Şimdi Ara

Bedelli askerlik parasını yatırdıktan sonra ertelenir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba kuzenim bedelli askerlik parasını bu yılın ocak-şubat ayı gibi yatırdığını söylüyor. E-devletten baktığımız zaman ise ertelemenizin bitmesine şu kadar yıl şu kadar ay var yazıyor. Sınıflandırma bekliyor vs. yazmıyor. Sorduğumuzda ise parayı yatırdıktan sonra dilekçe verip ertelettim diyor. Böyle bir şey var mı? Yatırmamış olma ihtimali nedir? Bana sanki tecili bile daha bozmamış gibi geldi. (fotoğraf temsilidir)

Bedelli askerlik parasını yatırdıktan sonra ertelenir mi?

• yukarı

• https://www.msb.gov.tr/Askeralma/icerik/bedelli-askerlik
    tecıl hakkı varsa tecıl edebılır burda da yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 24 Kasım 2024; 10:21:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • n201 kullanıcısına yanıt

hocam ben de aynı soruyu soracaktım ama burada nerede yazıyor tam olarak göremedim

• mizahşör kullanıcısına yanıt
    BEDELLİ ASKERLİK HİZMETİ KAPSAMINDAN VAZGEÇME VE ÇIKARILMA İŞLEMLERİ
    alttakı maddelerde kendınıze uygun olanı okursunuz.

• n201 kullanıcısına yanıt

Hocam bütün maddeleri okudum ama hepsinde "bedelli askerlikten vazgeçenlerin" diyor. Vazgeçenlere para iadesi yapılmıyor mu? Bizde şöyle bir durum var, kuzenim bu ocak ayında 182 bin tl olarak parayı yatırdığını söylüyor sonra da dilekçe verip ertelediğini söylüyor. Bize vazgeçtim paramı aldım ve sonra da dilekçe verip erteledim dese sıkıntı yok. Ama diyor ki bedelli paramı daha ucuzdan ben yatırdım, üstüne bir de 1 yıl erteledim, ertelemem bitince bedelli parası kaç olursa olsun beni ilgilendirmez ben 182 bin yatırdım zaten o para üzerinden askere gideceğim diyor. Hem ayranım dökülmesin hem tatsız olaylar yaşanmasın modunda yani. Böyle bir şey var mı onu soruyorum. Ocak ayından bu yana zaten 11 ay geçti, üstüne 1 yıl 1 ay da ertelemesi gözüküyor hâla. 2026'da 182 bin tl verip mi gidicek bu eleman?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Akineton -- 26 Kasım 2024; 19:57:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Akineton M kullanıcısına yanıt
    oyle bısey olmaz bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.