Şimdi Ara

Kuş pisletmesi gerçekten şans getirir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
105.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün az kalsın üstüme pisleyeceklerdi.Tam yakınıma düştü.Sizce sanş getiri mi?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kuş Pisletmesi Gerçekte Şans Getirir mi?

Kuş pisletmesinin şans getirdiğine dair yaygın bir inanış vardır. Ancak bu inancın bilimsel bir temeli yoktur.

Diyanet'in Görüşü

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın resmi açıklamasına göre, kuş pisletmesinin şans getirdiğine veya uğursuzluk olduğuna dair herhangi bir dini referans bulunmamaktadır.

Gerçekte Üzerine Kuşun Pislemesi Ne Anlama Gelir?

Kuş pisletmesi, kuşların fizyolojik bir sürecidir ve genellikle şans veya uğursuzlukla ilişkilendirilmez. Kuşların dışkısı genellikle yiyecek artıklarından ve sindirilmemiş maddelerden oluşur.

Kafaya Kuş Sıçması Şans Getirir mi?

Kafaya kuş sıçmasının şans getirdiğine dair bir inanış olsa da bunun da bilimsel bir dayanağı yoktur. Kafaya kuş sıçması, kuşların hedeflemedikleri bir durumdur ve genellikle rastgele gerçekleşir.

Kuş Sıçmasının Anlamı

Bazı kültürlerde kuş sıçmasının şans veya uğursuzluk anlamına geldiğine inanılabilir. Ancak bu inanışlar kültürel inançlara dayanmaktadır ve bilimsel olarak kanıtlanmamıştır.

Sonuç

Kuş pisletmesinin şans getirdiği veya uğursuzluk olduğu iddiası bilimsel olarak desteklenmemektedir. Bu inançlar genellikle kültürel geleneklere veya kişisel deneyimlere dayanmaktadır. Üzerine kuş pislemesi durumunda herhangi bir şans veya uğursuzluk aramak yerine, bunun doğal bir olay olarak görülmesi tavsiye edilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kuşun bokunun metrelerce yüksekten denk geldiği insan ne kadar şanslı olabilir ki?
  • He getirir , yolda giderken içi para dolu çanta bulucan...
  • Şans olacak o..
  • Üstüne pislemediği için şans getirmez. Üzülme, belki bir gün üzerine pisler
  • şanslıymışsın üstüne düşmemiş
  • büyük şans kaçırmışsın kardeş
    pislerken kuşun altına doğru koşup boynuna denk getirmelisin o yüzden gözün hep yukarda olsun

• http://www.youtube.com/watch?v=7ItBI0efIn0

Bu adam ne yapsın o zaman. Kuş adamın ağzına sıçıyor.

• su döküldü zannettim fakat yukarıya baktığımda sadece kuslara vardı. ''Şanslıydım galiba ''
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaman01

http://www.youtube.com/watch?v=7ItBI0efIn0

Bu adam ne yapsın o zaman. Kuş adamın ağzına sıçıyor.

• benim kafama mıçmıştı ama hiç bişey olmadı kazıkazanda oynadım ondan da birşey çıkmadı
  • Bu konuyu görünce aklıma geldi. Geçen parktayım bankta oturuyorum üzerime kuş pisledi tam sağ omzuma geldi ne tesadüftür ki o sırada da önümden milli piyango bileti satan bir abimiz geçiyordu, arkadaşlar al falan dedi de takmadım ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuberculus

Bu konuyu görünce aklıma geldi. Geçen parktayım bankta oturuyorum üzerime kuş pisledi tam sağ omzuma geldi ne tesadüftür ki o sırada da önümden milli piyango bileti satan bir abimiz geçiyordu, arkadaşlar al falan dedi de takmadım ben

milli piyangocu ayarlıyor o kuşları
  • milli piyangocunun oyunları
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.