Şimdi Ara

Beğendiğimiz BATTLEFIELD Videolarını Paylaşalım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun videolarını izlemekten benim gibi keyif alanlar için açtım bu konuyu. Öyle videolar var ki izlemesi oyunu oynamaktan daha keyifli geliyor bazen. SS paylaşabileceğimiz konu var fakat video paylaşabileceğimiz konu göremedim ben. Beğendiğimiz, herkesin beğeneceğini düşündüğümüz videoları burda paylaşalım kimse bunlardan mahrum kalmasın. Başlangıç olarak bir tane paylaşıyorum ben. İyi seyirler..

• Öyle beğendiğim bir video yok ama kendi videomu koyayım o zaman.Eşi benzeri yokturKanalımda daha fazlasıda mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peset -- 12 Haziran 2011; 23:58:31 >
  • güzel bi frag videosu
  • quote:

Orijinalden alıntı: SrdRTcR

güzel bi frag videosu

abi insan mı bu ya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peset

Öyle beğendiğim bir video yok ama kendi videomu koyayım o zaman.Eşi benzeri yokturKanalımda daha fazlasıda mevcut.

Aynı su variliyle futbol oynar gibi

• BF versiyon belirtmediğin için BF2 den güzel bir video gelsin yapımcı : Hintakaari

Ayrıca BF jenerik müziğini elektro gitar ile nasıl çalınabileceğinin güzel bir örneğini sunan şu videoda bir bakmanızı tavsiye ederim (2:12 ' dan sonra solo gitar coşuyor )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRK_Z7D -- 13 Haziran 2011; 23:45:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sın2018

BF versiyon belirtmediğin için BF2 den güzel bir video gelsin yapımcı : Hintakaari

nasıl bi göz var ya bu herifte vurduklarının yarısını görmedim bile ben

• bf 2 de snıperlık sayılmaz oradakı prolar bıde bc2 de denesın fark oluyor baya
  • en beğendiğim montage lardan biri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SrdRTcR -- 14 Haziran 2011; 23:34:56 >
  • quote:

en beğendiğim montage lardan biri

Güzel

• bu tarz videoları daha önce izlememişler için güzel bir video. 1.13-1.19 arasındaki sahne benim favorim
  • quote:

bu tarz videoları daha önce izlememişler için güzel bir video. 1.13-1.19 arasındaki sahne benim favorim

Saol güzel paylaşım.

• Bf 2 yeni bir sniper serverinde bir sniper videosu çekeyim dedim sniperlikte pek iyi değilim bakalım beğenecekmisiniz ?
    Aşağıdaki 3 mb dir ve kalitesiz görüntüdür izlemek isteyen izlesin ama çok kötü.

Aşağıdaki 64 mb dir ve kaliteli görüntüdür izlemek isteyen izlesin harika gösterir küçük ekranda cam gibi tam ekranda biraz bozuk.
    Link gelmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55SuperSpy55 -- 17 Haziran 2011; 18:12:22 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sp!deR -- 17 Haziran 2011; 17:55:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sp!deR

Güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: 55SuperSpy55

quote:

Güzel

Nefesimi tutarak izledim

• quote:

Harika bir video herkes izlesin, paylaşım için saol
  • chopper montage

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SrdRTcR -- 18 Haziran 2011; 18:50:02 >

• quote:

Bunu göndermek için girmiştim.Hayranım bu adam'ın videolarına.
    Hele bunu izlemeyen kendini camdan atabilir

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.