Şimdi Ara

Beelink GT1 mini , GT1 mini-A ve GT1 mini-2 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
26
Favori
60.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cihazına kavuşanlara tebrikler , darısı bekleyenlerin başına
  • quote:

Orijinalden alıntı: miki

cihazına kavuşanlara tebrikler , darısı bekleyenlerin başına
    Henuz adrese teslim olmadi ama tesekkurler.. Ayrica bir sey sormak istiyorum, sizin roku ultra incelemeniz oldu mu veya bilginiz fikriniz var mi nasildir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metabax kullanıcısına yanıt
    olmadı,ama çok beğeniliyor,netflix,amazon vs gibi ücretli abonelikleriniz varsa denenebilir. @Limanyakan üstadın konuyla ilgili teknik bilgisi vardır.
  • miki kullanıcısına yanıt
    Anladim teşekkür ederim hocam. Ben de yeni fark ettim o cihazi, daha önce görseydim onu tercih ederdim sanırım. Neyse artık gt1 gelsin de memnuniyetime göre hareket ederim.

ROKU ultra performans olarak GT1 mini ye yaklaşamaz. Donanımı eski için CPU ve GPU bilgilerine zor ulaşılıyor. Görüntü ve ses kalitesi iyi fakat kullanıcıları paralı programlardan şikayetçi. Media player tarzı kullanım ve yüksek çözünürlük NETFLIX için uygun. Cihaz amerikan kullanımına göre dizayn edilmiş, eski versiyonu tutulmuyor, optik çıkış olmayan yeni modeli tutuluyor. ASmerikan menşeeli ürünlerde de sorunlar yaşanabiliyor. Bunun dışında GT1 mini de Youtube 4K açabiliyor ve görüntü kalitesi kötü değil. Hernedense çok çeşitli kullanma alternatifi olan uzakdoğu cihazları için bir önyargı sözkonusu. GT1 mini kaliteli bir cihaz ve kullanıcısını memnun eder.
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Hocam tsk ederim aydınlattiginiz için, madem durum öyle ilgilenmeme gerek yok.

Bu arada gt1 teslim aldım bugün şu an kurulum yapiyorum..

hayırlı olsun görüşlerinizi bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: metabax

Hocam tsk ederim aydınlattiginiz için, madem durum öyle ilgilenmeme gerek yok.

Bu arada gt1 teslim aldım bugün şu an kurulum yapiyorum..
    Gerek yok. NETFLIX yüksek çözünürlük gerekiyorsa ikinci bir cihaz olarak ROKU express alınabilir fakat buna da gerek yok.
  • limanyakan abimize teşekkür ediyorum. Güzel yönlendirmeleriyle beelink gt1 ile h18 an itibariyle banggooddan almış bulunmaktayım.
    yeni hesap açarak %10 indirimide kaptık siparişini geçtik umarım çok geç kalmaz
    ayrıca etkili olan miki abimize de incelemesinden ötürü ayrıca teşekkür ederim baya almamda etkili oldular
  • Cihazimdan cok memnunum. Son zamanlarda kodiden film izlerken veya vavoo acikken mavi ekrana geciyor. Ses geliyor ama mavi ekran anca cihaz kapaninca geciyor. Sorunumu nasil cozerim sizce?
  • Lan 1 ay oldu gelmedi halâ.

• Hafta sonu biraz kurcalama fırsatım oldu. Sadece kumanda ile kullanım baya bir zor, mouse bağlayınca kullanım kolaylaşıyor ama yine de bir klavye eklemek gerekli gibi.. Bu arada ben kumandadaki sesle yazma olayının her menüde yapılabildiğini düşünüyordum ama o olay sadece web tarayıcıda çalışıyormuş :) Anladığım kadarıyla cihazın %100 ünü kodi uygulamasında kullanacağım gibi. Cihazın kendi hızı gayet iyi fakat kodide dolaşım ileri geri çok keyifsiz :) Biraz kaynak ekledim, eklentileri gezdim falan ama bir film seçtiğimde yaptığı link taramalarındaki beklemelerde sıkılmadım dersem yalan olur. Yansıtma özelliğine falan bakma fırsatım olmadı, nereden yapılacağını da bilmiyorum.

Merak ettiğim bir şey var, ücretli iptv üyeliği satınaldığımda da bir film izlemek istediğimde yine filmi seçtikten sonra internet üzerinden 1080p - 720p - sd gibi linkler bulmasını mı bekleyeceğiz, sonra bunlardan birini seçip filmin açılmasını mı bekliyoruz? Ücretli olan iptv lerde de sistem aynı mı yani kodi sayfaları gibi yavaş mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: serta2

Cihazimdan cok memnunum. Son zamanlarda kodiden film izlerken veya vavoo acikken mavi ekrana geciyor. Ses geliyor ama mavi ekran anca cihaz kapaninca geciyor. Sorunumu nasil cozerim sizce?
    Önce aşırı ısınma varmı diye bakmak gerekir. Sorun büyük bir ihtimalle çözünürlük ayarları ile ilgili. Önce KODI den çözünürlük ayarlarına bakın sorun çözülmezse droid settings e girip cihazdan çözünürlük ayarlarını değiştirin. 1080p 60 Hz mi bir bakın. Diğer görüntü ayarlarını deneyin.
    Sorun ayarlardan da çözülmezse son güncellemeyi kaldırmak sorunu çözebilir.
    www.bee-link.com
    The test firmware for "green screen" problem - GT1 Beelink -
    http://www.bee-link.com/forum.php?mod=viewthread&tid=597

• quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Önce aşırı ısınma varmı diye bakmak gerekir. Sorun büyük bir ihtimalle çözünürlük ayarları ile ilgili. Önce KODI den çözünürlük ayarlarına bakın sorun çözülmezse droid settings e girip cihazdan çözünürlük ayarlarını değiştirin. 1080p 60 Hz mi bir bakın. Diğer görüntü ayarlarını deneyin.
    Sorun ayarlardan da çözülmezse son güncellemeyi kaldırmak sorunu çözebilir.
    http://www.bee-link.com/forum.php?mod=viewthread&tid=597

Alıntıları Göster
    Ustadim cevabin icin tesekkur ederim. Aksama eve donunce deneyecegim. Haber ederim.

• serta2 kullanıcısına yanıt
    OK.
    Sorun ne zaman yaşanmaya başlandı. Sorunun kaynağı ne olabilir. Bunlar bilinirse sorun da çözülür. Deneyerek sorun çözülecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metabax

Hafta sonu biraz kurcalama fırsatım oldu. Sadece kumanda ile kullanım baya bir zor, mouse bağlayınca kullanım kolaylaşıyor ama yine de bir klavye eklemek gerekli gibi.. Bu arada ben kumandadaki sesle yazma olayının her menüde yapılabildiğini düşünüyordum ama o olay sadece web tarayıcıda çalışıyormuş :) Anladığım kadarıyla cihazın %100 ünü kodi uygulamasında kullanacağım gibi. Cihazın kendi hızı gayet iyi fakat kodide dolaşım ileri geri çok keyifsiz :) Biraz kaynak ekledim, eklentileri gezdim falan ama bir film seçtiğimde yaptığı link taramalarındaki beklemelerde sıkılmadım dersem yalan olur. Yansıtma özelliğine falan bakma fırsatım olmadı, nereden yapılacağını da bilmiyorum.

Merak ettiğim bir şey var, ücretli iptv üyeliği satınaldığımda da bir film izlemek istediğimde yine filmi seçtikten sonra internet üzerinden 1080p - 720p - sd gibi linkler bulmasını mı bekleyeceğiz, sonra bunlardan birini seçip filmin açılmasını mı bekliyoruz? Ücretli olan iptv lerde de sistem aynı mı yani kodi sayfaları gibi yavaş mı?
    İlk kullanım zordur. TV box ı kullanmak kişiselleştirme durumuna göre daha zevkli hale gelir.
    KODI de mouse ile kullanmak biraz zor. Kumanda kullanımına daha uygun.
    Kablosuz mouse yeterli olur. Ekran klavyesi kullanılıyor. İlle de klavyeli bir kumanda istiyorsanız H18 ya da H20 ye bakın.
    KODI bu cihazla yavaş çalışmaz. Program yüklemede sorun olabilir.

Bu başlık işinize yarar.

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/136029813

Ücretli Ip tv lerde tv kanallarında 4K, 1080p, Sd. gibi seçenekler var. Bu seçeneklerden biri seçiliyor.
    VODlarda çözünürlük seçilemiyor. Ücretsiz Ip tv lerde de çözünürlük seçilemiyor.
    Ücretsiz Film programlarında çözünürlük seçilebiliyor.
    Ücretli Ip serverlarda Kanal açılış hızı cihaza, server a, kanala, kullanılan Ip tv programına, player a ve çözünürlüğe göre değişkenlik gösterebiliyor. GT1 mini hızlı bir cihaz ve artık Server lar da hızlı.

• Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum şu an cihazı çözmeye çalıştığım için sıkıcı gelmiş olabilir, gördüğüm kadarıyla kodi dipsiz bir kuyu ve cihaz kısa sürede çöplüğe dönebiliyor.
    O yüzden kaliteli bir kaç kaynak bulup sistemi kendime göre kurup fazla kurcalamamak lazım.
    Kodiyi kablosuz mouse ile kumandaya oranla daha kolay kullandım açıkçası, tekerlekle aşağı yukarı ve sağ tuşun geri vazifesi görmesi daha hızlı kullanım sağladı.

Ben ilk kez kullandığım için belki ben yavaş diyorumdur ama aslında normaldir bilemedim. Şöyle anlatayım, kodi içinde menülerde gezinirken yavaşlık yok ama
    örneğin lastship eklentisinin film bölümünden Venom filmini tıkladığımda filmle ilgili link listesini bulması 15-20 saniye sürüyor, gelen listede atıyorum
    5 tane 1080p, 10 tane 720p linki oluyor, 1080p olanlardan birini tıkladığımda ise yine bi 20-25 saniye sürüyor filmin başlaması. Yani menülerde gezinme kısmı hariç
    bir filmin başlaması 1 dakikaya yakın bir zaman alıyor. O sırada internet hızımı test ettim acaba hızımda mı sorun var diye ama 23mbps gösterdi.
    Filmin başlaması için bu süre normal midir yoksa yavaş mıdır siz daha iyi yorumlarsınız.

Klavyeli Kumanda almaya karar verirsem söylediğiniz modellerden birini tercih ederim, ayrıca link için de teşekkür ederim vakit buldukça göz atacağım.

• bir de yansıtma olayını çözemedim, telefona veya cihaza bir uygulama mı indirmem gerekiyor bunun için?
  • Stremio, Terrarium tv kurunca kodi 'ye gerek yok.
    Keyfe keder iptv 'de alırsanız fazlası ile yeterli.
    Netflix zaten var.

• Saint Ralph S kullanıcısına yanıt
    işte konuda yeni olunca her şey kodinin içinde sanıyorum :) bu söylediklerinizi de deneyeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.