Şimdi Ara

Beelink GT1 mini , GT1 mini-A ve GT1 mini-2 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
26
Favori
60.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Banggood un ;

"Gümrük sigortası
    Fonksiyonu:

Gümrük sigortası yaptırılan siparişlerde gümrük ajansları tarafından vergi tahakkuk ettirildiğinde siparişlerinizden kaynaklı ödediğiniz gümrük vergileri tarafımızca size iade edilecektir.

Lütfen yerel gümrük ajansı tarafından ödediğiniz gümrük vergisini belirten fatura ya da diğer belgeleri bize gönderiniz.

Gümrük sigortası yapılan siparişler:

Gümrük sigortası yaptırılan siparişlerinizde vergi tahakkuk ettirildiği taktirde ödemesini gerçekleştirdiğiniz gümrük vergisi tarafınıza iade edilecektir.

Gümrük ajansı gümrük sigortası yaptırılan ürünü iade eder,karantinaya alır ya da iade eder ise siparişinizle ilgili tam para iadesi alacaksınız.
    Gümrük sigortasına aşağıda belirtilen ücretleri içermemektedir:

İşlem ücretleri (gümrükleme, taşıma işlemleri , idari ücretler vb.)

Bulunduğunuz ülkedeki gümrük ajansından aldığınız makbuz ve belgeleri tarafımıza ulaştırdıkdan sonra 1 iş günü içerisinde geri ödeme işleminiz gerçekleştirilecektir.

Gümrük sigortası yaptırılmayan siparişler:

Gümrük sigortası yaptırılmayan siparişlerde ödediğiniz gümrük vergileriiçin geri ödeme talebinde bulunamamaktasınız."

Fatura ya da diğer gümrük vergisi makbuzları gönderildiğinde 1 işgünü içinde geri ödeme yapacaklarını bildiriyorlar.
    Hepsi doğruda bu parantez içindeki idari işlemler ne olakiii

• en-ata kullanıcısına yanıt
    Anladığım kadarı ile adamlar kendilerine açık kapı bırakıyorlar çok yüksek vergi çıkarsa kıvırma payı olarak.
    Fakat dürüst olduklarını %50 ile %100 ünü geri ödeyeceklerini düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Anladığım kadarı ile adamlar kendilerine açık kapı bırakıyorlar çok yüksek vergi çıkarsa kıvırma payı olarak.
    Fakat dürüst olduklarını %50 ile %100 ünü geri ödeyeceklerini düşünüyorum.
    limanyakan hocam dürüstseler neden kıvırma payı bıraksınlar.Bekleyip göracez gelen pakatlerin üzerinde belki ekstra bir yazı bir işaret olur gümrük vergisinden muaf tutarlar diye umut ediyorum.
  • en-ata kullanıcısına yanıt
    Birçok ülkeye mal gönderiyorlar, her ülkenin uyguladığı gümrük farklı.
    Kanunlar yayınlandığı gün yürürlüğe giriyor.
    Diyelim ki %100 gümrük uyguladılar. O zaman zarar etmezler mi?
  • Sadece up.
  • Böyle güzel cihaza ilgi az hayret.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullananlar çok memnun ama paylaşımcı değil sanırım 😊 Çok sorun olsa soru da çok olurdu 😂😂
    Xiaomi Mi Box ve S başlığını da takip ediyorum. Post'lar hep sorunlar hakkında.
    Hayırlısıyla alınca bilen ve kullananların başını çok ağrıtırım her halde 😊😊

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merak ettigim icin dun bir de x96 max aldım ama gt1 miniye gore arayüzü gerçekten kötü. Mesela dunden beri arka planda açık olan uygulamalar nasıl kapatılır bulamadim. Ana ekran düzeni falan hiç hosuma gitmedi. Gt1 deki ustteki bildirim ekranı ve ekranin altinda açılan menu tuşları çok işe yarıyor ama x96max da bunlar yok mesela. Iki cihaz arasinda kararsiz kalan olursa kesinlikle gt1 miniyi tercih etsin derim.

Beelink GT1 mini ,    GT1 mini-A    ve   GT1 mini-2

• metabax kullanıcısına yanıt
    Gt1 mini nin fiyatının neden yüksek olduğunu anlamışsınızdır sanırım.
    Bunlardan başka X96 max da donanım arızası yaşanabilir.
    GT1 mini de kolay kolay bu tür bir arıza ile karşılaşılmaz.
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Fiyat olarak gt1 570e gelmisti Çinden, x96max i da gittigidiyordan 540a aldım yani aralarinda fiyat farki olmadi benim için.. Arıza durumunu bilemiyorum ama kisa sürede iki kere kumanda işlemez oldu kapatıp acmak zorunda kaldım. Gt1 gerçekten cok daha stabil çalışıyor.

• metabax kullanıcısına yanıt
    Arayüzün de daha kolay olduğunu söylediniz, sağolun. İlk Android box'ı olacak, çok fazla başında vakit de geçiremeyecek benim gibi birine önerir misiniz? Kullanım kolaylığı nasıl henüz ilk deneyim için?
    Son olarak uzun video veya işlemciyi zorlayan işlemlerde cihazda ısınma oluyor mu? Malûm çok küçük bir cihaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar 3 yildir android box kullaniyorum. Suan gt1 kullaniyorum. Arayuzu sade, hic donma yasamadan kullaniyorum cok memnunum.

Android box alacaklar uygun fiyat olsun diye baska boxa yonelmeyin. Sadece bunu almayi dusunun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackice_serkan kullanıcısına yanıt
    24 saat açık şekilde evde kullanıyoruz (emekliyiz) 4k videolar, filmler.
    4k youtube videoları.
    Netflix (540p), Stremio, iptv vs.
    Isınma vs yok. Ilık hepsi bu.
    Donma, kasma, takılma yok.
    Tek kötü yanı yukarda yazdığım Netflix 540p olması.
    Oda rezil bir görüntü değil.
    Herşey 4x4 lük çalışıyor.
    Kurulum basit ötesi.
    Şiddetle öneririm.

• blackice_serkan kullanıcısına yanıt
    Telegram Grubu.
    Telegram
    Join group chat on Telegram
    https://t.me/joinchat/B7uHB1PnVDYhOhi75_PABw

• quote:

Orijinalden alıntı: metabax

Fiyat olarak gt1 570e gelmisti Çinden, x96max i da gittigidiyordan 540a aldım yani aralarinda fiyat farki olmadi benim için.. Arıza durumunu bilemiyorum ama kisa sürede iki kere kumanda işlemez oldu kapatıp acmak zorunda kaldım. Gt1 gerçekten cok daha stabil çalışıyor.
    Yeni cihazlarda arıza durumu pek yaşanmaz belli bir süreden sonra kalitesiz cihazlarda bu sorun yaşanabilir.

• Bazı kullanıcılar MiBox tan çok memnunlar ve çok övüyorlar. Beklentilerini karşılıyor.
    Bazıları pub-g oynamak istiyorlar oynayamıyorlar, bazı cihazlarda BT kumanda sinyali ile wıfı sinyali çakışıyor görüntülerde kesiklik yaşanıyor, bazılarında siyah kuşak çıkıyor ve uyanamama sorunu yaşayanlar var.

MiBox ın tek + sı, yüksek çözünürlük NETFLIX. GT1 mini Youtube ı 4K açabiliyor.

Şunu merak ediyorum. MiBox ı övenler birkez de GT1 mini yi kullansalar ne düşünecekler.
  • Mi S'den kimse memnun değil. Onlarınki kendi malını övme, yüksek görme, at gözlüğü takma, gerçekleri kabul etmeme psikoljsi.
    Tedavisi var tabiiki. 😂😂😂
    Onlarda biliyor çağın gerisinde bir cihaz aldıklarını işte o psikoloji gereği saçma sapan savunma güdüsü ortaya çıkıyor.
    Netflix 1080p izleme çokta tın. Sanki 24 saat Netflix izliyor elitlerim. 😂😂😂
    8gb hafıza, usb tek olması baştan falso.
    3 gün dayanabildim 500 tl gibi ucuz fiyata öptüm birini.

• Herkese Selam,

Ingilterede yaşıyorum, Türkiyeden bir arkadaşımın ricası üzerine. Bende tv box lara merak sardım.
    Kısa bir araştırma sonunda satın almalarımı yaptım.

Son 1 ayda 3 cihaz.

İlkini Gearbest ten aldım : Scishion Ai SE Oyun Kutusu Akıllı Multimedya Oynatıcı (daha gelmedi)

Ikincisini Bagook tan aldım : X88 Mini RK3328 2 GB RAM 16 GB ROM Android Ses Kontrolü ile 7.1 TV Kutusu (daha gelmedi)

Sonuncusunuda Amazon dan aldım : Beelink GT1 Mini TV Kutusu Android 8.1 LPDDR4 4 GB / 32 GB S905X2 Dört çekirdekli işlemci Çift Wifi 2.4G + 5.8G BT4.0 1000 Mbps LAN 4 K Akıllı TV Kutusu (Geldi.. )

Ilk defa bir tv box kullanıyorum. Kocaman hayal kırıklığı oldu benim için.

Kumanda vasat.
    Cihaz çok yavaş.
    Telefon mu, tablet mi ne olduğu belli değil.
    Kodi den 1080p izlemeye kalktım 3 kere takıldı. Ayni filmi notebook üzerinden yine kodi ile kesintisiz izledim.
    Görüntü kalitesi bariz şekilde düşük.
    Notebook ta Hdmi ile bağlı tv ye, bu zımbırtıda (beelink gt1 mini) Hdmi ile bağlı. Bariz keskinlik, kontrast ve renklerde fark var.
    Bir çok forumdaki kullanıcı yorumlarına bakıyorum. Sanırsın uzay mekiii. Elindekine bakarsın hayal kırıklığı.
    Arayüz basit ama seçim yapılan uygulama belirgin değil. Temayı degiştirmeye kalktım değişmedi. Arka plan resmini değiştirim dedin kütüphanesinde başka resim yok. Komle siyah oldu, seçim yapmak imkyansız hale geldi. Sıfırlamak zorunda kaldım.

Bir sürü tv box kurulum konusu inceledim, kodi, vavoo gibi populer uygulamaları adım adım takip ederek kurmaya çalıştım. Bir türlü tatmin edici bir sonuç alamadım.

Bu deneyimimden çıkardığım sonuçlar.
    Cihaz belki bozuk.
    Ben kurmayı beceremedim.
    Bu hikyayenin realitesi bu.
    Kim bilir...

• 1. Kumandanın vasat olduğuna katılıyorum. Plastiği kaliteli değil. Kutuyu tv arkasına koyunca çekim gücü iyi değil ve air mouse özelliği olsa daha iyi olurdu.
    2. Cihaz çok yavaş değil. Bilakis çok hızlı. İnternette gezinme, menüler arası geçiş, uygulamaları açması çok hızlı. Kumandanız iyi algılamıyor olabilir.
    3. Tipik android işletim sistemi. Beelink bunun üzerine arayüzünü koymuş. Bence pratik ve kullanışlı.
    4. Kodide yaşadığınız sıkıntının sebebi bağlantıyla ilgili anlık problemler olabilir. Kodi genel olarak güzel çalışıyor. Cihazın Wi-Fi’si gayet iyi.
    5. TV boxların görüntü kalitesi notebooklar ile kıyaslandıklarında biraz daha düşük kalıyor. Bu cihaza özel bir durum değil bu. TV boxlarda kullanılan işlemcilerle alakalı bir şey.
    6. Galeride görünmüyor ama arka plan resmî için birkaç alternatif resim vardı. Cihazın yanında olmadığım için şu an nasıldı hatırlayamıyorum ama arka planı değiştirebiliyorduk.
    Bu cihazları air mouse özellikli bir kumandayla kullanmanızı tavsiye ederim. Cihaza alıştıkça, uygulamaları keşfettikçe daha keyif alırsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba arkadaşlar son işlemde "ptt işyerine sevketildi" yazmakta acaba bu aşamadan sonra gümrük vergisi ile alakalı bir şey çıkmaz değil mi ?
    bir ara son işlem kısmında gümrüğe sevk yazıyordu sonra bu yazılmış.

Beelink GT1 mini ,    GT1 mini-A    ve   GT1 mini-2
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.