çok küfür ediyolar ama polisiye olarak güzel bir dizi
Bu pringless olayında mantıksızlık var biraz. Bu adamlar her gün ya meyhane yada pavyona gidip deli gibi içmiyorlarmı. Bira fiyatları ne alemde bilemem ama öyle bir mekanda cola dahi içsen en az 5 lira öderler. her gün deli gibi içen bir adama pringless parası koymasa gerek =)
o kadar detaya takılmamak lazım
belkide para vermiyolardır
polis diye onlardan para almıyo olabilirler
N'oluyo
quote:
Orijinalden alıntı: neccko
Bu pringless olayında mantıksızlık var biraz. Bu adamlar her gün ya meyhane yada pavyona gidip deli gibi içmiyorlarmı. Bira fiyatları ne alemde bilemem ama öyle bir mekanda cola dahi içsen en az 5 lira öderler. her gün deli gibi içen bir adama pringless parası koymasa gerek =)
Bi biraya 5tl vermek var bide pringlessa. Şahsen ben 1 paket sigaraya hergün 5.5TL veririm ama pringlessa vermem.
Behzat'a bir an evvel Ankara'nın göz bebeği borbetli bir E30 BMW istiyoruz.
Harun gene satış ile ilgili yüklenince Akbaba iyi geçirmiş
mauahahah tekme efsane yürü be angaralı
quote:
Orijinalden alıntı: neccko
Pringless olayı gayet basit bunda anlaşılmayacak birşey yok, biliyoruz ki Harun neredeyse abur cubur olmadan yaşamayaz, özellikle "püsküvit" ve cips olmadan, yani hergün bir cips yiyor olsa yada biraz daha iyimser yaklaşalım haftada 5 gün yediğini düşünelim bu durumda sadece pringless'a ayda 100 TL gidiyor demektir, daha bunun "püsküviti" birası, çerezi, pavyonu, Eda ile patlamış mısır eşliğinde sineması var ama normal cips yerse ayda 25-30 tl gibi rakam tutar arada bariz fark var.
Fragman bomba...Larissa kim ola Harun Akbaba ne demek istedi?
şu diziyi çekeninde yazanında oynayında ellerinden öpüyorum,heryerinden öpüyorum
Pringless olayı gayet basit bunda anlaşılmayacak birşey yok, biliyoruz ki Harun neredeyse abur cubur olmadan yaşamayaz, özellikle "püsküvit" ve cips olmadan, yani hergün bir cips yiyor olsa yada biraz daha iyimser yaklaşalım haftada 5 gün yediğini düşünelim bu durumda sadece pringless'a ayda 100 TL gidiyor demektir, daha bunun "püsküviti" birası, çerezi, pavyonu, Eda ile patlamış mısır eşliğinde sineması var ama normal cips yerse ayda 25-30 tl gibi rakam tutar arada bariz fark var.
Harun demişti bu pahalı diye sadece maaşı alınca alabiliyom diye yani pringless ı sadece ayda 1 kere alıyo
Son bölüm dokundu bana. Askerliği Ankara'da yaptım. Hem de Mamak'ta.
Son bölümde Kızılay metrosu göründü biraz. Hatıralar canlandı. Harun'da boşa kürek çekiyor. O kız ona bakmaz.