Şimdi Ara

behringer xenyx 802 mixer ile elektro gitar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar ben behringer xenyx 802 mixere elektro gitarı direkt bağlayabilir miyim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Berkecan olsaymış keşke adın kızlar seni parçalardı

• Direkt bağlayamazsınız. DI box kullanmanız lazım. Sebebi de bütün girişler ya mikrofon seviyesinde ya da line seviyesinde. Enstrüman seviyesi bu ikisinin arasında oluyor. DI box da unbalanced sinyali balanced hale getirirken line seviyesine taşıyor. Line in girişine gitar bağlarsanız ses gelir ama bu tam anlamıyla sizin duymak isteyeceğiniz bir ses olmaz. Voltajı yeterli gelmez çünkü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trkgncr kullanıcısına yanıt

Elektro gitar mı çalıyorsun hocam?

• Altiorem kullanıcısına yanıt

Basıyorum hocam. Bass gitarım var yani  

Çok güzel hocam ben de elektro gitar çalıyorum bas gitara da çok hevesim var ama fiyatlar malum :)

Bütün enstrümanlar ayrı güzel zaten hocam. Bu arada ucuzundan alacağınız bir midi klavye ile bütün enstrümanları çalabilirsiniz. Ben bass gitarın yanına bir tane de midi klavye ekledim. Arada grand piano, arada elektro gitar, arada da davul seslerini kullanarak çalıyorum. Dijital müzik işi zevkli bayağı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dali Zensor Pico Hi-fi Hoparlör
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Hocam yine de o bass gitarın tellerine dokunmak gibi olmaz tabi ama evet ben amfi similasyonu ile amfimden her türlü sesi efekti vs alıyorum güzel oluyor baya :) Ben daha yeniyim açıkçası 1 sene oldu ama öncesinde 2 sene keman çalmışlığım var dediğiniz gibi tüm enstrümanlar çok güzel ve özel

Ben de başlayalı daha bir sene olmadı aslında. Yıllar öncesinde klasik gitar çalıyordum da pek bana hitap etmiyordu aslında tırnak yapımdan dolayı. Elektro da pena ile çalınıyor. O yüzden basa bir heves sardık. Bastan sonra elektro tutunca sanki teller parmağımı kesecek gibi geliyor, boyları da çok küçük. Çok farklı hissettiriyor.

Kocaman bas tellerinden sonra öyle hissedilmesi normal  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.