Şimdi Ara

beep sorunu (okulda) ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm okulumuz bilgisayarlarında bilgisayar açılışında bip sorunu başladı bir bilgisayardan diğerlerine geçti dolayısıyla işletim sistemini yenilemeyi denedik ama olmadı bilgisayar açılırken windows logosu çıktığı zaman 3 ader frekans değişimli bip sesi çıkıyor çift halde bi düşük biri daha yüksek olarak bu soruna hemen bi cevap yazabilirseniz sevinirim düzeltmeye çalışıyorum fikri olan varsa lütfen yazsın bekliyorum mailim ahmetom734@gmail.com iyi günler

• Kardeş bir bilgisayardan gelse tamam.Ram'dan yapabilir.Ram slotlarını bir değiştir,ekran kartı tam oturmamış olabilir bi kontrol et,işlemci fanın çılşmıyor olabilir derim.Ama sen bi kaç bilgisayarda olduğunu söylüyosun.İşte bu kötü. İşletim sistemini doğru ve düzgün bir şekilde yükleyip denediniz mi?Büyük ihtimal işletim sistemidir.
  • eğer tüm ağdaki makinalar yapıosa her şeyden önce donanim ile ilgili olabilicek sorunları ele alın ram yuvalarını değiştirin, makinaları temizleyin,kullandığınız işletim sistemini tekrar düzgün bi şekilde kurun ve ağı bilen bi insana kurdurun,,,

şu anda sizin okulunuzdaki ağda vürüste olabilir bunuda göze alın ilk önce bence güzel bi virüs programı ile tarattıreın makinalarınızı ve ağınızı,, kolay gelsin
  • ağ varsa ağdan sorun olabilir ama bipp sesi ram dan dir ekran kartını ram i yedicen sökün takın biraz bekleyin tam hadi kolay gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Reset Problemi Acil
    3 ay önce açıldı
    ACİL joystick sorunu!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.