Şimdi Ara

Behzat Ç. | Blu Tv (Efsane Geri Geliyor) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.648
Cevap
58
Favori
489.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kendi yazmıyor gibi geldi bana?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

quote:

Orijinalden alıntı: oznky1995

quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

quote:

Orijinalden alıntı: Castiel*

Arabayla ciddi ciddi gidiyorlardı , araba bozuldu , arabadan inip oynamaya başladılar , daha ciddi bir şey bekliyordum

Bunu görünce ben de hayal kırıklığına uğradım. Ömrünün kısa olması dileğiyle...

ahahahahaha

Diziyi izlemeyince saçma geliyordu ama şimdi böyle bir sahne gider diziye bence.

Arabadan inip oynama bir ankara klasiğidir ben çok görürürüm

• Yat yere yat yere polis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oznky1995

quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

quote:

Orijinalden alıntı: Castiel*

Arabayla ciddi ciddi gidiyorlardı , araba bozuldu , arabadan inip oynamaya başladılar , daha ciddi bir şey bekliyordum

Bunu görünce ben de hayal kırıklığına uğradım. Ömrünün kısa olması dileğiyle...

ahahahahaha

Diziyi izlemeyince saçma geliyordu ama şimdi böyle bir sahne gider diziye bence.

Arabadan inip oynama bir ankara klasiğidir ben çok görürürüm

Bitiriyor bu dizi beni ya, bacısı haruna facebook hesapı açıyor okuduğun kitaplar ne diyor ben hiç kitap okumadım diyor sonra heee okudum diyor melisa p,

• İzlemeyen harbi çok şey kaçırır yav
  • quote:

http://twitter.com/#!/emrahserbes

Her 10 bölümde bir yazacakmış.Keşke hep o yazsa. 10.bölüm dizinin en iyi bölümüydü diyebiliriz.
  • http://stargazete.com/pazar/behzat-c-duymasin-artik-onlar-da-unlu-haber-315286.htm

Fatih Artman, Berkan Şal, İnanç Konukçu Röportajı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugr7

quote:

Her 10 bölümde bir yazacakmış.Keşke hep o yazsa. 10.bölüm dizinin en iyi bölümüydü diyebiliriz.

Hayır twitter da ki yazıları kendi yazmıyor gibi geldi. Küfürler falan gırla biraz ciddi takılması lazım.

• "Gelecek bölümlerde senaryoya tekrar katkı yapacak mısınız?"

"10 bölümde bir yazacağım, 20 ve 30. bölümlerde. Romanını yazdığım bir karakterin dizisini yazmayı doğru bulmuyordum ama bu işten uzak duramam. Başka bir proje olsa kafam bozulduğunda bırakır giderim ama Behzat Ç. öyle değil. Bu işteki her şey beni bağlıyor."

startv.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtesGunes -- 22 Aralık 2010; 15:47:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlahi Morluk

Arkadaşlar kötü haberi veriyorum. İlk defa bu diziyi izlerken yapmacıklık hissettim. Senaristler ve yapımcılar rating canavarına boyun eğmişler sanki.

Zorlama tesadüfler dizinin gerçekçiliğine gölge düşürmeye başladı.

Ayrıca Harun'u iyice karikatürize etme çabaları da antipatik olmaya başladı.

Tamam komik ama dozundayken. Bir de yan rollerde oyunculuklar çok sırıtmaya başladı. Bi de kız kardeşi çıktı.

Hem komik olsun ( Harun) hem dramatik olsun (Behzat ve kızı) biraz aşk ( savcı hanım , Bahar ve pavyon karısı Gönül üçgeni) ve arayada bir kaç cinayet . Hepsini yapmaya çalışırken dizininin ayarı bozulmaya başladı.

Haftaya da Nejat İşler'in diziye girişi bariz bir rating çabası.

Ulan şu dizi de samimiyetsizleşirse seyredecek bir şey kalmayacak ona yanarım.

Ben bile abarttığımı düşünmüştüm ama sanırım haklıymışım diziye yeni gelenlere bakın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ugr7

quote:

Hayır twitter da ki yazıları kendi yazmıyor gibi geldi. Küfürler falan gırla biraz ciddi takılması lazım.

Diziye kendi karakterini yansıtmış.

• Nejat işlerin gelmesi mecburi arkadaşlar. Rating lazım yoksa kaldıracaklar yayından hiç izleyemeyeceğiz. Hem önyargılı olmayın bakarsınız güzel bir bölüm çıkar ortaya. Ayrıca konuk oyuncu olarak gelecek 1-2 bölüm den birşey olmaz =)
  • Herkes neden Nejat İşler'in diziye girişinden memnun değil anlamadım.
    Ayrıca adam sağlam oturaklı bir oyuncu, tam bu diziye gidecek türden.
  • Kanal D de Fatmagül her gün tekrarı verilirken bu dizinin tekrarı bile zar zor gece 2-3 gibi veriliyor. Kendileri yazık edecek diziye. Kanal değiştirmezse işi zor dizinin. Star 1.bölümden itibaren hafta içi her gün erken saatlerde tekrar verse biraz artar reytingler.
  • quote:

Kanal D de Fatmagül her gün tekrarı verilirken bu dizinin tekrarı bile zar zor gece 2-3 gibi veriliyor. Kendileri yazık edecek diziye. Kanal değiştirmezse işi zor dizinin. Star 1.bölümden itibaren hafta içi her gün erken saatlerde tekrar verse biraz artar reytingler.

sallama caner sallama.. Fatmagül her zaman verilmiyor. 1 akşam gördün diye '' her akşam '' var kanısına varamazsın.
    behzatç nin bölümlerini bir haftaya yayarak her gece vermişlerdi...yani aslında haftaiçi hergün verdi. Adamların elinde 100 tane bölüm yok , habire döndürüp versinler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bodyguard_26 -- 23 Aralık 2010; 0:31:25 >

• Bu Ç nin açılımı ne yahu,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bodyguard_26

quote:

Kanal D de Fatmagül her gün tekrarı verilirken bu dizinin tekrarı bile zar zor gece 2-3 gibi veriliyor. Kendileri yazık edecek diziye. Kanal değiştirmezse işi zor dizinin. Star 1.bölümden itibaren hafta içi her gün erken saatlerde tekrar verse biraz artar reytingler.

sallama caner sallama.. Fatmagül her zaman verilmiyor. 1 akşam gördün diye '' her akşam '' var kanısına varamazsın.
    behzatç nin bölümlerini bir haftaya yayarak her gece vermişlerdi...yani aslında haftaiçi hergün verdi. Adamların elinde 100 tane bölüm yok , habire döndürüp versinler

İlk başladığı zaman sabah aksam tekrarı vardı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Arkadaşlar bu dizi bu kadar güzel mi yahu? Çevremdeki izleyen kişiler öve öve bitiremiyorlar, face'de twitter'da da beğenildiği yönünde mesajlar var. İzlemeli mi yani?

Çok çok kaliteli değil ama dizinin insanı çeken bir tarafı var. İzledikçe seviyorsun ve nedense hep izlemek istiyorsun ben de böyle oluyor. İzledikçe sarıyor dizi. Özellikle benim gibi 4-5 günde tüm bölümleri izlersen. Diğer yerli dizilere oranla çok iyi bir dizi.

4 günde 12 bölüm izledik gece vardiyasında
    tavsiye ederim olmuş dizi

• Son bölümde ofiste harunun hoşlandığı kızın haruna bakışları fenaydı.

Selimin bu hafta ipi çekilir belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bodyguard_26

quote:

caner doğru söylüyor

Fatmagülün suçu ne ve öyle bir geçer zaman ki isimli diziler ilk başladıklarında tekrar rekoru kırdılar,sabah akşam yayınlanıyolardı

Behzat ç'de öyle olsa keşke

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.