasyada aralik bedelliden rahat gecerdi memur maasi da alirdim bu sistemi hakikaten anlayamiyorum ben y

Gidememe sebebi zaruri sebeplerden dolayı. Biraz evrak işleriyle uğraşır belki de bedellisi iptal edilir ama ertelenir

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

Bu saate kadar askerlik şubesine gitmek veya aramak yerine hâlâ foruma yazıyorsan kusura bakma ama sen bı zahmet git askere

• ozturk.b O kullanıcısına yanıt
    Boş yapma

• https://www.msb.gov.tr/Askeralma/icerik/sevke-iliskin-mazeret-hallerinde-erteleme-islemleri

quote:

c. Eşi veya ikinci derece dâhil kan/kayın hısımlarından birinin sağlık kurumu heyet raporuyla belgelendirilmiş hayati tehlike içinde olduklarını gösteren hastalığı,

C maddesini deneyebilirsiniz. Her türlü işiniz şubelik. Geçenlerde bir forumdaşı sevke ilişkin mazeretten sağlık kuruluna yönlendirmişlerdi. Hatta aile hekimlerinin grevine denk gelmişti. Olmadı özelden yazarsınız, ne oldu ne bitti diye.
    https://forum.donanimhaber.com/yardima-ihtiyacim-var--159898067

Zaten 2024ün son bedelli celbiyle gittiğiniz için celp değişikliğine sistem izin vermiyor büyük ihtimal.

Kardeş biz burda senin için bir şeyler söylüyoruz, askerlik şubesine git işi ehlinden öğren diyoruz sen bizi takmıyorsun. Zahmet edip askerlik şubesini bile aramamışsın. Ne dememi bekliyorsun? İstediğin cevabı almayınca da verdiğin cevap bu. Dediğim gibi sen en iyisi askere bı git orada işlerin nasıl döndüğünü anlarsın. Baban içinde geçmiş olsun umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur

Hocam yorumlarda arkadaşlarda belirtmiş. Sizin yapmanız gereken ilk şey, en yakın askerlik şubesini durumu izah etmeniz. Onlar yardımcı olur. Burda ne desek boş, en iyi bilgiyi askerlik şubesindekiler bilir.

Valla hocam gitmezsen idari para cezası oluyor ya da para cezasını ödemeyim dersen onun bir hesaplaması ona göre fazladan askerlik yapıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan1840 -- 18 Kasım 2024; 23:11:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.