Şimdi Ara

Begendiğiniz Psikolojik gerilim filmleri..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Begendiğiniz Psikolojik gerilim filmlerinin isimlerini yazarmısınız..

"Saw"(Testere) tarzı veya "Butterfly effect" türü..

• the jacket: butterfly effecte benziyo.
    karanlık sırlar,makinist
  • Bahçivan[Yabancı.Bahçivan diye Türkçeye çevrilmiş ismii]
    Ah Belinda[Yerli.Oyuncular:Müjde Ar,...]
  • Mustafa Hakkında Herşey

En beğendiğim Türk filmi
  • Bence en iyisi; Devil's Advocate,
    Hide And Seek
  • Onlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkRider

Bence en iyisi; Devil's Advocate,
    Hide And Seek

insanin ne kadar zayif ve doyumsuz olabilecegini gösteren bi film çok güzeldir Butterfly Effect bu kategorinin en iyi filmi diyebilirim bunun yanında Donnie Darko da olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GERİLİM FİLM ÖNERİSİ
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: AMD_4ever

Mustafa Hakkında Herşey

En beğendiğim Türk filmi

+9998956554585

MUSTAFA HAKKINDA HERŞEY benim de faori Türk filmim.Özellikle Fikret Kuşkan muhteşem oynamış.
    Yabancı olarak da TELEFON KULÜBESİ filmini öneririm.Ben sinemada izlemiştim yemin ediyorum davul gibi gerilmiştim
  • Bu alanda akla gelmesi gereken ilk film bence "se7en" olmalıydı...Türünün en iyisi denilebilir...

http://www.beyazperde.com/film/949 Filmin bu türün yaşayan en büyük ustası David Fincher tarafından yönetildiğini unutmayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StranGe_PassenGer -- 24 Mayıs 2005, 18:31:36 >
  • Asmalı Konak:Hayat

Telefon Kulübesi gerçekten etkileyici bir filmdi
  • abi ben testere gibisini gormedim adama ayaını bile kestirdi ya bu konuda testere izlenmeye deer bi film kim ne derse desin
  • quote:

Orjinalden alıntı: LIZARD

abi ben testere gibisini gormedim adama ayaını bile kestirdi ya bu konuda testere izlenmeye deer bi film kim ne derse desin

Tamam TESTERE güzel film ama adamın ayağını kestiği sahneye kadar!!!!Bana çok saçma geldi,ne olursa olsun adamın orada acıdan bayılması lazımdı...Gerçi film sonuçta bu abartmış olabilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881 -- 24 Mayıs 2005, 19:09:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer

Bu alanda akla gelmesi gereken ilk film bence "se7en" olmalıydı...Türünün en iyisi denilebilir...

http://www.beyazperde.com/film/949 Filmin bu türün yaşayan en büyük ustası David Fincher tarafından yönetildiğini unutmayın...

evet seven iz bırakan bir filmdir.

• başka başka
  • kesinlikle se7en bu türün en iyilerindendir. japon filmlerinin çoğu da bu türde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LIZARD

abi ben testere gibisini gormedim adama ayaını bile kestirdi ya bu konuda testere izlenmeye deer bi film kim ne derse desin

tamam testere doğru diyonda niye banlıyon
  • Butterfly Effect bu kategorinin en iyi filmi olur bence yanına bide SEVEN'ıda ilave edebiliriz
  • japonlar da bu korku filmi işini iyi yapmaya başladı. garez de aslında japon filmiydi biliyosunuz. yakında sinemaları japon filmleri istila ederse şaşırmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi somali -- 25 Mayıs 2005, 1:09:26 >
  • Bir Asya filmi Oldboy (ensest ilişkiler mevzusu geçiyor) degişik bir film
  • quote:

Orjinalden alıntı: SLIPKNOT

Bir Asya filmi Oldboy (ensest ilişkiler mevzusu geçiyor) degişik bir film

evet o film güzeldi.ben de a tale of two sisters ı ekleyeyim bari...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.