Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesinin 13. Bölümünde izleyenleri ufak bir sürpriz bekliyor.
13. Bölümde Selim,( Hakan Hatipoğlu) Ankara sokaklarında güzel bir kızla Harun’a yakalanıyor. Selim’in birlikte yakalandığı kız ise gerçek hayatta Hakan Hatipoğlu’nun nişanlısı olan Gizem Akın.
AAAAA cıvıtmasınlar ama artık! ne gerek var böyle şeylere
Harun u yolda görsem aynen kafayı çakarım o derece.
Diziye has üslup ile: "Kim la bu şimdi, tanıyomusunuz bunu ha?"
Gerek yok böyle reklam kokan hareketlere bizce. Gerçek hayatları bizi ilgilendirmez, eyvallah. Ama böyle diziye konuk oyuncu olarak katılmalar falan, hiç gerek yok yani.
Haydaa bir de bu eksikti tam oldu. Selim zaten gereksiz bir de bu çıktı. Neyse ki konuk olarak geliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: sPeerless
GİZEM AKIN'DA BEHZAT Ç. ' DE
Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesinin 13. Bölümünde izleyenleri ufak bir sürpriz bekliyor.
13. Bölümde Selim,( Hakan Hatipoğlu) Ankara sokaklarında güzel bir kızla Harun’a yakalanıyor. Selim’in birlikte yakalandığı kız ise gerçek hayatta Hakan Hatipoğlu’nun nişanlısı olan Gizem Akın.
Hay.......... O kadar nefret ediyorum ki şu ikiliden anlatamam.O bölümü izlemicem!
iyi la() Eda, Harun'a kaldı.
quote:
Orijinalden alıntı: Deniz-KSK
Diziye has üslup ile: "Kim la bu şimdi, tanıyomusunuz bunu ha?"
Gerek yok böyle reklam kokan hareketlere bizce. Gerçek hayatları bizi ilgilendirmez, eyvallah. Ama böyle diziye konuk oyuncu olarak katılmalar falan, hiç gerek yok yani.
hocam oyuncu olsa buyursun gelsin katılsın oyuncu değil bir şey değil sırf reklam olsun diye yapmışlar bu kadar kaliteli oyunculuğun ortasında bir mal sırıtıyordu zaten şimdi 2 olacak
Arkadaşlar diziyi başından beri takip ediyorum fakat tam olarak izleyemedim arada kaçırdıklarım oldu malum dosya indirme formatıyla tüm bölümlerini pmden atabilicek varmı ?
Bir o eksikti. Oyuncu kalmadı sanki.
Bizim izleyici bir b.ktan anlamıyor.
Müstehak bu ülkeye içi baymış diziler, bu kervan böyle sürer gider...
20.bölümü de Emrah yazacak gibi söylentiler var. Keşke her bölümü yazsa ya la.
quote:
Orijinalden alıntı: nForcer
quote:
Orijinalden alıntı: Castiel*
Arabayla ciddi ciddi gidiyorlardı , araba bozuldu , arabadan inip oynamaya başladılar , daha ciddi bir şey bekliyordum
Bunu görünce ben de hayal kırıklığına uğradım. Ömrünün kısa olması dileğiyle...
ahahahahaha
quote:
Orijinalden alıntı: oznky1995
quote:
Orijinalden alıntı: nForcer
quote:
Orijinalden alıntı: Castiel*
Arabayla ciddi ciddi gidiyorlardı , araba bozuldu , arabadan inip oynamaya başladılar , daha ciddi bir şey bekliyordum
Bunu görünce ben de hayal kırıklığına uğradım. Ömrünün kısa olması dileğiyle...
ahahahahaha
Diziyi izlemeyince saçma geliyordu ama şimdi böyle bir sahne gider diziye bence.
quote:
Orijinalden alıntı: Cane®
20.bölümü de Emrah yazacak gibi söylentiler var. Keşke her bölümü yazsa ya la.
Her 10 bölümde bir yazacakmış. Sitesinde okumuştum.