Bu ve bunun gibi bir sürü mağduriyet var maalesef. İnşallah topluca çözüme ulaşır konularimiz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
#BEDELLİAFFI BEDELLİ ASKERLİK HERKESİN HAKKI ! (11. sayfa)
-
-
Keşke biz de yaşımız tutup yapanlar arasında olsaydık ama bize haber verilmeden yoklama kaçağına düştük artık paranın miktarını geçtik tek derdimiz bedelli yapabilmemiz yoksa kariyerlerimiz kötü bir noktaya gelecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
e devletten yoklama başvurusunu başlattım ama ne olacak hiç bilmiyorum. Şimdi beni direk askere mi alacaklar yoklama sonunda? Doktora yaparsam uzamayacak mı? Bedelli yapamayacak mıyım yoklamayı bitirdikten sonra? -
Arkadaşlar 2018 bedellisi çıksın diye mücadele etmiş biri olarak size tavsiye; Twitter'da be yapın edin sürekli gündem oluşturun gerekirsa Tt olmak için ajanslarla falan anlaşın bi miktar para ile yapıyorlar,haber kanallarını mail,sms bombardımanına tutun,aynı şekilde milletvekilleri ve cimere yazın.
Bunları bir kaç gün yazıp pes etmeyin uzun süre aynı tempoda devam esip twitter da gündem oluşturmak zorundasınız maalesef.
Son tavsiye birde bu konu yönetecek bi profesyonel twitter hesabı oluşturun ve ordan yönetin süreci.
İşiniz zor falat sonuna kadar isteyip ve gündemde kalırsanız başarırsınız. -
bende borç içindeyim işe alınmıyorum sigortam yok neden çünkü askerlik ile ilişkim var böyle olanlar var ailesinde hasta olan var evli çocuğu olup ihtiyaçlarını karşşılaması gereken var tecil ettirmiş 2 sene mesela sonra başvuru yapıp 6 ay daha geç gecekti ama yasa çıkınca 2.5 sene öne alın ve 6 ay askerlik yapması gerekiyor bu olmamalı revize istiyoruz
-
Sorunu çözerlerse bal gibi yerim ben
Hocam yoklama kaçağı durumuna düştünüz mü?
Seçimlerde yakın değil yakın zamanda seçim olsaydı işimiz çok erken sonuçlanırdı
Evet -
bunu istersek işimiz zorlaşır biizm devlete destek olacaz dememiz lazım onlar kazanacak bizde sevinecwz ucuzlamasını istersek işimiz zor
-
Yoklama kaçağına bir kere düştükten sonra bedelli ve tecil hakkınız maalesef bulunmuyor, muayene olmayabilirsiniz, olursanız ve asal yoklamayı tamamlarsaniz artık yoklama kaçağı durumundan baka durumuna düşersiniz
Yapacağınız küçük bir değişiklik 500 bin gencin hayatını değiştirecek bedelli affı gelsin artık yeterr!!! Kaçak gezmek istemiyoruzzzz
Keşke biz de yaşımız tutup yapanlar arasında olsaydık ama bize haber verilmeden yoklama kaçağına düştük artık paranın miktarını geçtik tek derdimiz bedelli yapabilmemiz yoksa kariyerlerimiz kötü bir noktaya gelecek
Bedelli askerlik affı istiyoruz...
Umarım gelir gencleri duyan olur yine...
quote:
Orijinalden alıntı: Bedelliaffıistiyoruz
Yapacağınız küçük bir değişiklik 500 bin gencin hayatını değiştirecek bedelli affı gelsin artık yeterr!!! Kaçak gezmek istemiyoruzzzz#bedelliaffı istiyoruz #yoklamakacagı olmak istemiyoruz
Hocam, benim yüksek lisans eğitimim devam ediyor. Bir dönem dondurdum diye okul tecil yapmayı bıraktı. Ondan sonra kaçak durumuna düştüm. Askerlik şubesinde bu durum düzeltilir mi? Çok saçma bir mağduriyet çünkü. -
#2021afvereformyılıolsun genclere af ve reformlar gelsin. Askerlik ve egitim alanında magdur oluyoruz ediliyoruz lütfen sesimizi duyun. Kacak olmak, haklarımız gitsin istemiyoruz #bedelliaffı #ögrenciaffı #denkliksorunu #Ya60BinYaGidin
@RTErdogan
@fahrettinaltun
@oktay_saral
Yüksek lisans durumuyla alakalı bilgim yok ancak kesin olan bedelli askerlik yapamayacağınız telegramdan sizde bize katılıp bu durumu düzeltmemize yardimci olabilirsiniz
22 yaşındayım habersiz şekilde yoklama kaçağı durumuna düştüm. Ben bu yaşıma kadar devletten ne bir iş ne bir para istedim. Şu anda tek istediğim geride bırakmayacağım bir işim ve bakmakta yükümlü olduğum insanlar olduğu için bedelli affıdır. Yaklaşık 500 bin gencin benimle aynı durumda olduğunu duydum. Bu gençlerin sesini duymanızı bekliyoruz. Bakaya ve yoklama kaçakları bedelli hakkı istiyor. Tek istediğimiz bu. #bedelliaffı #bedellirevize #sesimiziduyun #bedellihakkı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X