Şimdi Ara

Behzat Ç. | Blu Tv (Efsane Geri Geliyor) (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.650
Cevap
57
Favori
489.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu akşamki bölümde ben de varım ona göre dikkatli izleyelim lütfen. Üstadınızı televizyonda göreceksiniz. Tandoğandaki sahneye dikkat kesilin.
  • Sonunda Pazar geldi ya

@Deniz-KSK hocam programı izleyememiştim neler konuşuldu kısaca özet geçebilir misin?
  • Yok bende zaten gazetede okuyunca net sayfasından bakayım dedim, görünce buraya da koydum linki. Evdekiler de biliyor benim Behzat Ç.'yi takip ettiğimi, gazetede görünce senin polisin yazısı var dediler, baktım muhteşem 3'lünün röportajı varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can-KSK -- 23 Ocak 2011; 12:38:12 >
  • Gençler son 10 dakika!

Yavaş yavaş ekran başına toplanalım.
  • Kimse yokmu la bugün?

Birde bugünkü bölümde oynayacak DH'lılar vardı onlarda bir hatırlatsın kendilerini.
  • Lepistes miydi senin adın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniz-KSK

Kimse yokmu la bugün?

Birde bugünkü bölümde oynayacak DH'lılar vardı onlarda bir hatırlatsın kendilerini.

adamlar canlı çekiyo diziyi hacı ya
  • olum bu ayça varlıerin adını yanlışlıklamı yazıyolar 1 saat oldu gözükmedi,böyle başrol oyuncusu mu olur

bu mesajı yazarken behzattan bomba geldi

quote:

-öyle bişey yaptıysam anam avradım olsun

+bırak lan şimdi ananı avradını

• ulan bu dizi çok seviyorum yaa :D harika kayıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

ulan bu dizi çok seviyorum yaa :D harika kayıyorlar

la dur koptum

• quote:

Orijinalden alıntı: pRo.

quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

ulan bu dizi çok seviyorum yaa :D harika kayıyorlar

la dur koptum

sende beni kopardın

Akbaba ile hayalet'in muhabbet süperdi :D la ... tutarız napim gel tut bunu tutun benimkini tut kendininkini tut felan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 23 Ocak 2011; 21:16:09 >

• Yahu bu Şulecik çok şirin ama..
  • dizi süper ya. gelmiş geçmiş en iyi türk dizisi bence. çok doğal yapmacık birşey yok. kv den bile iyi geliyor gözüme.
  • BEHZAT Ç. Adamım yaaa kişiliğine hastayım
  • Mükemmele yakın bir bölümdü.
  • Superdi

• yav şu diziyi bilgisayarına kaydedenler harunun takılak mı la kısmını kesip bir yere upload etseler
    dizideki en favori repliğim o
  • İyiydi. Babanın her hali güzel. Replikler kırıp geçiriyor zaten. Manisa mı? Lepistes miydin neydin... Amirimle ağda yaptırmaya geldik.

Yalnız bu adamlar çok içiyor. Hiç ayık dolaşmıyorlar yahu.
  • Dizlerde kireç muhabbeti süperdi. Valla olunmaz diyordum ama bu kadarda doğal olunmaz ya.
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.