Şimdi Ara

Behzat Ç. izleyenler Gözlükten anlayanlar bi el atın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet abilerim ablalarım fotolardaki gözlüğün markası ve MODELİNİ arıyorum abilen yazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bmc307 -- 23 Şubat 2014; 20:38:36 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Behzat Ç.'nin Gözlükleri Hakkında Bilgiler

Behzat Ç. dizisiyle özdeşleşen gözlükler, izleyicilerin merakını uyandırmıştır. Dizide kullanılan gözlüklerin markası Ray-Ban Wayfarer olarak bilinmektedir.

Behzat Ç.'nin Güneş Gözlüğü:

Dizinin büyük bir kısmında "Behzat Ç." karakteri Ray-Ban Wayfarer marka güneş gözlüğü takmaktadır. Bu model, klasik aviator şekli ve geniş çerçevesi ile karakteristik bir görünüme sahiptir.

Behzat Ç.'nin Gözlükleri:

Dizinin bazı bölümlerinde Behzat Ç.'nin Ray-Ban Wayfarer dışında gözlük taktığı görülmüştür. Bu gözlükler genellikle yuvarlak çerçeveli veya dikdörtgen çerçeveli modellerdir.

Behzat Ç.'nin Gözlüğü Markası:

Behzat Ç.'nin dizide kullandığı gözlüklerin markası Ray-Ban'dir. Ray-Ban, dünya çapında tanınan bir güneş gözlüğü markasıdır ve Wayfarer modeli, en ikonik tasarımlarından biridir.

Behzat Ç.'nin Gözlüklü Hali:

Behzat Ç.'nin gözlüklü hali, karakterin imzası haline gelmiştir. Gözlükler, karakterin gizemli ve sert görünümünü tamamlar ve genellikle onun düşünceli ve gözlemci doğasını yansıtır.

Behzat Ç.'nin gözlükleri, sadece bir aksesuarın ötesinde, karakterle özdeşleşen bir sembol haline gelmiştir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • polis yüzüğü yaz google amcana
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaksıDeğilEğitimci

polis yüzüğü yaz google amcana

gözlük dedim gözlük ne yüzüğü
  • Bari gözlükten anlayanlar içeri yazsaydın. Nerden bilsin millet gözlüğün markasını

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bmc307

quote:

Orijinalden alıntı: SaksıDeğilEğitimci

polis yüzüğü yaz google amcana

gözlük dedim gözlük ne yüzüğü

polis gözlüğü demek istemiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Bari gözlükten anlayanlar içeri yazsaydın. Nerden bilsin millet gözlüğün markasını

seni mi kırıcam değiştirdim
  • Rayban'a benziyor hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.