|
beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (294. sayfa)
-
-
Tod TV ve bein sports kanallarını izleyebilir miyiz? Bu anlattıklarınızı nasıl kuracağımızi anlatan video var mı ya da yardımcı olabilir misiniz buradan özetle?
-
Airtv kumanda alınca onlar anlatan bir görsel gönderiyorlar mail ile ama TV bix cihaziniz Xiaomi mi box ya da stick olmalı. Onları kurunca tod Digitürk uydu gibi çalışıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr Digital -- 17 Kasım 2024; 11:10:14 > -
Burda bi hata olabilir mi kumandayla görüntünün ne alakası var
-
Görüntüde bir değişiklik olmuyor menüde değişiklik oluyor. Anlık ızgara hata olayı devam ediyor. Çözünürlük falan hepsi aynı. Abartanlara bakmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbetfurzey -- 17 Kasım 2024; 14:45:15 > -
ben abartmıyorum yaşadığım deneyimi aktardım. böyle oldu ben de sadece tod kullanınca hala kanal geçişleri kötü ama burada kanal geçişleri çok iyi...görüntü kalitesinde bir fark olduğunu söylemedim zaten görüntü ilk açılınca da net onu belirtmek istedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr Digital -- 17 Kasım 2024; 18:52:54 > -
Ben iptv den kullaniyirum -
"görüntü hep net" yazdınız ondan yazdım. Görüntü devamlı 720 pixel. 2 yıldır kullanıyorum. Ayrıca sizin dediğiniz uygulamayı da şu an kullanıyorum. Görüntü tod ile aynı. Zaten kaynak olarak toddan alıyor. Burda önemli olan diğer kullanıcılara doğru bilgi vermek. Yani görüntü iyileşecek diye adam air kumanda alıp o programı da kurup görüntünün aynı olduğunu görünce size ne diyecek? Burda paylaşılan bilgiler önemli! -
720 vs kastetmedim ben bende ilk saniyeden itibaren hep net dedim. Todda ilk bir kaç saniye görüntü bulanık oluyordu. Daha iyi TV boxlarda var ben de amambu konforu sağlamadı. Zaten daha çok görüntüden ziyade konforunu anlattım. Kumanda ile görüntünün bir ilgisi yok bunu herkes bilir herhalde... -
benim taraftar paketi 5 Aralıkta bitecek .uyelik bitiminde bana verilen cihazı normal uydu alıcı olarak kullanabilir miyim ?
-
tod'un android uygulamasını kullanıyorum.hergün girerken kullanıcı girişi yapmamı istiyor.kapatırken çıkış yap demiyorum beni hatırlamasını nasıl sağlarım?
-
cihazı tanımla seçmiş miydiniz? cihaz tanımlanınca her zaman çıkış olmuyor
-
tod almayı düşünüyordum 4k ümidiyle fakat hikaye anlaşılan yazılanlardan okuduğum kadarıyla
-
Kesinlikle tavsiye etmem. -
İPTV tavsiye edin hocam o zaman ne izleyeceğiz biz :)
-
yapmadım sanırım ama ios uygulamasında cihazlarım bölümüne giriyorum hangi cihazlardan giriş yaptığımı gösteriyor sadece.
-
son gelen yanıtlardan anladığım: tod tv'deki hızı görüntülerdeki kayma bulanıklaşma sorununun ÇÖZÜMÜ yok. bein connect uygulaması bir tık daha iyi ondan kesinlikle eminim ikisini peşpeşe test edebiliyorum çünkü. bu durumda tod tvdeki bu iğrenç problemin -bence çok da basit olan çözümünün- kasıtlı olarak ypaılmadığını düşünüyorum artık..
-
Arkadaşlar tod TV uygulamasını andorid TV boxa nasıl kurabilirim mobil uygulama var ama ondaki görüntü 720p smart tv için olan uygulama 1080 p imiş -
todda maç geriden geliyor mu yoksa anlık mı? -
Ortalama 10-30 saniye arası geriden bildiğim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X