Bildirim
Beğendiğimiz BATTLEFIELD Videolarını Paylaşalım (2. sayfa)
Şarjlı Araç Süpürgesi Ev-ofis-araba Kullanımı Çok Fonksiyonlu Emiş Gücü 8500pa - Üfleme - Lt-117 Neo : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DD5N1TRN
5 gün önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
-
-
güzel bir video, ilginçtir ki bu oyuncu vurduğu adamların en az yarısını sırtından vurdu. -
Ben oyunu böyle oynamayı bırakın akıcı oynayamıyorum henüz. Sistemi yenilemenin vakti geçeli çok olmuş. Akıcı fps oynamayı özledim. -
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Naughty
Bu zamanında Yaptiğimiz Mine Jump :D daha neler yapiyoruz ama Pek dişariya sizdirmiyoruz :P
Buda Dün akşam Bir Türk serverinda Otomatiğe bağladiğim an :) hiç video çekme işiyle uğraşmaz idim bari emekliliğimiz yaklaşirken BC2 de Biraz çekeyim dedim...
Günlük olağan serilerinden birisi be hocam Boşuna Tatak demiyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peset -- 13 Temmuz 2011; 15:23:11 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Peset
quote:
Bu zamanında Yaptiğimiz Mine Jump :D daha neler yapiyoruz ama Pek dişariya sizdirmiyoruz :P
Buda Dün akşam Bir Türk serverinda Otomatiğe bağladiğim an :) hiç video çekme işiyle uğraşmaz idim bari emekliliğimiz yaklaşirken BC2 de Biraz çekeyim dedim...
Günlük olağan serilerinden birisi be hocam Boşuna Tatak demiyoruz.
Naughty videonun ilk kismi iyiydi de sonlari pek iyi degildi :D bide hoca müzigi öle yarida kesmeseydin bari
-
bu aralar çok seriye bağliyorum bicakta bakalim sonumuz hayarola gerçi başka türlü çekilmiyor oyun malesef... -
quote:
bu aralar çok seriye bağliyorum bicakta bakalim sonumuz hayarola gerçi başka türlü çekilmiyor oyun malesef...
:D Evet artik kuru kuruya adam vurmak :D sarmiyor pek fantaziye kaçiyo ister istemez insan :D Artik bf3 beta gelsede oynasak -
-
olm orda görende herifi atmak için mcom un üstüne gittin zanneder roadkill yapmaya çalışıyodun dimi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: SrdRTcR
olm orda görende herifi atmak için mcom un üstüne gittin zanneder roadkill yapmaya çalışıyodun dimi ?
:D aynn road kill yapmaya gidiyodum işte ozana :D adam vurunca -
-
Adamlar harbi kopmuşlar ya -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X