|
Beelink GT1 mini , GT1 mini-A ve GT1 mini-2 (64. sayfa)
-
-
Sayın Limanyakan,cihazın ana ekranında yüklü ancak açmaya çalışınca ilk günden bugüne hata kodu veriyor,bir üyeliğimiz var ve kullanmak istiyorum ama herhangi bir kod yazma ,şifre girme ekranı vs ulaşamıyorum???quote:
Orijinalden alıntı: Limanyakan
Hiç araştırmaya gerek yok. Aptoide mağaza kurulu değilse kurup uygulamalardan NETFLIX i yükleyin.
Alıntıları Göster
Edit:dediğiniz uygulamadan eski bir sürümü indirdim,çalışıyor,teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle35 -- 16 Eylül 2020; 14:18:38 > -
Bu şekilde çalışmayan herhangi bir uygulama olunca komple silip yeniden yüklemek gerekiyor.
Sanırım NETFLIX 540p de açıldı. -
Evet görüntü kalitesi düşük ama idare eder,oğlumla kavga ettik,o kral şakir izlemek istedi ben yabancı dizi... Şaka bir yana giriş ekranındaki hiç bir işe yaramayan netflix programını kaldırma imkanı yok herhakde? ayarlardanda bulamadım,netflix,uygulamalarda görünmüyor çünkü...quote:
Orijinalden alıntı: Limanyakan
Bu şekilde çalışmayan herhangi bir uygulama olunca komple silip yeniden yüklemek gerekiyor.
Sanırım NETFLIX 540p de açıldı. -
Test Patterns diye aratıp, görüntü kalitesi testi yapın.
540p NETFLIX te 720p ye yakın bir kalite verir. -
Sanrım üretimi tamamen durdu cihazın. Şu an satışı hiç bir yerde bulunmuyor. buna eş değer hangi cihazlar var acaba -
İlginç bir şekilde Aliexpress, Banggood ve geekbuying te yok.
mini-2 çıkalı çok fazla olmadı. mini-A da yok. Demek ki çok tutuldu stoklar tükendi
Firma da yeni modele hazırlanıyor olmalı.
Sadece Ali express te s905X2 çipsetli GT1 mini var.
s905X3 çipsetli bir cihaz bakıyorsanız DDR4 ramli
Ugoos X3 pro var.www.banggood.comX3 Pro Amlogic S905X3 4GB DDR4 RAM 32GB ROM 1000M LAN 5G WIFI 4K 8K Android 9.0 USB3.0 TV Box for Ugoos TV Box Home Audio & Video from Consumer Electronics on banggood.comhttps://www.banggood.com/X3-Pro-Amlogic-S905X3-4GB-DDR4-RAM-32GB-ROM-1000M-LAN-5G-WIFI-4K-8K-Android-9_0-USB3_0-TV-Box-for-Ugoos-TV-Box-p-1623842.html?rmmds=search&ID=533601&cur_warehouse=CN
-
Teşekkür ederim hocam sanrım Beelink GT KİNG PRO alacağım -
Beelink Mini A 2/32 , Air Mouse kumandalı.
Corelec yüklü usb bellek ile satiliktir.
Corelec ile Netflixi 1080P Dolby Atmos izleyebilirsiniz. Denemedim ama Netflix 4K olarak da acılıyor deniliyor.
İlgilenenler özelden iletisime gecebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitsede gitsek mi -- 22 Eylül 2020; 11:1:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Satış ilanında CoreElec yüklü 8Gb lik hediye TF kart yoksa satıcıdan isteyin.quote:
Orijinalden alıntı: maxser
Teşekkür ederim hocam sanrım Beelink GT KİNG PRO alacağım -
bayadır bişi yazılmamış.. bi sorunum var onu sorayım
Telden mail atıyorum.. bilgi yazı vb. kopyalama yapamıyorum.. O menüyi açamadım, bir kaç bişi kurdum olmadı..
Siz bunu nasıl yapıyorsunuz..
Gt1mini
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo3182 -- 8 Ocak 2021; 1:13:15 >
Genellikle sorun olduğu zaman mesaj yazılıyor.
Demek ki çok sorun yaşayan yok.
Sadece linkleri, M3U, host ve mac adreslerini kopyalayabilirsiniz.
Sol fare tuşuna uzun basılı tutulunca kopyalanacak kısım çerçeve içine alınıyor,
kopyala/yapıştır seçenekleri çıkıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: LimanyakanGenellikle sorun olduğu zaman mesaj yazılıyor.
Demek ki çok sorun yaşayan yok.
Sadece linkleri, M3U, host ve mac adreslerini kopyalayabilirsiniz.
Sol fare tuşuna uzun basılı tutulunca kopyalanacak kısım çerçeve içine alınıyor,
kopyala/yapıştır seçenekleri çıkıyor.
dediklerinizde çıkıyor fakat, başka yazılarda çıkmıyor.. Çok lazım olduğu yerler oluyor..
Ne yazık ki pc lerde olduğu gibi heryerden kopyala-yapıştır yapılamıyor.
-
merhaba gt1 mini 95x2 güvenli modda nasıl açılır
aptoide den google play hizmetleri güncelledim
sürekli hata veriyor. yada ne yapmam lazım eskiye dönüş de çıkmıyor hizmette
-
google play i kalıntı dosyaları da dahil komple kaldırıp başka bir kaynaktan apk olarak yükleyin.
https://www.google.com/search?client=opera&q=google+play+apk&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8
-
quote:
Orijinalden alıntı: Limanyakangoogle play i kalıntı dosyaları da dahil komple kaldırıp başka bir kaynaktan apk olarak yükleyin.
https://www.google.com/search?client=opera&q=google+play+apk&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8
Teşekkürler deneyim
-
Merhaba arkadaşlar,
Lisanlı bir cihaz alacağım için Beelink GT1 Mini-2 satılıktır.
İlgilenenler özelden ulaşabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Inrl
GT Mini-A kumandam bozulmuştu uzun zamandır cep telefonumdan Android tv uygulaması ile cihazı yönetiyorum fakat cihazı kapatmam için arka fişini çekmem gerekiyor, cihazın zarar görmemesi için Wechip W1 kumandası aldım fakat sonradan gördüm kadarıyla cihazı kapatma özelliği yokmuş, cihazı kapatabilecegim bir uygulama vs varmıdırSelam, geçen sene sormuşsunuz ama kumanda sorunu yaşayanlara çözüm olabilir belki diye alttaki linkteki kumanda işe yarar mı? Android boxlarla uyumlu diyori
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X