quote:Orijinalden alıntı: Meshheadya nicki bilmeden nası yapsam Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: umuchu115 ya nicki bilmeden nası yapsam
quote:Orijinalden alıntı: Gnardalquote:Orjinalden alıntı: umuchu115 ya nicki bilmeden nası yapsam Alıntıları Göster Bende teklifte bulundum abi.Kabul edersen sevinirim Anıl.
quote:Orijinalden alıntı: VerrücktBende teklifte bulundum abi.Kabul edersen sevinirim Anıl.Alıntıları Göster bende ho-oh veriyim istersen?
quote:Orijinalden alıntı: emre_14bende ho-oh veriyim istersen?Alıntıları Göster yaw ben verdim pokeyi ilk teklif eden aldı hemde en iyi teklif oydu
quote:Orijinalden alıntı: emre_14bende ho-oh veriyim istersen?Alıntıları Göster ama pokemon nickini bilmiyorum söylersen teklifimi yaparım
quote:Orijinalden alıntı: lovelyguyyaw ben verdim pokeyi ilk teklif eden aldı hemde en iyi teklif oyduAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: lovelyguy yaw ben verdim pokeyi ilk teklif eden aldı hemde en iyi teklif oydu Bir kopya da bana verseydin ya be Anıl.
quote:Orijinalden alıntı: emre_14ama pokemon nickini bilmiyorum söylersen teklifimi yaparımAlıntıları Göster ok
quote:Orijinalden alıntı: emre_14ama pokemon nickini bilmiyorum söylersen teklifimi yaparımAlıntıları Göster veremem benim gerçe nickim ile şikayet eder darksipower
quote:Orijinalden alıntı: lovelyguyveremem benim gerçe nickim ile şikayet eder darksipowerAlıntıları Göster Tamam o zaman.Nickini daha bilmiyor ama olsun.Yine de sen bilirsin.
quote:Orijinalden alıntı: Elbryansuicune'ye karşılık charizard veriyorumben bişi anlamadım valla ne oldu çok saçma bişi hem bedava diyo hemde nickini vermiyo çok garip bi iş
quote:Orijinalden alıntı: VerrücktGeç kaldın satıldı bile.Alıntıları Göster Kopyalama yaptığı için vermiyor.Kendi hesabının banlanmasını da istemiyor.