Şimdi Ara

Behzat Ç. | Blu Tv (Efsane Geri Geliyor) (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.649
Cevap
58
Favori
489.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: İlahi Morluk

Yeni fragmanda Hayalet Harun'a mı dalıyor?

Evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeIimavi

quote:

Orijinalden alıntı: İlahi Morluk

Yeni fragmanda Hayalet Harun'a mı dalıyor?

Evet

Hayalet değil Akbaba Harunun kafaya şişeyi geçiriyor. Harun gene bizi satma diye patavatsızlık etmiştir.
  • behzat fatality yapmış
  • @Eren

İmza iyimiş. Öldümü la o küçük Osmancık? Denizemi ne düştüydü, noldu?

17. Bölüm gümbür gümbür geliyor. Behzat Amir tekmeyi oturttu..
    Larissa...
  • RTÜK uyarı göndermiş ya la...

Behzat amir olsa ne cevap verirdi buna??
  • hiç hoş bir dizi değil....
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefa54

hiç hoş bir dizi değil....

Zorla mı izlettiriyorlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniz-KSK

RTÜK uyarı göndermiş ya la...

Rtük kim la .............. .................. ....................... ................. benzer cümlelerle
  • quote:

Saçma sapan konuşmayın lan derdi.
  • Çok iyi bölümdü, Harun her zamanki gibi iyiydi.
  • quote:

Al!
  • akbaba reyiz gerekeni yapıyor sanırım :) harun'u severiz de hak etti artık yine ispiyoncu iması yaptıysa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eren

quote:

Al!

Aklıma Harun'un Selim'e barda cep telefonunu uzattığı sahne geldi. Hani fotoğrafını çekmişti ya başka bir kızla, Selim'de cep telefonunu istedi fotoları silmek için, tam o anda telefonla hareket çektiydi Harun Sonrada dışarı çıkıp midye yemeye devam etmişti..

• Fragmanda battaniye parçasını bulan ve küreği taşıyan polis figüranlar benim üniden bölüm arkadaşlarım çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DXM06 -- 20 Ocak 2011; 0:54:37 >
  • quote:

Bir arkadaşımın dayısı var. Halı saha da bir gün top oynuyorlar. Birine çok sert bir faul yapıyor. Düşen oyuncu kalkıp arkadaşın dayısına abi napıyorsun ya zevkine oynuyoruz şurada deyince dayı cevap veriyor. Ben de böyle zevk alıyorum yeğen.

Biz de hoş diye izlemiyoruz ki. Dizi hayatı anlatıyor tüm gerçekliğiyle biz ondan seviyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neccko

quote:

Bir arkadaşımın dayısı var. Halı saha da bir gün top oynuyorlar. Birine çok sert bir faul yapıyor. Düşen oyuncu kalkıp arkadaşın dayısına abi napıyorsun ya zevkine oynuyoruz şurada deyince dayı cevap veriyor. Ben de böyle zevk alıyorum yeğen.

Biz de hoş diye izlemiyoruz ki. Dizi hayatı anlatıyor tüm gerçekliğiyle biz ondan seviyoruz.

vaay hikayeyi tuttum

• Arkadaşlar konuyu önemli bir haberle bölmek zorundayım.

Behzat Ç'nin yayınlanacak olan son bölümünde ben de rol aldım. Geçen gün tandoğanda ankara üniversitesi rektörlüğünün yanında dizide rol alan ancak ismini bilmediğim bir bayanla dizi ekibi çalışma yapıyordu. Ben de oradan geçmekteydim. İsmini bilmediğim yani dizideki ismini bilmediğim bayan kaldırımın üstüne oturdu ve ağlıyordu. O saniyede kameranın kadrajından yaklaşık bir 6-7 saniye kadar ben de gözüktüm. Siyah kabanlı, orta ile uzun boylu arası, kumral, karizmasıyla etrafını aydınlatan o genç benim. Gördüğünüzde işte Le petit prince diyerek sevinebilirsiniz.
  • "Behzat Ç adlı dizide hiçbir tanıdığı olmayan Ankaralılar, ikametgahlarını başka bir şehre aldırmak için harekete geçtiler..."
    - Zaytung News

Ulan yaklaşık yazları saymazsak 3,5 yıldır Ankara'dayım. Çok asosyalim galiba

@ Le petit prince
    Dikkat ederim izlerken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtesGunes -- 20 Ocak 2011; 2:17:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le petit prince

Arkadaşlar konuyu önemli bir haberle bölmek zorundayım.

Behzat Ç'nin yayınlanacak olan son bölümünde ben de rol aldım. Geçen gün tandoğanda ankara üniversitesi rektörlüğünün yanında dizide rol alan ancak ismini bilmediğim bir bayanla dizi ekibi çalışma yapıyordu. Ben de oradan geçmekteydim. İsmini bilmediğim yani dizideki ismini bilmediğim bayan kaldırımın üstüne oturdu ve ağlıyordu. O saniyede kameranın kadrajından yaklaşık bir 6-7 saniye kadar ben de gözüktüm. Siyah kabanlı, orta ile uzun boylu arası, kumral, karizmasıyla etrafını aydınlatan o genç benim. Gördüğünüzde işte Le petit prince diyerek sevinebilirsiniz.

Harbi mi la?

• quote:

Orijinalden alıntı: Le petit prince

Arkadaşlar konuyu önemli bir haberle bölmek zorundayım.

Dikkat edelim bakalım..

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.