Şimdi Ara

Behzat Ç. | Blu Tv (Efsane Geri Geliyor) (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.649
Cevap
58
Favori
489.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öldürülen profesörü anmak için mumlar falan yaktılar. Behzat amirim oraya gitti. Kızın biri herkese gül dağıtıyordu, komisere de uzattı bir tane. Komiserim uzandı ama telsiz elindeydi. Kız telsizi görünce vermekten vazgeçti. Amirimi bir eziklik, bir yanlızlık kapladı ya.
    Orası beni en çok etkileyen kısımdı.
  • son yıllarda çekilen en iyi polisiye dizi olarak düşünüyorum süper helede harun

kodun ne senin
  • Sabırsızlıkla filmin çıkmasını bekliyorum.
  • dün izlerken farkettim.ihbar telefonu geldi ve bir isim verdi adam Furkan keskin miydi neydi.Sonra kıza araştır bakalım sabıkası falan varmı dediler.Kızda tak diye girdi buldu.Türkiyede bir tane mi sabıkalı F.Keskin var acaba?Bunu düşünememiş olamazlar heralde yoksa bi ayrıntı mı kaçırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1ST4NBLu3

Öldürülen profesörü anmak için mumlar falan yaktılar. Behzat amirim oraya gitti. Kızın biri herkese gül dağıtıyordu, komisere de uzattı bir tane. Komiserim uzandı ama telsiz elindeydi. Kız telsizi görünce vermekten vazgeçti. Amirimi bir eziklik, bir yanlızlık kapladı ya.

Bahar'ın öküzlüğü,gördün işte adam üzüldü karanfil alamayınca versene elindekini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocb -- 17 Ocak 2011; 18:36:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OCB

quote:

Orijinalden alıntı: 1ST4NBLu3

Öldürülen profesörü anmak için mumlar falan yaktılar. Behzat amirim oraya gitti. Kızın biri herkese gül dağıtıyordu, komisere de uzattı bir tane. Komiserim uzandı ama telsiz elindeydi. Kız telsizi görünce vermekten vazgeçti. Amirimi bir eziklik, bir yanlızlık kapladı ya.

Bahar'ın öküzlüğü,gördün işte adam üzüldü karanfil alamayınca versene elindekini.

O birşey değil. Bir de döndüler gittiler, birşey söylemeden...

• Harun
  • Alkollü şahıs- "Merkez yardım istiyorum.

Merkez- Kodunu söyle

Alkollu şahıs- Ben kodsuz adam

Merkez - Adres ver nereye yardım istiyorsun?

Alkollü şahıs - (adresi veriyor)

Merkez - Sana iki ekip gönderdim, geliyorlar

(Kısa bir beklemenin ardından)
    Alkollü şahıs - Merkez beni seviyor musunuz?

Merkez - Seni seviyoruz, biraz bekle ekip geliyor.

Götürürler merkeze, sevdirirler herkeze.

http://www.medyafaresi.com/haber/19675/guncel-merkez-beni-seviyor-musun-2009un-ilk-bombasini-umraniyeli-vatandas-patlatti.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtesGunes -- 17 Ocak 2011; 20:04:01 >

• ya şu ferideye uyuz oluyodum bi kat daha uyuz oldum.

ayrıca harun resmen combo yaptı bu bölümde

çıkışta seni dövücem

ben bütün bölümleri pazartesi sabahı izliyorum internetten ne reklam var ne bişey
    anlamadıgım yer olunca geri alıyorum fln tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANTtuArRi -- 17 Ocak 2011; 20:39:58 >

• Selim'in bir salaklığını gördüm
    telsizi cep telefonu gibi kulağına götürdü sonra hemen ağzına götürdü
  • Filmde kesin Son Harfiyat'ı işleyecekler. Elimdeki kitapları bitsin hemen alacam da bitmiyor arkadaş.
  • Yeni izliyorum son bölümü Hrant Dink cinayeti işlenmiş sanırım einstein
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eren

Yeni izliyorum son bölümü Hrant Dink cinayeti işlenmiş sanırım einstein

19 Ocakta vurulmuş sanırsam. Çok fena göndermeler var. En dikkat çekeni:

"Bi de hatıra fotografı çektirseydiniz!"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtesGunes -- 17 Ocak 2011; 21:40:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Filmde kesin Son Harfiyat'ı işleyecekler. Elimdeki kitapları bitsin hemen alacam da bitmiyor arkadaş.

Aynen bende de 2 kitap war bitecek r :(( son hafriyatı bende istiyorum ama kitabı bulmak zor galiba biraz, hiç armadım gerçi
  • En iyi bölümlerden biriydi. Bir saniye bile sıkılmadım izlerken. Gayet sürükleyici bir bölümdü. Behzat ile Abisinin atışmaları ayrı bir renk katıyor diziye. Harun döktürdü gene. Pringles alıp geldiğinde, maaş aldığımda alıyorum bunu çok pahalı demesi kopardı.

Savcı Esra'da mesai saatlerinde topluyor saçı gece salıyor.
  • Ben arkadaşlarla topluca izledim
    Hepimiz şu taksicilerin hoop durak var kardeşim dite küfürü bastığı sahnede şunu söyledik:

Ne kadar doğal bir dizi

Harbiden öyle ya yıllardır yapmacık dizilerden gına geldi
  • quote:

En iyi bölümlerden biriydi. Bir saniye bile sıkılmadım izlerken. Gayet sürükleyici bir bölümdü. Behzat ile Abisinin atışmaları ayrı bir renk katıyor diziye. Harun döktürdü gene. Pringles alıp geldiğinde, maaş aldığımda alıyorum bunu çok pahalı demesi kopardı.

Ne pringles alıp gelince maaş aldığımda mı alıyorum dedi,

• Dün akşam izlemeyi unutmuşum ya la İndirip izledim ve gerçekten mükemmel bölümdü.

Bence mizah yönünden bugüne kadar yayınlanan en güzel bölümdü. Harun bitirdi beni

Birde bu diziyi sansürsüz izlemek isterdim ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salim89 -- 18 Ocak 2011; 0:33:31 >
  • Bir de Behzat ile abisinin atışmaları süperdi...İkisi de kayışları karşılıklı kopardılar bu bölüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

quote:

En iyi bölümlerden biriydi. Bir saniye bile sıkılmadım izlerken. Gayet sürükleyici bir bölümdü. Behzat ile Abisinin atışmaları ayrı bir renk katıyor diziye. Harun döktürdü gene. Pringles alıp geldiğinde, maaş aldığımda alıyorum bunu çok pahalı demesi kopardı.

Ne pringles alıp gelince maaş aldığımda mı alıyorum dedi,

Heee

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.