Şimdi Ara

Beelink GT1 mini , GT1 mini-A ve GT1 mini-2 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
26
Favori
60.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende aynı şekilde aldım, büyük ihtimalle sendeki senaryo bendede olcak sana zahmet aradın numarayı yazarmısın en azından elimde hazır bulunsun.Birde ödediğini parayı paylaşırsan sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en-ata -- 19 Mart 2019; 19:51:25 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ya nasip dedim verdim siparişi bakalım şapkadan ne çıkar tavşana razıyım
    teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: en-ata

Bende aynı şekilde aldım, büyük ihtimalle sendeki senaryo bendede olcak sana zahmet aradın numarayı yazarmısın en azından elimde hazır bulunsun.Birde ödediğini parayı paylaşırsan sevinirim
    (0212) 567 65 65
  • WICARDO kullanıcısına yanıt
    Teşekürler nerdeyse 4 gün oldu pim de daha güncelleme yok .Değişiklik olursa arıyacaz artık 250-350 arası öpecekler gibi geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Gümrüğü gittikçe sıkacaklar. Ali den alırsanız % 60-65 gibi gümrük+bandrol ekleyin.

Banggood, sigorta ile alındığında gümrüğe takılma durumunda ödenen verginin %50-%100 ü kadar geri ödeme yapacağını bildiriyor.
    Merhaba hocam aliexpres siparişini iptal edip şu ürünü almak mantıklımı,kargo ürün kalitesi vs.
    Register a new account on the Banggood APP and get $100 of coupons. I just found an amazing item with free shipping.
    banggood.app.link
    [TRY490.23 23% OFF]A95X Maksimum S905X2 4GB RAM 64GB ROM 1000M LAN 2.4G 5G KABLişletim sistemiUZ İNTERNET Bluetooth 4.2 Android 8.1 4K USB3.0 H.265 VP9 TV Kutu Mini PC Desteği SATA 2.5 İnç HDD Video Kaydı Ev Ses & Görüntü Sistemleri from Elektronik on banggood.com
    https://banggood.app.link/UllNS24cdV

teşekkür ederim

• quote:

Teşekürler nerdeyse 4 gün oldu pim de daha güncelleme yok .Değişiklik olursa arıyacaz artık 250-350 arası öpecekler gibi geliyor
    Benden de bi haber yok. Ptt gönderi sayfasına baktım oradaki tüm pime geldi ukime geldi felan yazan tüm bilgiler gitmiş. Sadece türkiyeye girişi olan tarih var. Sana nasıl kağıt gelmedi daha hayret. Bana daha dün maili attın öğlen sonu eve gelmiş kağıt.

• Telefona Cetus Play kurun kumanda olarak kullanın.

Ukime geçse aryacam ama daha pim yazıyor.Ukim ve pim bildiğim kadarı ile ayrı yerler.Hiç bir güncelleme olmadı ki İstanbul pime geldi orda kaldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: yandolcu

Merhaba hocam aliexpres siparişini iptal edip şu ürünü almak mantıklımı,kargo ürün kalitesi vs.
    Register a new account on the Banggood APP and get $100 of coupons. I just found an amazing item with free shipping.https://banggood.app.link/UllNS24cdV
    teşekkür ederim

Alıntıları Göster
    GT1 mini kalite ve yazılım açısından daha iyi. Kullanım amacına göre seçim yapacaksınız.
    Aliexpresste GT1 mini nin fiyatı düşüktü. Vergi çıksa da bu cihaz için o paraları vermeye değer.

• Gözüm korktu Hocam %75 vergi nedir ya
    satıcının diğer geribildirimleri pek olumlu değildi iptal ettim siparişi teşekkür ederim

• Epey oldu kullanıyorum. Çok ama çok memnunum.
    Ortalama iki yıl götürür beni.
    İçime arada şeytanda giriyor hani. Arkadaşım aldığın paranın %50 fazlasını vereyim bana sat diyor.
    Parada dosttan kazanılır diyede düşünüyorum. Taş uzaktan gelmez Atasözüne güvenerek kasnaklayım diyorum.
    922 x2 ler çıkacakmı bilenler varmı acaba, sırf 922 almakta istemiyorum.
    Yada nvidia shılds geçerim.

• Taim1735 T kullanıcısına yanıt
    Önümüzdeki bir yada iki ay içinde s922X çipsetli cihazlar çıkar.
    Bu cihazlar çıkmadan NS Tv ye yönelmemek doğru olur.
    Beelink in s922X çipsetli kutusu kimbilir nasıl olur.
  • Bu nedir ya kargoda hiçbir haraket yok pim de kaldı. Ukime geçse yukardaki yazan numarayı arıyacam parası neyse ödeyelimde gönderin diyecem
  • quote:

Bu nedir ya kargoda hiçbir haraket yok pim de kaldı. Ukime geçse yukardaki yazan numarayı arıyacam parası neyse ödeyelimde gönderin diyecem
    234 TL vergi çıktı bana hocam. Ürün fiyatının %50si vergi.

Gönderdiler mi hocam,bendeki pim de çok uzun kaldı buda sıkıntı yaptı bende.Ayrıca ödediğiniz paranın dekontlarını banggooda gönderin belki ödediğiniz paranın (234TL.)yarısını ordan geri alabilirsiniz.
  • quote:

Gönderdiler mi hocam,bendeki pim de çok uzun kaldı buda sıkıntı yaptı bende.Ayrıca ödediğiniz paranın dekontlarını banggooda gönderin belki ödediğiniz paranın (234TL.)yarısını ordan geri alabilirsiniz.
    Şuan sadece sitede rakamı görüyorum daha dönüş olmadı bana nereye ödeyeceğim ile alaklı. Vergi evrağı elime geçsin yazışçam sonra banggood ile. İyice uzadı zaten bide vergi çıktı soğudum üründen. :)

Aynen hocam sıkıntılı bir süreç daha bunun banngood ayağı var.İletişimde kalalım sizden bir adım geriden geliyorum hem ben hem bundan sonrakiler de faydalanmış olur.

• Beelink Gt1 Mini Telegram Grubu.
    Telegram
    Join group chat on Telegram
    https://t.me/joinchat/B7uHB1PnVDYhOhi75_PABw

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.