Şimdi Ara

Beğenmediğiniz Yemekler. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belki size tuhaf gelecek ama sarımsaklı yoğurda brokoli banıp yemeye bayılıyorum.Normalde çocukların da brokoli sevmesi lazım ancak bu konuda çizgi filmlerin çok etkisi var geçen gün kardeşim izliyordu anasını satayım bi tane velet gelmiş brokoli görünce evden kaçıyor.Ulan çizgi film bu sen çocukları neye dönüştürmeyi amaçlıyorsun.
  • TheCatcher kullanıcısına yanıt
    Obaaa noluyor :D 3 ogun yediğim gunleri bilirim salcali sosisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevmediğim yemek aklıma gelmiyor, nefret ettiğim ise yok diyebilirim. Çoğunluğun sevmediği yemekleri severim. Mantar, bamya, patlıcan, pırasa, karnıbahar, ıspanak, brokoli, brüksel lahanası falan.

Et ve sebze, benim için farketmiyor. Sebzelerden yapılan çok güzel yemekler de var.

Mantar sote bayılırım hatta.

Edit: kelle, ciğer diyince aklıma geldi.

Et olarak saf eti severim, hayvan kası yani. Ne deri severim, ne bağırsak, ne kelle, ne mide. Uzak dursunlar. Bunları sevmem. Sevmediğim yemeklerin de et yemekleri olması ironik.

Et dediğin bence derinin altındaki kas olacak, göğüs eti, incik gibi yani. Diğer türlüsü benim için gereksiz ve lezzetsiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fasmodey -- 8 Ocak 2016; 21:12:41 >
  • Eskiden bamyadan öyle nefret eder ve tiksinirdim ki, piştiği gün sofraya oturmazdım. Bu yemeğin midemi bulandırdığına inandırmıştım kendimi anlamadığım bir şekilde. Sonra düşündüm ki en nihayetinde bir sebzeydi bu, toprakta büyüyordu, sakatat felan da değildi. Sonra yemeye başladım. Şu anda en sevdiğim yemeklerden birisi. Keşke bu kadar pahalı olmasa da sürekli yiyebilsek.

Mide, bağırsak, ciğer, beyin, kelle gibi şeyler yemeyenleri iyi anlıyorum. Ciğer hariç ben de sevmem, bir tek kokoreçi yerim (en pis olanı da o aslında ama hoşuma gidiyor). Ama sebzelere burun kıvıranlara hiç anlamıyorum. Bazıları patlıcan yemiyor ya, sebzelerin şahıdır patlıcan, yenmez mi?
  • Balık
    Tavuk eti dışındaki etler. edit: Aslında balık da buna giriyor ama o iğrenç şeyi bunun dışında yazmak istiyorum.
    Kapuska ve diğer lahana türevleri.

kokusunu alınca bile kusasım gelen yemekler bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashBone -- 8 Ocak 2016; 21:01:35 >
  • Kelle kokusu bile iğrenç tadını bilmiyorum

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açlıktan ölmeyeceğim sürece asla ıspanak yemem.

Alternatifim yoksa yediğim ama keyif almadığım yiyecekler; nohut, karnıbahar, brokoli ve (salata haline getirilmemiş)roka, nane, marul gibi otlar.

qaRNIyarıq yapabiln qızLar éqLésin
  • Beşamel soslu ıspanak, fırında makarna

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevmediğim yemekler içinde peynir olan her yemek. Mesela peynirli makarna, peynirli börek vb. Peyniri çocukluğumdan beri yiyemiyorum. Sadece tostta kaşar yiyebiliyorum.

• Merhaba.
    Nefret ettiğim yemek yok.
    Ama favorim özellikle sabah kahvaltısında tavada kızartılmış koç yumurtası.
  • Enginar. Bir kere yedim hiç beğenmedim. Millet çok beğeniyor. Sanırım bizimkiler yapmayı bilmiyor.
  • Nefret etmek nedir? Insallah bir gun ac kalirsin. Nefret yerine begenmediginiz yazsan daha iyi olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

Nefret etmek nedir? Insallah bir gun ac kalirsin. Nefret yerine begenmediginiz yazsan daha iyi olurdu.

seni mi kırıcam

• TheCatcher kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler boyle daha iyi😌

• r sebze yemeğini yemem
  • PAUL WALKER kullanıcısına yanıt
    haklısınız düşünememişim onu

• En başta ne olursa olsun yemeyeceğim ( Bu konuda istediğim kadar büyük konuşurum acımdan gebersem yine yemem ) Kereviz var.

Bamya , Enginar , Karnı bahar , brokoli , kapuska

Kıvırcık , Maydonoz ve Kırmızı Lahana dışındaki tüm ot çeşitleri ...

Bunları sevmem ama mecbur kalırsam yerim. Sadece kereviz ne olursa olsun taş yerim yine kereviz yemem.
  • Bezelyeli her turlu yemekten nefret ederim,tel sehriyeden de nefret ederdim ama iyi yapildiginda o guzel oluyormus on yargimi kirdim.

• Keşkek, hayatında yediğim en iğrenç yemek.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.