|
Bedellide çürük raporu? (2. sayfa)
-
-
bu konu hakkında güncel bilgisi olan var mı?
-
Dün aile hekimine başvurdum. Düz taban ve hipertansiyon sebebiyle hastaneye sevk etti. Yarın gideceğim bakalım ne çıkacak
-
Arkadaşlar yeni bedelli için paramı yatırdım ve tercihleri yaptım 2021 için.Ancak kilodan dolayı sağlık problemlerim var muayeneye ne zaman görünmeliyim.Henüz yerim vs. Belli olmadı -
Merhabalar arkadaslar almanya vatandasi iken burda ömür boyu tedavi görüyorum ilac almam gerek diye ev doktorum askerligi uygun görmedi bi rapor verdim ilac kullaniyorum hastayim diye almanya asker olamassin diye sonuc verdi simdi ise durumum öncekinden daha kötülersti otobüse binemiyorum,dar odalarda panik attak geciriyorum sicak odalarda duramiyorum piskolocik tedavi görüyorum ömür boyu ilac aliyorum askerligim 35 yasa kadar uzatildi su an 31 yasindayim zaman daraliyoror ve ev doktorum biseyin yok diyor piskolocik doktorum olmaz diyor agir ilac aliyorum uyukluyorum bu durumda ne yapmaliyim akserlik olurmu nasil olsunki panik attakmi her defasinda geciriyim otobüsle araclarda nöbette uyuyummu düsmana karsi ? nereye gitmem lagzim cürük raporu yada hastaliklarimdan dolayi askerlikten kurtulmak icin yardimci olursaniz memun olurum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X