Şimdi Ara

Beelink M8 Hakkinda Yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar oncelikle iyi gunler dilerim. Beelink marka M8 model (yarisi kirmizi olan) bir android tv box aldim bir sure once. Cihaz donanim ozellikleri bakimindan cok cok basarili ancak bazi sikintilarimda yok degil. Maddeler halinde siralayip yardim ya da yonlendirmelerinizi rica ederim.
    1. Kendi arayuzundenmi kaynaklaniyor bilmiyorum ama menulerd3 dolasirken biraz kasilma mevcut. Bu beni rahatsiz ediyor.
    2. Cihaz acikken uzerinde mavi led yaniyor standby iken kirmizi ancak kirmizi iken kendiliginden bazen mavi oldugunu goruyorum 20-30 saniye sonra tekrar kirmiziya geciyor. Neden?
    3. Cihaz standby ikende takili olan harici hdd isigi yaniyor. Yani hdd calismaya devam ediyor. Bu hdd nin orta vadede zarar gormesine veya omrunun kisalmasina neden olabilir. Standby da herseyin durmasi gerekmez mi?
    4. Cihazi fisten cekip tekrar actigim her sefere "android yeni surume geciliyor" uyarisi vererek basliyor ve yanlis tespit etmediysem zaten guncelledigi kurulu programlari tekrar guncelliyor. Sanki elektrik baglantisi her gidip geldiginde sanki reset atiyor. Neden?
    5. Root yapmak istedim. Yada guncellemek istedim. Sitesinde verilen "firmware update" bilgi,belge ve yazilimlarindan hic bisey anlamadim. Bu husustada yardim bekliyorum. Hatta en cok bu hususta cunku bahsettigim tum sorunlari cozumu bu noktada olabilir.
    6. Heyecanla Xbmc dunyasina adim atacam diye sevindim ama tum ayarlamalari yapmama ragmen videolarda ses ile goruntude senkron sorunu var daha bir film bile izleyemedim. Videonun baslangicinda olmuyor ama sardirinca yada bir sure izleyince basliyor. Ayarlari kurcaladim ama nafile. Sonra farkettim ki ayni sorun bsplayerda da mevcut. Yani anladigim problem xbmc de degil.

Son olarak kisaca ifade etmek gerekirse yazilimsal bir sorun var. Yardimlarinizi bekliyorum. Cihazin resmi sayfasini ve resmini paylasiyorum. Simdiden tesekkur ederim.
    http://www.bee-link.com/en/goods.php?id=55

Beelink M8 Hakkinda Yardim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.