Şimdi Ara

Behzat Ç. | Blu Tv (Efsane Geri Geliyor) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.648
Cevap
58
Favori
489.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ohooo Şule'yi bu kafayla Beyoğlunda çok severler.
  • Harun
  • Bana face açakmı??

Harun.
  • vayy nejat işler he !
  • Ulan Star daha yeni bölümü izlemeden bir sonraki fragman verilir mi? Spoiler verdiler resmen.
  • Of of 26 aralık Nejat İşler heyt be mükkemmel ötesi olacak dizi zaten öyle daha da tatlanacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlahi Morluk

Ulan Star daha yeni bölümü izlemeden bir sonraki fragman verilir mi? Spoiler verdiler resmen.

Aynen tam onu dicektim bi önceki mesajda dedim neyse biri yazar
  • Kafayı yemişsiniz siz ... spoiler ile ... Adamlar çektiklerinin reklamını yapacak tabi..

Behzat Ç.  | Blu Tv (Efsane Geri Geliyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bodyguard_26 -- 19 Aralık 2010; 20:51:58 >

• star yaptığı mallığın farkına varsa da bir daha vermeseler, adam gibi izlemedim ama resmen bölümün içine ettiler.

bu arada,

http://www.facebook.com/profile.php?id=100001791681400&

• Nejat'a yakışır katil rolü.
  • Arkadaşlar bu dizi bu kadar güzel mi yahu? Çevremdeki izleyen kişiler öve öve bitiremiyorlar, face'de twitter'da da beğenildiği yönünde mesajlar var. İzlemeli mi yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Arkadaşlar bu dizi bu kadar güzel mi yahu? Çevremdeki izleyen kişiler öve öve bitiremiyorlar, face'de twitter'da da beğenildiği yönünde mesajlar var. İzlemeli mi yani?

Gerçek, yalansız-dolansız, ne ise o olan, küfürlü (hem de sağlam) bir polisiye dizisi. Pardon bir Ankara Polisiyesi.
    Arka Sokaklar gibi değil. Erdal Beşikçioğlu ustanın (Behzat Ç.) oyunculuğu mükemmel tabiki. Bence izlenmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can-KSK -- 19 Aralık 2010; 21:08:06 >
  • Behzatın aradığı görüntüler kimde acaba çok merak ediyorum.

@PHI hocam benim görüşüm konusu çok güzel polislerin yaşadığı zorlukları,insanlara yaptıklarını tarafsızca gösteriyorlar :)
  • Erdal Beşikçioğlu zaten çok beğendiğim bir oyuncu ama dizi başlamadan fragmanını izlediğimde direk soğumuştum. Ciddi bir sahneden sonra Ankara havası çalıyordu ve oynamaya falan başlıyorlardı. Sonra bir bölümü izlemiştim pek sarmamıştı. Şimdi böyle yorumları duyunca ikilemde kaldım doğrusu :)
  • quote:

Erdal Beşikçioğlu zaten çok beğendiğim bir oyuncu ama dizi başlamadan fragmanını izlediğimde direk soğumuştum. Ciddi bir sahneden sonra Ankara havası çalıyordu ve oynamaya falan başlıyorlardı. Sonra bir bölümü izlemiştim pek sarmamıştı. Şimdi böyle yorumları duyunca ikilemde kaldım doğrusu :)

Tavsiye ederim çok güzel ve gerçekçi.Sansürsüz olanı çıkarsa eğer dvd falan almayı düşünüyorum.Çok çok güzel bir dizi her hafta sabırsızlıkla bekliyorum.
  • Önümüzdeki hafta Nejat İşler'de katılıyor. Daha da seyredilesi bir dizi olacak. Pazar akşamlarının vazgeçilmezi.

EK: Harun kaptı bir çuval cevizi.
  • quote:

Arkadaşlar bu dizi bu kadar güzel mi yahu? Çevremdeki izleyen kişiler öve öve bitiremiyorlar, face'de twitter'da da beğenildiği yönünde mesajlar var. İzlemeli mi yani?

İzlenmesi şart. Gerçekten kaliteli ve güzel bir dizi. Ankara havası oynanan fragmanı görünce ben berbat bi dizi olduğunu düşünmüştüm ama çok iyi dizi.

• ahaha şu harun tek başına dizi olacak karakter yemin ediyorum

daha önce ankara dizisi yapmadıklarına yansınlar, bu kadar malzeme nereden çıkar başka
  • la bırak şu baharı götür savcı hanımı

şöyle maçlardan sahneler hep olsun be arkadaş.
  • Şuleye bi şey yaparsa bu adam gider bulur,cezasını bizzat veririm.

Şule
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.