Şimdi Ara

Bedelli Askerlik Kilo Problemi? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
3
Favori
76.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Rodimus01

Guzel kardesim, nizamiyeye giristen bahsetmiyoruz. Benim ilk muayenemdi, askerlik subesine girdiginde senin boyuna posuna bakip tartiyorlar. ZORUNDALAR! Boy kilo sormadilar bile bana, direk cik tartil ve boy olcusu alinsin dediler parami bankaya yatirdigimi belirtmeme ve gitmek istememe ragmen. Sonra hastaneye sevk ettiler. Dahiliye doktoruna, dahiliye doktoru da sonrasinda boy kg olcturdu hastanede. Sonra o belgeyle tekrar askerlik subesine gidip ardindan hastane heyetine getirdim. Sonra dahiliye doktorlari tum doktorlari gez, rapor al heyete gotur dedi. Goturdum, Heyet icin gun verdiler, gittim heyet gunu tekrar boy kg olctuler tum doktorlarin onunde. Durumumu anlatmama, israrlarima ragmen gondermediler. 1.68 boy 113 kg. Ben bunu anlatmaya calisiyorum sana
    valla hocam bende 175e 111 kiloydum ,ordaki kadın dedi sana rapor vermezler erteleme alırsın,hekime gittim ben gidene kadar zayıflarım dedim birazda eksık söyledım,raporu verdi şuan 105 kiloya düştüm,4 ocakta askerim ozamana kadar bir 10-13 kilo veririm gibi duruyor,benim arkadaşında kilodan sıkıntısı vardı üst sınırın üstündeydı raporu aldı,hjeryerde farklı işliyor belkide

• Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum. Ekim ayında son muayenem var. 2'dir erteleme alıyorum. Son muayene geldi çattı. Önerileriniz var mı? 121 çıkmıştım geçen sene. Bu sene ise 120 - 119 arası gidip geliyorum. Boyu merak edenler 1,84

Başından geçen olduysa 3. ve son muayene ile ilgili. Bedellide 3. muayeneden de geçilmezse ne olduğunu açıklarsa sevinirim.
  • arkadaşlar elverişsizdir raporunu aldık. iade için bir arkadaşımla birlikte başvuracaz. gelişmelerden haberdar ederim.

• iPhonedo Deyipte Geçme kullanıcısına yanıt

elverişsizdir raporu verecekler yine tablodaki değerlerden yükseksen. 

• Arkadaşlar faizli iadeyi kabul etmiyorlar. Dava açmanız gerekli. Şubeden iade formu doldurup bugün verdim

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.