Şimdi Ara

Behzat Ç. | Blu Tv (Efsane Geri Geliyor) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
14.648
Cevap
58
Favori
489.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DXM06

quote:

Orijinalden alıntı: sPeerless

Geçen hafta içi Behzat Ç. ye KÜLTÜRÇEV tarafından ödül verilmiş.

Şule şule gibi giyinmiş
    Harun harun gibi bakıyor

Şule kendini oynamış zaten.
  • behzat ç.'yi koruma ve yaşatma derneği

hesabım olsa desteklerdim.

• Kitapları almayayım dedim hemen ama dizi kesmedi beni. Şu an okudugum kitabı bitirir bitirmez gidip iki kitabı da alacam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur*

Kitapları varmış Behzat Ç.'nin

Behzat Ç. Her Temas İz Bırakır

http://www.idefix.com/kitap/behzat-c-her-temas-iz-birakir-emrah-serbes/tanim.asp?sid=GFFP837PIT7TYT1PH99D

Behzat Ç. Son Hafriyat

http://www.idefix.com/kitap/behzat-c-son-hafriyat-emrah-serbes/tanim.asp?sid=LA5M7FKBBH2HZE5TLKZ1

Zaten 1. bölüm kitabın uyarlaması, daha sonra kendileri devam ettirdi.

Bu arada HT'nin 2010 en iyi erkek oyucu anketi

http://www.haberturk.com/medya/haber/582305-sizce-2010un-en-iyi-erkek-dizi-oyuncusu-kim

• GİZEM AKIN'DA BEHZAT Ç. ' DE

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesinin 13. Bölümünde izleyenleri ufak bir sürpriz bekliyor.

13. Bölümde Selim,( Hakan Hatipoğlu) Ankara sokaklarında güzel bir kızla Harun’a yakalanıyor. Selim’in birlikte yakalandığı kız ise gerçek hayatta Hakan Hatipoğlu’nun nişanlısı olan Gizem Akın.

Behzat Ç.  | Blu Tv (Efsane Geri Geliyor)
  • AAAAA cıvıtmasınlar ama artık! ne gerek var böyle şeylere
  • Harun u yolda görsem aynen kafayı çakarım o derece.
  • Diziye has üslup ile: "Kim la bu şimdi, tanıyomusunuz bunu ha?"

Gerek yok böyle reklam kokan hareketlere bizce.
    Gerçek hayatları bizi ilgilendirmez, eyvallah. Ama böyle diziye konuk oyuncu olarak katılmalar falan, hiç gerek yok yani.
  • Haydaa bir de bu eksikti tam oldu. Selim zaten gereksiz bir de bu çıktı. Neyse ki konuk olarak geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sPeerless

GİZEM AKIN'DA BEHZAT Ç. ' DE

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesinin 13. Bölümünde izleyenleri ufak bir sürpriz bekliyor.

13. Bölümde Selim,( Hakan Hatipoğlu) Ankara sokaklarında güzel bir kızla Harun’a yakalanıyor. Selim’in birlikte yakalandığı kız ise gerçek hayatta Hakan Hatipoğlu’nun nişanlısı olan Gizem Akın.

Behzat Ç.  | Blu Tv (Efsane Geri Geliyor)

Hay.......... O kadar nefret ediyorum ki şu ikiliden anlatamam.O bölümü izlemicem!

• iyi la() Eda, Harun'a kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniz-KSK

Diziye has üslup ile: "Kim la bu şimdi, tanıyomusunuz bunu ha?"

Gerek yok böyle reklam kokan hareketlere bizce.
    Gerçek hayatları bizi ilgilendirmez, eyvallah. Ama böyle diziye konuk oyuncu olarak katılmalar falan, hiç gerek yok yani.

hocam oyuncu olsa buyursun gelsin katılsın oyuncu değil bir şey değil sırf reklam olsun diye yapmışlar bu kadar kaliteli oyunculuğun ortasında bir mal sırıtıyordu zaten şimdi 2 olacak
  • Arkadaşlar diziyi başından beri takip ediyorum fakat tam olarak izleyemedim arada kaçırdıklarım oldu malum dosya indirme formatıyla tüm bölümlerini pmden atabilicek varmı ?
  • Bir o eksikti. Oyuncu kalmadı sanki.
  • Bizim izleyici bir b.ktan anlamıyor.

Müstehak bu ülkeye içi baymış diziler, bu kervan böyle sürer gider...
  • 20.bölümü de Emrah yazacak gibi söylentiler var. Keşke her bölümü yazsa ya la.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

quote:

Orijinalden alıntı: Castiel*

Arabayla ciddi ciddi gidiyorlardı , araba bozuldu , arabadan inip oynamaya başladılar , daha ciddi bir şey bekliyordum

Bunu görünce ben de hayal kırıklığına uğradım. Ömrünün kısa olması dileğiyle...

ahahahahaha

• quote:

Orijinalden alıntı: oznky1995

quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

quote:

Orijinalden alıntı: Castiel*

Arabayla ciddi ciddi gidiyorlardı , araba bozuldu , arabadan inip oynamaya başladılar , daha ciddi bir şey bekliyordum

Bunu görünce ben de hayal kırıklığına uğradım. Ömrünün kısa olması dileğiyle...

ahahahahaha

Diziyi izlemeyince saçma geliyordu ama şimdi böyle bir sahne gider diziye bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

20.bölümü de Emrah yazacak gibi söylentiler var. Keşke her bölümü yazsa ya la.

Her 10 bölümde bir yazacakmış. Sitesinde okumuştum.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.