< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (295. sayfa)
-
-
İzleniyor.Ben izliyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Harici cihazla mi? Kendi icinde uygulama yok sanirim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Uygulama var icinde.Televizyonu guncelleyin yine cikmazsa uyg markette aratin
Tesekkur ederim, internette kaldirildi diye cok yorum gormustum. Buldum,yukledim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
windows 7 de maç yayınları açılmıyor, diğer bütün kanallar açılırken maç yayınları dönüp duruyor. bunu çözen oldu mu, var mı bir yöntemi ?
-
Tod uygulamasını açabilen var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu şahsın reklam yaptığı her ne kadar aşikar olsa da mesajımı bir kişinin daha görmesi ve bu pisliklerden uzak durması gerektiğini anlaması için olabildiğince her noktada yazmaya çalışacağım. Özet geçmem gerekirse "KORNER TV" olarak adlandırılan, Allah korkusu olmayan bu terbiyesiz sürüleri video kayıtları ile yaşattıkları sorunları ispat etmeme rağmen kafasına göre hesaplarımı kapatıp bir kuruş dahi iademi gerçekleştirmediler.
İnanın ki şu an memnun olduğunuzu düşünüyorsanız dahi üyeliğinizi yenileyerek bu mahluklara tekrar para vermek düşüncesine girmeden önce yorumumu bir daha gözden geçirin. Bunların helal süt emmiş insan evladı olmalarına imkan dahi yok. Ansızın bir sorun yaşayabilirsiniz ve yine ansızın çözüm ararken üyeliğiniz olduğu gibi kapatılabilir. Nitekim sorgusuz sualsiz benim henüz 1 aylık iki üyeliğimi birden kapattı pislik oğlu pislikler.
NOT: IPTV platformu arayışında olan o arkadaşım, eğer bu mesajımı görüyorsan "KORNER TV" denen bu dolandırıcı çetesinden kesinlikle uzak durun. Sağda solda gördüğünüz olumlu yorumları vs. bu mahlukların yazmış olma ihtimali kuvvetle muhtemel. Kesinlikle tuzağa düşmeyin. Benzer yorumu bu terbiyesiz insan evlatlarını görmeden evvel okumuş olsaydım bugün bu noktada olmazdım.
-
Ben izliyorum sorun yok bende
arkadaşlar...bein connect(tod tv) üzerinden gösterilen filimlere sansür yapılıyomu merak ediyom...!!!...şayet orijinal çekimiyle gösteriliyosa yapımlar hayret edici zira yüksek ihtimalle özellikle cinsellik sahneleri buğulanıyodur şeklinde tahmin ediyom...!!!...
-
Android TV'de Tod TV ile maç izleyip frame atlaması takılma sorunu yaşamayan var mı acaba
-
-
Sezonluk paketler genelde 8.ay da son bulur.Yani 1 senelik degil tam olarak
100 tl spor extra 1 yıllık 4 ekran teklifi geldi. Aldım ama genel olarak görüntüsünü sevmiyorum takılma ve donma sorunu yaşıyorum televizyonda. İnternet 34 megabit .
Şuan mevcut 1 aylık paketim var. Sezonluk paket aldığım zaman bunun üzerine kullanabiliyor muyum yoksa farklı bir hesapla mı almam gerekiyor? Bu digitürkün müşteri hizmetleri bağlanmak imkansız, bir şey sorup öğrenemiyorsunuz.
30 gün geçiyor, ben 3 aydır aylık alarak idare ediyorum artık nereye kadar gider muamma ..
-
Merhabalar herkese
Bana bugün Shell'den mesaj geldi.
Sporun Yıldızı paketini 299 TL'ye diyordu.
Acaba sene boyu mu vereceğim bu tutarı bilmiyorum.
Bir de bu pakette sadece maçlar mi oluyor? Başka bir yanı yok mu? Ne dersiniz acaba?
Hiç üyeliğim vs olmadığından soruyorum böyle......
Sporun yıldızı sadece spor paketini kapsıyor evet
Merhabalar,
Xiaomi mi box s 4k 2.nesil cihazım var. Maçlarda 3 sn de bir ekranda beyaz çizgilerden oluşan petek gibi birşey gelip gidiyor. Telefon ve PC de bu yok ama android TV de var. Paketim android ve smart tv kapsıyor. Gördüğüm bu sorunu birçok kişi yaşıyor. Çözebilen var mı acaba, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
İyi forumlar.
Çözümü yok yıllardır öyle maalesef
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X