Şimdi Ara

Sağlam Kurgulu Gizem/Gerilim Kitap Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar genelde buna polisiye de diyebiliriz. Benim istediğim cevaplar klasik polisiye kitapları değil. Sağlam bir kurguya sahip, yeni çıkmış kitaplar da olabilir. O gerilimi hissettirecek bir kurgu ve kafayı allak bullak edecek bir kitap arıyorum. Genelde bu tarz filmler seyrederim. ''Psiko-Gerilim''. Aslında buna 'mindfuck movies' denebilir. Tavsiyelerinizi bekliyorum:)

• Grange'nin kitaplarına bak derim o gerilimi hissettiriyor.

Özellikle Siyah Kan ve Kızıl Nehirler.
  • Mario Mazzanti - Gördüğüne Asla İnanma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olasılıksiz

• Ben de tavsiye arıyorum bu konuda. Hala bulamadım neyi okuyacağımı. Kindle'da okumak istiyorum. Dolayısıyla ekitabı da olsa harika olurdu.

Empati'yi okumaya çalışsam da Olasılıksız gibi sürüklemedi hala bitirmedim ama öyle kaldı o.

Dan Brown kitaplarını okudum.

Grange'nim bazı kitaplarını okudum ama Siyah Kan'ın başlangıcı çok ağır ilerliyordu hiçbir zaman başlangıcını atlayamadım.

Ne okusam bilemedim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dwain -- 15 Nisan 2017; 10:40:12 >
  • aslında daha az bilinen öneriler olsa daha iyi olur diye düşünüyorum. mesela grange , gerritsen önerilir hemen ama başka böyle daha az bilinen yazarlar var mı bende öneri beklerim . mesela üste arkadaş yazmış mazzanti diye gerçi okudum onu ama öyle daha az bilinen yazar kitap önerileriniz var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kun_agüero_16

aslında daha az bilinen öneriler olsa daha iyi olur diye düşünüyorum. mesela grange , gerritsen önerilir hemen ama başka böyle daha az bilinen yazarlar var mı bende öneri beklerim . mesela üste arkadaş yazmış mazzanti diye gerçi okudum onu ama öyle daha az bilinen yazar kitap önerileriniz var mı ?

Mazzanti'nin kitabı nasıl bu arada?

Ben Pegasus'un Sırrı diye bir kitap okuyordum sonra kaybettim kitabı o da benim hoşuma gitmişti.

• dwain D kullanıcısına yanıt
    Mazzanti den şah mat ve öldürmek için mükemmel bir gün kitaplarını okudum, ben beğendim gayet akıcı güzel kitaplardı .italyan yazar olaylar İtalya'da geçiyor , claps karekteri var..

• Teşekkürler. Fazla bulandırmadan Şah Mat'ı okuyayım madem :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.