Şimdi Ara

Beelink GT KING inceleme videom

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Beelink GT King inceleme videomu paylaşıyorum.. Cihaz hızlı akıcı ve kullanıcı dostu..Cihazın tek eksiği 'bence' netflix oynatmaması , detayları videom da izleyebilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miki -- 16 Eylül 2019; 11:55:53 >

• emegine saglık abi
  • hrnayn H kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler
  • Üstadım emeklerinize sağlık, çok bilgilendirici net bir video olmuş, çok sağolun... Netflix blutv gibi şeyleri mesela google browser üzerinden oynatmaya da mı izin vermiyor cihaz? Ayrıca optik spdif mi ses çıkışı ve aktif mi? utorrent kurulabilir mi bu cihaza?
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahtemas

Üstadım emeklerinize sağlık, çok bilgilendirici net bir video olmuş, çok sağolun... Netflix blutv gibi şeyleri mesela google browser üzerinden oynatmaya da mı izin vermiyor cihaz? Ayrıca optik spdif mi ses çıkışı ve aktif mi? utorrent kurulabilir mi bu cihaza?
    Merhaba cihazı sadece video incelemesini çekmek için kullandım ve standart testleri yaptım, netflix , blue tv yi chrome üstünden denemedim ama %90 çalışır.Diğerleri hakkından bilgim yok.İlginiz ve teşvik edici mesajınız için çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.