Şimdi Ara

BEDINI IMP6 SRL HAKKINDA HERŞEY. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
0
Favori
8.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kime kurcalatsın gençadam :)
    Zaten kendi yapıyo tüm ayarlarını.

Zorla lpg ci yaptılar adamı.
  • Arkadaşlar hazır bu dost oto da piyasadan çekilmişken

Bu Bedevinin Türkiye Distribütörlüğünü benmi alsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafacec -- 20 Şubat 2009; 23:40:18 >
  • Bence sen başarırsın bu işi

• quote:

Orjinalden alıntı: faruksevgili

Bence sen başarırsın bu işi
  • Mustafa hocam size bir Bedini kullanıcısı
    http://forum.donanimhaber.com/m_20064365/mpage_21//tm.htm#30042201

quote:

Orjinalden alıntı: nonseyyah

öncelikle verdiğiniz bu danışmanlık hizmeti çok önemli çok teşekkür ederim.
    bugün bir araç aldım opel astra 1,6 2006 model. bedini marka lpg li aracı şehir dışında aldım geldim problem yok araç bir kaç saat bekledi. çok zor çalıştı moralim çok bozuldu. sahibini aradım lpg de boşa atınca aracın bazen stop ettiğini söyledi. şu ana kadar bir kaç defa denedim araç çalışmaya isteksiz gibi moralim bozuldu. umarım çözebiliriz bu problemi. yardımınız için şimdiden teşekkürler

• Teşekkürler gençadam :)
    Yaşlıkurdun izinden gidiyorsun
  • Ne yapalım Mustafa hocam kendisinden başka bir Bedini kullanıcısı arıyordu yardımcı olalım dedik
    quote:

Teşekkürler gençadam :)
  • talfar hocam sağolasın bende üzülüyordum bedevinin tek kurbanı benim diye.

quote:

Orjinalden alıntı: talfar

Ne yapalım Mustafa hocam kendisinden başka bir Bedini kullanıcısı arıyordu yardımcı olalım dedik
    quote:

Teşekkürler gençadam :)

• İki tane sorunsuz müşteri bulmanız gerekiyor memnuniyet oranını %50 çıkartmak için
  • Mustafa Kardeşim; bedini distribütörlüğünü sen al da kurtulalım bu eziyetten.
    Bedini kullanıcısı aradığınızı duydum ben de yazayım dedim.

Mustafa arkadaşımla gittiğim lpg servisinde tanıştım.
    defalardır uğraşıp ta çözemediğim sorunlarımı,
    Sihirli elleriyle yarım saatte çözdü. Şimdi yakıtım da iyi aracımın çekişi de.

Mustafa kardeşim sen meslek değiştir. İlk müşterin ben olayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenhep -- 26 Şubat 2009; 3:18:15 >
  • selam Mustafa bey
    o dediğiniz enjektör lerin rail olup olmadığını anlayamadım biraz sonra tekrar daha ayrıntılı bakacağım. bu arada aracımda ki benzin seviyesi yarım deponun üstünde bugün sadece benzin tükettim gaza hiç geçmedim. aracı dün gazda kullanmıştım bir kez yaşadım boşa atınca araç stop etti. bir bu stop birde geç çalışma başka sorun yok. umarım yarın sabah araç ilk marşta çalışır çalışmaya istekli olur.
  • Yaw bu bahsettiğiniz bedevi
    Şu çöldeki meşhur arkadaşmı
    Üzülürüm wallaaa
  • Öncelikle şunu belirtmek isterim aracın periyodik bakımını yaptırın yani buji yağ hava filtresi gerekiyorsa buji kablosu.
    Aracın geç çalışması zengin yada fakir karışımdandır aracınız yarın sabah çabuk çalışmaz. Aracın sağlıklı çalışması için
    benzin ecu unitesinin resetlenmesi gerekir bunu herhangi bir bosh servisde yada opel servislerinde yaptırabilirsiniz.
    resetlemeyi yaptırdıkdan sonra lpg ayarını yaptıramayacaksanız aracı lpgde kullanmayın. resetleme işlemi yapıldıkdan sonra ehli bir kişinin lpg kalibrasyonunu yapması gerekir.
    Bedinide 3 model var ;

1. model matrix enjektör kullanan bilgisayarla kalibrasyon ayarı yapılmayan aptal bir model.
    2. model gene metal kutu rail enjektör kullanan bilgisayarla çok küçük bir ayar yapılan model fena degil.
    3. model platik kutu IMP6 herşeyini ayarlamak mümkün.

quote:

selam Mustafa bey
    o dediğiniz enjektör lerin rail olup olmadığını anlayamadım biraz sonra tekrar daha ayrıntılı bakacağım. bu arada aracımda ki benzin seviyesi yarım deponun üstünde bugün sadece benzin tükettim gaza hiç geçmedim. aracı dün gazda kullanmıştım bir kez yaşadım boşa atınca araç stop etti. bir bu stop birde geç çalışma başka sorun yok. umarım yarın sabah araç ilk marşta çalışır çalışmaya istekli olur.

BEDINI IMP6 SRL HAKKINDA HERŞEY.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafacec -- 26 Şubat 2009; 20:45:55 >

• rail

BEDINI IMP6 SRL HAKKINDA HERŞEY.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafacec -- 26 Şubat 2009; 20:48:06 >
  • mustafa bey
    ben araca şu an tekrar baktım. çok anlamadım ve motor kısmı karışık ancak bir metal kutu var sanırım benimki sizin belirttikleriniz arasından ikincisi. araca kısmen alıştım daha rahat çalıştırabiliyorum. aracı biraz önce lpg de kullandım basınca gaz yemesinde sorun yok ancak debriyaja basınca devir ibresi dalgalandı. bir aşagı bir yukarı aşağı araç stop etti. umarım çözebilirim bu problemi.
  • bedini versiyon2 ise bu sistem egas ile aynı yazılımı kullanıyor aracınızın tekrar ediyorum

benzin ecusunu resetledikden sonra

lpg ecusunuda resetleyeceksiniz daha sonra sıcanlık ve basın ayarları yapılacak.

bu modelde kalibrasyonyon sadece menusunden kuvvetlice tam gaz yapacaksınız
    enyüksek enjeksiyon zamanını görecek

aracın 1.6 motor olduğunu hesap edersek 2.0mm enjektör memesi kullanmanız gerekli.

proğramın ilk ekranında enjeksiyon zamanı ince ayarı var iki eksenli diket eksen %65 olacak

yatay eksenini benzinle çalışırkenki benzin enjeksiyon zamanı ile gazda çalışırken benzin enjeksiyon zamanlarını eşitleyeceksiniz

muhtemel olarak 1200 ms ile 1450 ms arasında bir yerde eşitlenecek.

sonra güle güle kullanacaksınız.

Bulunduğunuz yerde bedini servisi varmı bilmiyorum. Ama egas servisi varsa onlarda ayarı yapabilir.
    Bu işlemleri yaptırmadan önce mutlaka periyodik bakımınızı yaptırın.(lpg filtrelerini değiştirmeyi unutmayın.)

quote:

mustafa bey
    ben araca şu an tekrar baktım. çok anlamadım ve motor kısmı karışık ancak bir metal kutu var sanırım benimki sizin belirttikleriniz arasından ikincisi. araca kısmen alıştım daha rahat çalıştırabiliyorum. aracı biraz önce lpg de kullandım basınca gaz yemesinde sorun yok ancak debriyaja basınca devir ibresi dalgalandı. bir aşagı bir yukarı aşağı araç stop etti. umarım çözebilirim bu problemi.

• sevgili mustafacec
    Şuraya bir göz atarmısınız :)

http://forum.donanimhaber.com/m_28581457/tm.htm
  • verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. yarın servise gideceğim söylediklerinizi orda belirteceğim umarım halledelir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.