beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (299. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Tod tv hesabım satılık tüm maçlar açık full +full 1000 tlye bırakıcam.
Premier lig vs yabancı maçlarda aktif
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ririii -- 3 Şubat 2025; 11:36:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Az önce denedim ama box ile browser üzerinden izlemek tam bir işkence maalesef kumanda ile.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Söylemeyi unuttum mause ile kullanıyorum
uzerinden eley tecmis ama sorunu cozdunuz mu..
ayni durum netinternet iss’te de mevcut.
eski iss’im netspeed’te boyle bir sorun yoktu.
Bazi ISS’lerde Ip bloklamasi yapilmis. Sorun iss’teki yoksa bein connectemi anlayamadim.
siz cozebildiniz mi?
ben netspeed kullanirken problem yoktu, netinternete gectim bu hata basladi. Burada okuduklarima gore gibirnette falan da ayni sorun yasanmis
beinconnect uygulamasında sıfır takılma sorunu vardı artık beinconnect girişlerini kapattılar tod üyeleri mecbur tod tv android uygulamasından giriş yapıyor ancak bu tod tv uygulamasında 2 saniyede bir yayın mikro takılma yaşıyor yeni model Philips TV'de hem de. 3 yıl oldu hala çözmediniz şu sorunu zorla uydu yayını aldırmak için yaptığınız bir strateji bu şu verdiğim para haram zıkkım olsun
-
Yukarıda da yazdım şu şekilde çözdüm. ANDROİD TV ye Google chrome yükledim tod tv webden açtığımda sıkıntı olmuyor. ANDROİD TV Uygulamasında sıkıntı var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X