Şimdi Ara

Beelink GT1 mini , GT1 mini-A ve GT1 mini-2 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
26
Favori
60.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    17track sitesinden baktığınızda ürünün yurtdışındaki veya yurtiçindeki bütün hareketlerini görebilirsiniz, hareketlerde ptt görünmeye başladığında rtık Türkiye ye girmiş demektir zaten.

Bu da pttnin takip adresi gonderitakip.ptt.gov.tr/

Eve ptt kargo getiriyor.

Estağfurullah, hepimiz bilgi alışverişi için buradayız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saint Ralph

Kurulum vs açısından fark yok gibi olsada saf android daha kolay oluyor diyorlar.
    Kullanım olarak var.
    Mi 4k gösteriyor bizim cihazlar 540p.
    Mi eski teknoloji bizimki yeni.
    Yok cihaz menülerinde arayüz farkından dolayı tabi ki fark ardır ama sormak istediğim şey şuydu, örneğin kardeşim Atlanta 4K CI UHD android cihazı aldı üzerinde iptv hazır kurulu geldi, iptvde gezinti çok kolay, ondan onceki cihazında iptvde gezinmek işkenceydi diyor, o açıdan sordum şimdi bizimkinde iptv vs yüklü gelmediği için dandik iptv uygulamaları mı kullanacağız acaba.. Atlanta nın üzerinde gelen iptv kendi yazılımı mı o yüzden mi çok güzel ve kullanışlı bunu anlamaya çalışıyorum.
  • metabax kullanıcısına yanıt
    Onu bende bilmiyorum.
    Atlanta alacaktım aylardır cihaza yazılım vermediler.
    Kullanıcılar şikâyetçi, Atlanta cihazımız süper yazılıma gerek yok diyor.
    Ben iptv vs araştırdım perfect player veya smart İpTv kullacağım.
    Bütün proğramları arkadaş yedekledi.
    Perfect ve smart kullanımı çok güzel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sağolun hemen bakıyorum.

Bu sitede gönderinizin diyor.
    Ben göndermedim ama.
    Bana gönderi 'de buradan mı bakacağım.
    gonderitakip.ptt.gov.tr
    Sorgula - PTT Gönderi Takip
    http://gonderitakip.ptt.gov.tr

• Saint Ralph S kullanıcısına yanıt
    iki adres de aynı sonucu verir, Ortada bir gönderi varsa kimin gönderdiği önemi değil, siz sadece ,iki adresten birine girin ve takip numaranızı yazın, gönderinin durumu karşınıza çıkacaktır.
    www.17track.net
    HEPSİ BİR ARADA POSTA TAKİBİ | 17TRACK
    https://www.17track.net/tr

gonderitakip.ptt.gov.tr
    PTT A.�. G�nderi Takip
    http://gonderitakip.ptt.gov.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metabax -- 8 Şubat 2019; 21:23:57 >

Anladım sağolun.

• Merhaba,bende kararsız kalanlardanım.netflix çok önemli değil. Takılma olmadan stabil kullanabileceğim, kolay kumanda edebileceğim vede aldıktan sonra sistemi 1 kaç sene yetebilsin. tx6 ile gt1 mini arasında ne gibi fark var, fiyat farkı neredeyse 2 katı. Bu fiyat farkına değermi? Tx5 Max ön sipariş verip beklemeye değer mi?
    Emek veren arkadaşlara çok teşekkürler..

• lazer5 L kullanıcısına yanıt
    Hangi satıcı, link verebilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: hsnyvz

Merhaba,bende kararsız kalanlardanım.netflix çok önemli değil. Takılma olmadan stabil kullanabileceğim, kolay kumanda edebileceğim vede aldıktan sonra sistemi 1 kaç sene yetebilsin. tx6 ile gt1 mini arasında ne gibi fark var, fiyat farkı neredeyse 2 katı. Bu fiyat farkına değermi? Tx5 Max ön sipariş verip beklemeye değer mi?
    Emek veren arkadaşlara çok teşekkürler..
    Merhaba ,
    Şöyle örnek vereyim
    Tx6 ;Toyota Corolla , sorunsuz problemsiz kullanıcısını üzmeyen fiyat/performans aracı..
    Beelink gt1 mini ; 3.20 Bmw konforlu ,lux ve hızlı
    Tx5 kullanmadım...

• Çok teşekkür ederim..

• Chigz Tech Reviews firması eksi özellik olarak miracast ve airplay özelliği yok demiş.
    Mithat KILIÇ incelemesinde airplay ile mirroring yaptı. Mobil android cihazlar için Miracast ta var.

Beelink GT1 mini ,    GT1 mini-A    ve   GT1 mini-2
  • Haydi geçmiş olsun, bir süredir Başakşehirde bekleyen siparişime 193 TL vergi bindirmişler :) hainler yaa
    Cihazı aliexpress'ten almışsanız bile bile lades demişsiniz maalesef.

Vergiyle birlikte cihazın fiyat uçtuysa iade imkanı varsa iade edin, vergiler dahil olarak satan sitelerden sipariş geçin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metabax

Haydi geçmiş olsun, bir süredir Başakşehirde bekleyen siparişime 193 TL vergi bindirmişler :) hainler yaa
    aliexpress mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riddle of Steel

Cihazı aliexpress'ten almışsanız bile bile lades demişsiniz maalesef.

Vergiyle birlikte cihazın fiyat uçtuysa iade imkanı varsa iade edin, vergiler dahil olarak satan sitelerden sipariş geçin.
    200e yakın işlemimde ilk defa bir siparişim için vergi uygulandı, banggoddan vergi dahil alsaydım zaten direk 515 TL ödeyecektim, yine şans güler belki diyerek aliexpressten aldım gümrüğe takılmasaydı 370 tl ye almış olacaktım. Yani küçük bir kumar oynadım kaybettim 515 yerine 560 TL ödemiş oldum :) iade göndermeye değmez alıp kullanacağım.
  • levoank kullanıcısına yanıt
    evet aliex..
  • Aliexpressten 70 dolara alınıp 4/64gb versiyon için uygulanan gümrük vergisi görselidir, alacak arkadaşlara bilgi olması açısından ekliyorum..

Beelink GT1 mini ,    GT1 mini-A    ve   GT1 mini-2
    Evet iadeyle uğraşacak kadar büyük fiyat farkı yokmuş.
    Güle güle kullanın.
  • Banggood'dan Turkey direct mail (vergiler dahil) ile aldım. Uygulamada yeni kullanıcı için %10 indirim var, toplamda 458 lira oldu. Kötü tarafı işlem süresi 11 gün görünüyor. Yani kargoya verilme süresi epey çok diğer boxlara göre.
    Vergiler dahil kampanya varken banggood'u tercih edin.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.