Şimdi Ara

Behzat Ç. | Blu Tv (Efsane Geri Geliyor) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.648
Cevap
58
Favori
489.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sağol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniz-KSK

İlahi sende, ne yaptın hemen diziyi rating çabasına feda ettin.
    Samimiyetsizleştirmezler merak etme. İzleyeni çok bu dizinin, memur arkadaşlar da takip diyor bu diziyi.

Bu arada pRo. haklı çıktı cevizler konusunda

Bu arada hayalet ne yaptı helal olsun falan yazmışlar,o arada aşağıya indim geldim görememişiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Arkadaşlar bu dizi bu kadar güzel mi yahu? Çevremdeki izleyen kişiler öve öve bitiremiyorlar, face'de twitter'da da beğenildiği yönünde mesajlar var. İzlemeli mi yani?

İki kelime söylüyorum:
    Sakın durma!
  • Hakikaten hayalet ne yaptı ya? Bende o arayı kaçırdım.
  • İfadesini aldığı bir adamın söyledikleri etkiledi onu. Adamın söyledikleri ile kendi ilişkisindeki durumunun benzeşmesi Hayalet'i derin vicdani muhasebelere gark eyledi.
  • Polisiye sevmem, Tv de pek izlemem ama beni de sardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniz-KSK

Hakikaten hayalet ne yaptı ya? Bende o arayı kaçırdım.

Sanırım tam eve giricekken elinde poşetlerle camdan bakıp dönüyor Hayalet, star avrupadan gene izliyorum
  • Şıpoylır vermeyin la
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

Şıpoylır vermeyin la

Pardon elimden kaçtı
  • quote:

Arkadaşlar bu dizi bu kadar güzel mi yahu? Çevremdeki izleyen kişiler öve öve bitiremiyorlar, face'de twitter'da da beğenildiği yönünde mesajlar var. İzlemeli mi yani?

Çok çok kaliteli değil ama dizinin insanı çeken bir tarafı var. İzledikçe seviyorsun ve nedense hep izlemek istiyorsun ben de böyle oluyor. İzledikçe sarıyor dizi. Özellikle benim gibi 4-5 günde tüm bölümleri izlersen. Diğer yerli dizilere oranla çok iyi bir dizi.
  • Süper dizi
  • Bugünkü bölüm güzeldi da pek izleyemedim yine yarısında yakaladım.
  • Fena
    kalabalık bir grupla izleyince daha keyifli oluyor , İstanbulluların neler hissetiğini de anlayabiliyrosunz(her bölüm muhakak orası şurası diilmi la yok lan şurası (her iki lafın arasına bir la da sıkışıyor)
  • http://www.facebook.com/video/video.php?v=171836712856313

Bu videoda 55. Sn'den sonra barda çalan şarkının adını bilen varmı ?
  • İzleyeyim dedim de. 1 saat 50 dakika bir bölüm neredeyse yahu. Film izler gibi, vallahi gözüm yemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sPeerless

http://www.facebook.com/video/video.php?v=171836712856313

Bu videoda 55. Sn'den sonra barda çalan şarkının adını bilen varmı ?

Pilli Bebek - Bak dizideki tüm parçalar onların
  • Çok övgü var diziye iyice merak ettim.Hemen çekiyorum ilk bölümü.

• dizinin kadrosuna nasıl dahil oldunuz?

biraz ilginç oldu gerçekten. dişime dolgu yaptırmaya gidiyordum, çok yakın bir arkadaşımın işi nedeniyle dizi için görüşmelerin yapıldığı otele gittik. orada yönetmen serdar akar beni gördü. sonra ben dişçime gittim. dolgu sırasında bir telefon geldi, görüşmek istediklerine dair ve ben de görüşmeye gittim. sonrasında bu görüşmeler sıklaştı ve diziye girdim.

• neden oyuncu olmak istediniz?

bu soruyla çok karşılaştım ama hiçbir zaman çok net bir cevap bulamadım. ama en büyük nedenlerinden biri ‘beğenilmek’ hissiyatı. biraz egosantrik bir durum tabii ama gerçek bu.

• oynadığınız ‘harun’ karakterini nasıl yarattınız?

bilmiyorum. rolü okudum ve kafamdaki harun’u eksiksiz yansıttım. tabii ki bir karakter oluşturmada karşı taraftaki karakterlerin senin oynadığın rol hakkında söyledikleri çok önemli. ayrıca oyuncular arasındaki paslaşmalar da önemli.

bir taksici ‘psikopat’ demişti

• harun o kadar çok seviliyor ki hayranlarınızdan bugüne kadar aldığınız en ilginç tepki neydi?

bir keresinde yemek yediğim restoranda bir kadın ‘fotoğraf çektirebilir miyiz?’ diye sordu, ‘tabii’ dedim. ‘yok ben yemek yerken çekmek istiyorum’ dedi. psikopat polis diye korkan bir taksici olmuştu bir kere de. korkmasına değil bana psikopat demesine çok şaşırmıştım. çünkü harun ne olursa olsun, psikopat bir polis değil.

• özellikle sürekli ‘püsküüt’ yemek istemeniz çok sevimli geliyor izleyenlere. sizinle ‘püsküüt’ yemek isteyen oluyor mu?

bisküvi ikram eden oldu ama kimse ‘beraber yiyelim’ demedi. çok ilginç bir teklif olurmuş aslında şimdi düşündüm de.

polisler ona ‘komiserim’ diyor

• harun ile fatih artman’ın benzeyen yanları nedir?

çok fazla benzeyen özelliği yok. belki patavatsızlığı ve çabuk sinirlenmesi benziyordur biraz.

• gerçekten harun kadar yemek yiyor musunuz?

kesinlikle hayır. abur cubur da çok yemiyorum hatta. zaten yeme isteğim de kalmadı artık.

• polisler sizi gördüğünde ne yorum yapıyor?

‘komiserim’ diyen çok oluyor. çok güzel bir ilgi var polislerden. benim gibi olmak isteyen polisler bile varmış. düşündürücü!

• diziden sonra sokakta rahat yürüyebiliyor musunuz?

yürüyorum ama zor oluyor. çok tanıyan, durduran oluyor ama ben yine yürüyorum. bu galiba biraz da benim pervasızlığımla alakalı.

• quote:

İzleyeyim dedim de. 1 saat 50 dakika bir bölüm neredeyse yahu. Film izler gibi, vallahi gözüm yemiyor.

Valla ben şu an keşke 3 saat olsa diyorum.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.