Şimdi Ara

gerilim filmi öneriniz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
7
Favori
10.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu konu başlıgını googleye yazsam yüzlerce sonuc bulurum.. ama toplum olarak iki şeyi birbirinden ayıramıyoruz... gerilim filmlerini korku filmleri ile karıstırıyoruz...gerilim filmleri adından da anlaşılacağı gibi insanı germek psikolojik baskı yapmak anlamına geliyor ...her neyse ... benim aradıgım gerilm türü içinde doğa üstü yaratıkların olmadıgı zombileşen insanların olmadıgı bir yaratıgın herkesi tek tek öldürmediği filmleri arıyorum.. aşağıya birkaç izlediğim gerilim filmi yazacağım bu tarzda filmler olmasın... mesela korku kapanı-- katil bebek çaki vs.. bu tarz filmler gerilim filmi değil BENCE ...

benim izediğim en çok beğendiğim gerilim türü filmleri
    boş oda ( otel odasına yerleşen bir çifti otelde esir tutarak onları öldürmeye çalısan otel sahiplerini anlatıyor )
    nefesini tut (kör bir adamın evini soymaya gelen 3 adamın kör adamla mücadelesini anlatıyor )
    koleksiyoncu (bir evi soymaya gelen hırsızın eve daha önce gelen seri katille mücadelesini anlatıyor )
    telefon kulubesi ( kulübede telefonla konusan kişinin film boyunca telefondaki keskin nişancıyla konusmasını anlatıyor )
    toprak altında (tabutla beraber mezara gömülen bir adamın hayatta kalma mücadelesini anlatıyor )

• Don't Breathe

Bir evi soymaya gelen hırsızların başına gelenleri anlatıyor :( adam kör yalnız
  • Leonardo DiCaprio. kullanıcısına yanıt
    kardeş o film nefesini tut filmi işte.. :) yazdım yazımda :)
  • gsli_bey kullanıcısına yanıt
    aa pardon :) görmemişim.

High Tension diye bir film var o olabilir. bol kanlı
  • Identity
    El Cuerpo
    The Uninvited
    Evdeki Düşman
    Gone Girl
    Panic Room
    Arınma Gecesi 1-2-3
    Mezarına Tüküreceğim

Bunlar tam aradığın filmler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DUKENMEZ -- 1 Ocak 2017; 22:30:10 >
  • No escape beni gerdi bilmiyorum seni gerermi
  • Başta yazdığın filmlerin hepsi on numara hepsini izledim Toprak Altında Koleksiyoncu Telefon Kulübesi efsanedir buna benzer yeni filmler bulduysan söyle bizde izleyelim. Yukarda belirtilen filmlerden Yüksek Tansiyon ve El Cuerpo gerçekten iyi El Cuerpo efsanedir kesin izle inanılmaz bir sonla bitiyor film.
  • nefesini tut gerçekten harika bir film çok mükemmeldi tavisye ederim
  • The Good Neighbor, korku-gerilim tarzında değil de gizem-gerilim tarzında.Yaşlı adam konusunda Nefesini Tut filmini andırıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu dışı olacak k.bakmayın ama burada yazdıklarınızın arasından bi nefesini tut filmini izlememiştim ve diğer filmlerde izleyip beğendiğim filmler olduğundan açıp izleyeyim dedim şu an bitti ama halen elim ayağım uyuşuk gerilmekten :) hayatımda hiç bu kadar gerilmemiştim. On numara filmmiş.
  • Birebir aynı konuyu açmak için girdim. Film tarzımız aynıymış hocam. Benden sana güzel bir öneri. Hush. Sağır ve dilsiz bir kadın katile karşı hayatta kalmaya çalışıyor. Tam aradığın tarz.
  • Hush adlı filmi izledik, ama bizi kesmedi tavsiye edebileceğiniz başka film var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EneSerhat

Hush adlı filmi izledik, ama bizi kesmedi tavsiye edebileceğiniz başka film var mı?

İlk mesajı atan arkadaşın önerileri türün en iyilerinden zaten. Ona ek söyleyebileceklerim Shallows ( Karanlık Sular ), Hidden ( Sığınak ) , Black Sea ( Kara Deniz ), The Hateful Eight. 2015-16 yıllarından tek mekan olarak bunları öneririm. Hateful 8 western temalı, gerilim sayılmaz, Tarantino filmi. İzlemediyseniz başyapıt ayarında bir filmdir. Diğer önerdiklerim gerilimler :)
  • Julia'nın Gözleri
    Mama
    El Cuerpo
  • Digerleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lFELICITYSMOAK

Identity
    El Cuerpo
    The Uninvited
    Evdeki Düşman
    Gone Girl
    Panic Room
    Arınma Gecesi 1-2-3
    Mezarına Tüküreceğim

evdeki düşman
    el cuerpo
    panic room
    mezarına tüküreceğim filmlerini izledim.. tavsiyelerin cok güzeldi.. diğerlerini arastırınca pek hosuma gitmedi...
    varsa yeni birşeyler alalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vahlok

Birebir aynı konuyu açmak için girdim. Film tarzımız aynıymış hocam. Benden sana güzel bir öneri. Hush. Sağır ve dilsiz bir kadın katile karşı hayatta kalmaya çalışıyor. Tam aradığın tarz.

hocam süpersin tam istediğim tarzda bir filmmiş hush...
    sana bu konuda birkaç arkadaşın önerdiklerini söyleyeyim
    panic room
    mezarına tüküreceğim
    evdeki düşman

bunlarda bizim istediğimiz gerilim tarzı zaman kaybı olmayacak filmler...
  • The Body (El Cuerpo) İspanyol yapımı gizem, gerilim tavsiye ederim oldukça iyi bir film

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel konu, arada açıp izliyorum. Teşekkürler herkese.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsli_bey

quote:

Orijinalden alıntı: lFELICITYSMOAK

Identity
    El Cuerpo
    The Uninvited
    Evdeki Düşman
    Gone Girl
    Panic Room
    Arınma Gecesi 1-2-3
    Mezarına Tüküreceğim

evdeki düşman
    el cuerpo
    panic room
    mezarına tüküreceğim filmlerini izledim.. tavsiyelerin cok güzeldi.. diğerlerini arastırınca pek hosuma gitmedi...
    varsa yeni birşeyler alalım :)

Disturbia
    Flightplan
    The Last House On The Left
    The Hitcher
    Eden Lake
    Gothika
    Open Water
    The Shallows
    Triangle
    The Hidden Face

bunlara bak birde :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.