Şimdi Ara

Behzat Ç. | Blu Tv (Efsane Geri Geliyor) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.648
Cevap
58
Favori
489.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • e Sonrada dalga geçiyorsunuz, bu kadar tekrar olurmu diye.
    demek ki oluyormuş. olması gerekiyormuş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: REM1903

Son bölümde ofiste harunun hoşlandığı kızın haruna bakışları fenaydı.
    Selimin bu hafta ipi çekilir belki

O benim de dkkatimi çekti.
    Hoşuna gidiyor Harun aslında ama doğal olduğundan (biraz da yontulmamış) kız korkuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1ST4NBLu3

quote:

Orijinalden alıntı: REM1903

Son bölümde ofiste harunun hoşlandığı kızın haruna bakışları fenaydı.
    Selimin bu hafta ipi çekilir belki

O benim de dkkatimi çekti.
    Hoşuna gidiyor Harun aslında ama doğal olduğundan (biraz da yontulmamış) kız korkuyor.

Selim başka kızla görüntülencek Harun'a da o kız yüz vericek bunu görünce yada duyunca.Ben böyle düşünüyorum

• En nefret ettiğim gün olan Pazartesiyi bile güzelleştirdi bu dizi. Ne zaman pazartesi olacak. Baştan mı izlesem napsam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 23 Aralık 2010; 22:02:47 >
  • bu diziyi indirebileceğim bir site önerin yaw. bir kaç yere baktım bulamadım. online izlemek istemiyorum, indirip izlemek istiyorum. Tv den de izleyemiyorum. Özelden falan gönderin size zahmet .D
  • google a yazan gayet net buluyor dizileri...
  • Daha fragmanın girişinde Nejat İşler Behzat Ç.'de ne demek ya. Dizi bence resmen aşağılanmış. Konuk oyuncuyu dizinin önünde getirip reyting pazarına sürmüşler. Ve hakikaten son bölüm Harunu iyice abartılı bir role sokmuşlar. Bu kadarına bence gerek yok.

Cinayet biz olduk cinayet....

Unutmadan bir de Harun Reyizin ikinci isyanı bu sahne de mükemmeldi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serseri -- 24 Aralık 2010; 0:18:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: serseri

Daha fragmanın girişinde Nejat İşler Behzat Ç.'de ne demek ya. Dizi bence resmen aşağılanmış. Konuk oyuncuyu dizinin önünde getirip reyting pazarına sürmüşler.

Çok katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

quote:

Daha fragmanın girişinde Nejat İşler Behzat Ç.'de ne demek ya. Dizi bence resmen aşağılanmış. Konuk oyuncuyu dizinin önünde getirip reyting pazarına sürmüşler.

Çok katılıyorum

Nejat İşler ile ilgili alıp veremediğiniz nedir? Başında yada kıçında diyecek ki her ne kadar siz sevmesenizde belli bir hayran kitlesi var bundan da önemlisi evet reyting lazım bu k. işleri böyle yürüyor yoksa son iki haftası artık başka kanal mı alır tamamen mi kaldırırlır bilinmez. Bu adamın sadece Barda filmindeki performansı bile yeteneğinin kanıtıdır. Umarım dizide temelli kalır.

• quote:

Orijinalden alıntı: satantribal

quote:

quote:

Çok katılıyorum

Nejat İşler ile ilgili alıp veremediğiniz nedir? Başında yada kıçında diyecek ki her ne kadar siz sevmesenizde belli bir hayran kitlesi var bundan da önemlisi evet reyting lazım bu k. işleri böyle yürüyor yoksa son iki haftası artık başka kanal mı alır tamamen mi kaldırırlır bilinmez. Bu adamın sadece Barda filmindeki performansı bile yeteneğinin kanıtıdır. Umarım dizide temelli kalır.

Temelli kalması imkansız. Ya ölecek ya hapise gidecek çünkü.

• quote:

quote:

quote:

Çok katılıyorum

Nejat İşler ile ne alıp veremediğim olacak hocam. :) Sen Ezelin fragmanında Kıvaç Tatlıtuğlu Ezel şu saatte ya da Berrak Tüzünataçlı Ezel şu saatte diye birşey duydun mu? Mesele bu yani...

Bu arada Harun 1988 Hayalet ise 1985 li imiş...

• quote:

quote:

quote:

Çok katılıyorum

Dizi reytinglerde sürüncemede diye sen diziye Nejat İşler'i getirip bölüm daha yayınlanırken bir sonraki fragmanı gösterip Nejat İşler Behzat Ç'de diye pohpohluyorsun. Gelen adam Nejat İşler. Haluk Bilginer falan olsa anlarımda benim için vızıltıdan ibaret bir oyuncu Behzat Ç'de olsa ne olur olmasa ne olur. Harun falan kötü oyuncu mu? Akbaba ya da hayalet? Hepsi 10 numara oynuyor. Sen dizi yapımcısı olarak onları ikinci plana atıp Nejat İşleri pohpohluyorsun. Bence yanlış.

Ve evet daha önceki mesajımdada yazdım. Nejat İşler'i insan olarak sevmem. Şımarık adamın tekidir. Senin benim gibi kişiler bu insanları bir yere getiriyor. Bunun bilincinde olmayan ünlüleri hiç sevmem.

• Harun nasıl 88'li yahu? Adam benden 3 yaş küçük ama abim gibi duruyor. Yuh!
    Hayaletle aynı yaştayız ama o rahat 30 gösteriyor.
    Gençliğin kıymetini bilelim
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Çok katılıyorum

Dizi reytinglerde sürüncemede diye sen diziye Nejat İşler'i getirip bölüm daha yayınlanırken bir sonraki fragmanı gösterip Nejat İşler Behzat Ç'de diye pohpohluyorsun. Gelen adam Nejat İşler. Haluk Bilginer falan olsa anlarımda benim için vızıltıdan ibaret bir oyuncu Behzat Ç'de olsa ne olur olmasa ne olur. Harun falan kötü oyuncu mu? Akbaba ya da hayalet? Hepsi 10 numara oynuyor. Sen dizi yapımcısı olarak onları ikinci plana atıp Nejat İşleri pohpohluyorsun. Bence yanlış.

Ve evet daha önceki mesajımdada yazdım. Nejat İşler'i insan olarak sevmem. Şımarık adamın tekidir. Senin benim gibi kişiler bu insanları bir yere getiriyor. Bunun bilincinde olmayan ünlüleri hiç sevmem.

Sana sonuna kadar katılıyorum. Erdal Beşikçioğlu gibi bir adam varken Nejat İşler'in adının anılması saçmalık.

• Arkadaşlar evet nejat olayı rating için. Bunu mecburen yaptılar. O dizi de Erdal Beşikcioğlunun üzerine oyuncu yok tabi, diğer oyuncular da gerçekten harikalar. Yalnız bizim behlül hastası olan tvkolikler anlamaz bilmezler.
    Eğer diziyi izlemek istiyorsanız bu şart yoksa kalkacak yayından. 2 bölüm katlanıverin nejata zaten konuk oyuncu.
  • Erdal Beşikçioğlu o kadar iyi oynuyor ki diğer oyunculara da yansıtıyor. Onlar da elinden geleni yapmaya çalışıyor. Dizinin sevilmesin de yarı yarıya payı var. Önceki yapımlarını pek takip etmediğim için bu kadar hayranlığım yoktu ama bundan sonra klip bile çekse izlerim.
  • Vali'yi izlemeni tavsiye ederim (dizisinin adı Köprü)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can-KSK -- 25 Aralık 2010; 0:57:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniz-KSK

Vali'yi izlemeni tavsiye ederim (dizisinin adı Köprü)

bende köprü'yü izlemedim ama Vali'yi izlemiştim. Güzeldi
  • Heyecanla bekliyoruz

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.