Şimdi Ara

Behzat'ın bazi soruları saçma sapan yöntemlerle çözmesi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben de bu tespitte bulunmuştum konuyu görünce yazayım dedim. Egodan olduğunu sanmıyorum. Bazen benim 10 satır yazdığım soruyu da behzat 2 işlemle hallediveriyor. Bazen tam tersi niye bu kadar uzatmış diyorum. Belki gerçekten o an aklına ilk o yöntem geliyordur onun için öyle çözüyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: David Belle

quote:

Orijinalden alıntı: Mike Toreno

hocam nedir bu fosforcular? ben sarı renk fosforlu kalem ve 3-4 renk keçe uçlu kalem kullanıyorum. fosforcu muyum

Fosforcular instagram üzerinden saçma sapan bir cümleyi deftere renkli kalemler ile yazıp aynı defterin yanına onlarca renkli kalem ve kahve koyup fotoğrafını çekip paylaşırlar ama bugüne dek bir çoğunun başarıya ulaştığı görülmemiştir. Kısaca süslü püslü notlar alarak hayatın geçmesini beklerler ve sonuç tercih günü ağlarlar.

Sen fosforcu değilsin dostum

Her harfi farklı renkle yazıp 1.(-1)= -1 'i kutu içine aldıklarını unutuyosun hocam

• Behzat=Aşırı derecede şişirilmiş bir su balonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlbiSnickers

quote:

Orijinalden alıntı: omerfee

Hocam aslında olay şundan kaynaklanıyor. Adam soruya bakar bakmaz kısa olsun diye aklına gelen ilk yöntemle çözüyor soruyu, e matematiktede birden çok çözüm yolması gayet doğal bir şey. Birkaç yerde de söylüyor dikkat edersen, ben aklıma ilk gelenle çözüyorum, sen daha pratik yapıyorsan ne ala falan gibi cümleler kuruyor.

Gel de anlat işte bunu böyle tiplere, düşünme yetileri zayıf, birkaç soruyu daha pratik çözünce sevinmişler.

Alıntıladığın cümledeki seviyeyle senin yazdığın cevap cümlesinin seviyesini karşılaştırınca bloğu çakasım geldi.
    Adam gayet nazik bi açıklama yapmış sana senin verdiğin cevaba bak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• adam haklı bazı soruları taaa nerden getirip çözüyor inanılmaz uzatıyor işlemi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyteck

Millet behzata laf edilince deliye dönüyor analarına

Sövsen bu kadar savunmaz

Hocam 31 beğeni alman şart mıydı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet bazı sorularda çok uzun yöntemler kullanıyor hiç uğraşılmayacak sorularda. Sen yine kolay yöntemi yap ama zor yöntemini de öğrenmeye çalış fazla bilgi göz çıkartmaz. Genel anlamda güzel bir anlatım tarzı var ve öğretici bir içeriğe sahip eğer çalışma planını doğru yaparsan.

Fosfor işine gelirsek en azından kırmızı, yeşil gibi iki tane rengi olması lazım herkesin çünkü bir zaman sonra gerçekten kömür karasına dönüyor kitaplar. Gerçekten çok önemli bulduğunuz şeyleri işaretleyip ileride tekrar edebilirsiniz. Instagram da deli gibi fosforlu kalemlerle bir şeyler paylaşanların amacı tamamen gösteriş olanların zaten başarısız olacakları aşikar. İnsanın biraz kendi zekasına güvenmesi gerek, her şey not alınarak, boyanarak yollar geçilmez ve ezberciliğe giriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vartolu Saadettin -- 12 Ekim 2017; 5:9:46 >
  • Saçma sapan bir yöntem değil ama uzun bir yöntem. Zannediyorum Behzat Hoca'nın rekoru budur.

Behzat'ın bazi soruları saçma sapan yöntemlerle çözmesi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamitsevergebey -- 27 Ekim 2017; 16:29:14 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.